Οι celebrities ντύθηκαν νύφες και εντυπωσίασαν στο πιο παραμυθένιο catwalk

Οι celebrities ντύθηκαν νύφες και εντυπωσίασαν στο πιο παραμυθένιο catwalk

Tο «Yes I Do» επέστρεψε για ακόμα μια χρονιά το βράδυ της Πέμπτης 23/3 στο Mec Παιανίας, με τις celebrities της εγχώριας showbiz να φοράνε ξεχωριστά νυφικά και να περπατούν στο πιο παραμυθένιο catwalk. Οικοδέσποινα της εκδήλωσης ήταν η Μυρτώ Κάζη ενώ το θέμα του show πήγαζε από το Βόρειο Σέλας.

11 κορυφαίοι σχεδιαστές και διεθνείς οίκοι νυφικών παρουσίασαν τις νυφικές δημιουργίες τους, ντύνοντας αγαπημένες Ελληνίδες. Κάποιες έχουν πει ήδη το «Yes, I Do» στον καλό τους και έχουν ντυθεί νυφούλες, ενώ άλλες δεν έχουν ζήσει ακόμα αυτή την εμπειρία.

Η φετινή εκδήλωση του «Yes, I Do» υποστήριζε το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) για την εκπλήρωση της ευχής του 17χρονου Αναστάση, ο οποίος ονειρεύεται να δει από κοντά το Βόρειο Σέλας.

Ανάμεσα στις κυρίες που περπάτησαν στην πασαρέλα με το νυφικό τους και έκλεψαν την παράσταση ήταν η Χριστίνα Μπόμπα, η Μαρία Σολωμού, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, η Μαρία Αντωνά, η Βάλια Χατζηθεοδώρου, η Κάτια Ταραμπάνκο, η Χαρά Παππά, η Γαρυφαλλιά Καληφώνη, η Ιφιγένεια Τζιόλα, η Ιωάννα Σαρρή.

 

 
 
 
Unmute
Remaining Time -0:00
 
Fullscreen11 κορυφαίοι σχεδιαστές και διεθνείς οίκοι νυφικών παρουσίασαν τις νυφικές δημιουργίες τους, ντύνοντας αγαπημένες Ελληνίδες. Κάποιες έχουν πει ήδη το «Yes, I Do» στον καλό τους και έχουν ντυθεί νυφούλες, ενώ άλλες δεν έχουν ζήσει ακόμα αυτή την εμπειρΗ φετινή εκδήλωση του «Yes, I Do» υποστήριζε το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) για την εκπλήρωση της ευχής του 17χρονου Αναστάση, ο οποίος ονειρεύεται να δει από κοντά το Βόρειο Σέλας.

 


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • TEATRO
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Invoid spa
  • Invoid
  • Orimasis
  • Casper