Νίκος Κουρής : " Φέτος έκανα μια σκηνοθεσία στο θέατρο που ήταν μία δημιουργική δουλειά αλλά δεν πήγε καθόλου καλά εισπρακτικά και κατάλαβα πόσο σπουδαίο πράγμα είναι η αποτυχία " !

Νίκος Κουρής :  Φέτος έκανα μια σκηνοθεσία στο θέατρο που ήταν μία δημιουργική δουλειά αλλά δεν πήγε καθόλου καλά εισπρακτικά και κατάλαβα πόσο σπουδαίο πράγμα είναι η αποτυχία  !

Ο Νίκος Κουρής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, "Καλύτερα δε γίνεται" και αναφέρθηκε στην νέα τηλεοπτική σειρά "IQ 160"που πρωταγωνιστεί με την Σμαράγδα Καρύδη αλλά και στην θεατρική αποτυχία που βίωσε.

"Είναι αστυνομική σειρά και μέσα έχει αυτά τα εμβόλιμα "κουνήματα". Εγώ δεν την αντέχω καθόλου γιατί είμαι του πρωτοκόλλου, θα λύσω το μυστήριο by the book. Είναι μια γαλλική σειρά που σκίζει, γίνεται χαμός στη Γαλλία, έχει σασπένς και πλάκα και το έχουμε πετύχει, χωρίς να θέλω να περιαυτολογήσω" είπε αρχικά για την σειρά "IQ 160" που κάνει πρεμιέρα σήμερα Κυριακή 26 Μαρτίου ο ηθοποιός, ενώ αποκάλυψε πως οι δυο πρωταγωνιστές θα ερωτευθούν κάποια στιγμή.

Στην συνέχεια, ο Νίκος Κουρής αναφέρθηκε στην σκηνοθετική του προσπάθεια που φέτος δεν έτυχε της αντίστοιχης ανταπόκρισης λέγοντας: "Φέτος έκανα μια σκηνοθεσία στο θέατρο που ήταν μία δημιουργική δουλειά αλλά δεν πήγε καθόλου καλά εισπρακτικά και κατάλαβα πόσο σπουδαίο πράγμα είναι η αποτυχία. Είμαι πολύ χαρούμενος που το βίωσα, ότι ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται γι΄αυτό που έφτιαξες. Σίγουρα κάτι δεν έκανες σωστά, πολλοί είναι οι λόγοι, δεν ξέρεις. Αυτό που ξέρεις είναι ότι πρέπει να το διαχειριστείς κατά την ίδια έννοια που διαχειρίζεται την επιτυχία. Για να μην είμαι αχάριστος έχω βιώσει κυρίως επιτυχίες αλλά αυτό ήρθε και μου έδωσε ένα χαστούκι πολύ ωραίο, πολύ με ξεκούνησε,με επαναπροσδιόρισε και κατάλαβα πόση δύναμη χρειάζεται να παλέψεις κάτι χωρίς να χάσεις τίποτα από αυτά που πιστεύεις και να μην εγκαταλείψεις την προσπάθεια".


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • XILOURIS TRAVEL
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper