Ο «Γύπας» του TikTok απάντα μετά τα ρεζιλίκια : «Θαυμάζω το γυναικείο φύλο, ξέρω πολλές από εσάς, θα τα πούμε σύντομα»

Ο «Γύπας» του TikTok απάντα μετά τα ρεζιλίκια : «Θαυμάζω το γυναικείο φύλο, ξέρω πολλές από εσάς, θα τα πούμε σύντομα»

«Καλησπέρα, ούτε ψάχνομαι, ούτε μου λείπει κάτι». Αυτή είναι μία από τις φράσεις που «κατέκλυσαν» το ελληνικό TikTok αυτό το διάστημα.

Τα ηχητικά μηνύματα άνδρα που φέρει το όνομα «Σταύρος Γεωργάς», ο οποίος στέλνει το ίδιο ακριβώς μήνυμα σε κάθε κοπέλα που θέλει να συνομιλήσει, έχουν γίνει trend σε μόλις μερικές μέρες.

Τώρα, προφίλ με το όνομα «Σταύρος Γεωργάς» και τη χαρακτηριστική φωτογραφία από την παραλία που φιγουράρει στα προφίλ εκατοντάδων γυναικών, έκανε την εμφάνισή του, στέλνοντας ένα μήνυμα σε όλες τις κοπέλες που δημοσίευσαν τα μηνύματα που τους έστελνε.

«Σας ευχαριστώ όλους για αυτή την απρόσμενη φήμη που μου δώσατε απλόχερα. Από χθες το βράδυ έχουν πάρει φωτιά τα μηνύματα μου στο Facebook και Instagram. Είμαι ένας άνθρωπος που θαυμάζω το γυναικείο φύλο. Για μεγάλο διάστημα έψαχνα να βρω μία γυναίκα να αντικαταστήσει την μεγάλη μου σχέση. Δυστυχώς δεν τα κατάφερα. Παρ' όλα αυτά ευχαριστώ που με κάνετε να γελάσω και σήμερα... Ξέρω πολλές από εσάς από το 2018 έως και σήμερα ακόμα χοροπηδάτε αλλά θα τα ξαναπούμε αργά ή σύντομα» γράφει στο TikTok, λογαριασμός με το όνομα του «γύπα».

Δεν είναι σαφές, αν το προφίλ ανήκει στον «γύπα του TikTok», όπως τον αποκαλούν στα social media. Ωστόσο, η ανάρτησή του μετρά 322 χιλιάδες προβολές και οι ακόλουθοί του φτάνουν τους 871. Τέλος, δεν υπάρχει καμία άλλη δημοσίευση στο προφίλ του, μόνο μία περιγραφή που αναφέρει: «Σας αγαπάω όλους». 

 

Τα ηχητικά που έγιναν viral
«Καλησπέρα, κατ' αρχάς να σου πω ότι ούτε ψάχνομαι, ούτε μου λείπει κάτι. Δόξα τω Θεώ μια χαρά παιδί είμαι, ανθρώπινα και μόνο σου έστειλα. Απλά, προσπάθησα να σε κάνω add στο Facebook και δεν μπόρεσα. Σου είναι εύκολο να με κάνεις εσύ; Και μην αγχώνεσαι δεν πρόκειται να σε ενοχλήσω. Και αυτά στα λέω γιατί σε αυτό το ρημάδι εδώ μέσα θα έχεις δει πολλά, όπως και εγώ. Αν δεν θέλεις, αλίμονο. Απλά μου το λες και το σέβομαι» ακούγεται να λέει.

Στη συνέχεια, είτε του απαντούν είτε όχι, ο ίδιος αναφέρει μια... υποτιθέμενη πρώην του: τη λεγόμενη «Βασιλική». Ακολουθώντας το ίδιο μοτίβο με όλες τις κοπέλες, τους λέει και πάλι μέσω ηχητικών: «Εσύ λογικά θα ξέρεις και την πρώην μου». Όπως προέκυψε από... έρευνες χρηστών των social media, πρόκειται για μια ηθοποιό, με το όνομα Βασιλική Αγγελή, της οποίας ως... φλερτ εμφανιζόταν κάποιος «Σταύρος Γεωργάς». Κάπως έτσι, ο μεγαλύτερος «γύπας» του TikTok και του Instagram απέκτησε και... παρατσούκλι.

Όταν πολλές τον διέγραφαν από τα social media και κυρίως από το Instagram, το οποίο χρησιμοποιούσε περισσότερο, τότε εκείνος επέμενε να τους στέλνει και ζητούσε να μάθει τον λόγο. Άλλες πάλι, δημοσίευσαν μηνύματα στα οποία ο ίδιος, παρά το γεγονός ότι δεν παίρνει καμία απάντηση, συνεχίζει να μιλά... μόνος του! «Με ξέχασες», «Γιατί με ξέχασες» ακούγεται να λέει με... νάζι σε ηχητικά που έχει στείλει σε κοπέλες, οι οποίες τον αφήνουν στο «διαβάστηκε».

Κάποιες, μάλιστα, προχωράνε την όλη πλάκα λίγο παρακάτω, δηλώνοντας την απογοήτευσή τους, που ανήκουν στο 1%, που δεν έχει στείλει μήνυμα ο «Σταύρος Γεωργάς».

Πηγή Protothema.gr 


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • XILOURIS TRAVEL
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper