Τις δικές τους εξηγήσεις στο θρίλερ που έχει δημιουργηθεί με τα αίτια θανάτου του Κωνσταντίνου Παπανικόλα, δίνουν τα αδέρφια του

Τις δικές τους εξηγήσεις στο θρίλερ που έχει δημιουργηθεί με τα αίτια θανάτου του Κωνσταντίνου Παπανικόλα, δίνουν τα αδέρφια του

Στην ανακοίνωση που φέρει την υπογραφή του δικηγορικού γραφείου του Δημήτρη Χρυσάφη, οι πιο στενοί εν ζωή συγγενής του μετόχου του τηλεοπτικού σταθμού “Contra Channel” αναφέρουν αρχικά ότι είναι ανακριβές ότι ο Κωνσταντίνος Παπανικόλας έφυγε υγιής από το σπίτι του Ωρωπού.
«Ο εκλιπών έπασχε εδώ και χρόνια από καρκίνο, ο οποίος είχε φτάσει σε τελικό στάδιο. Έπασχε επίσης από άνοια και για τους λόγους αυτούς ζητήσαμε να τεθεί υπό δικαστική συμπαράσταση, καθώς είχε νοητική και σωματική υστέρηση να επιμεληθεί των υποθέσεών του.

Δικαστικός συμπαραστάτης ορίστηκε ο ένας αδελφός του, με νόμιμες διαδικασίες φυσικά, γιατί αμφισβητήθηκε κι αυτό, με πλειόνων της μίας ιατρικών γνωματεύσεων, όπως προβλέπεται» αναφέρεται στην ανακοίνωση, ενώ στη συνέχεια γίνεται λόγος για το χώρο που μεταφέρθηκε ο Κωνσταντίνος Παπανικόλας:
«Επίσης δημιουργήθηκε ένα σύννεφο αμφιβολίας για το που μεταφέρθηκε και που απεβίωσε. Ο αδελφός του που ορίστηκε δικαστικός συμπαραστάτης, τον μετέφερε από την οικία του στον Ωρωπό, σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, προκειμένου να λάβει μεγαλύτερης φροντίδας και να έχει έναν αξιοπρεπή θάνατο, καθώς όπως προανέφερα ήταν σε τελικό στάδιο του καρκίνου».

Στην ανακοίνωση τους τα αδέρφια του εκλιπών αναφέρουν ότι ο Κωνσταντίνος Παπανικόλας ζούσε σε άσχημες συνθήκες διαβίωσης. «Στο θεραπευτήριο αυτό λοιπόν απεβίωσε, υπό την φροντίδα επαγγελματιών και ακολουθήθηκε η νόμιμη διαδικασία, που ακολουθείται όταν κάποιος πεθαίνει.

Η αναβολή της κηδείας έγινε επειδή κατατέθηκε αυτή η αβάσιμη καταγγελία και ο κ. Εισαγγελέας είναι υποχρεωμένος να την εξετάσει. Αναμένουμε κι εμείς την νεκροψία, πριν προβούμε σε περαιτέρω ενέργειες».

Στην συνέχεια οι στενοί συγγενείς του του Κωνσταντίνου Παπανικόλα αναφέρονται στα όσα έχουν ακουστεί για την περιουσία του εκλιπόντος αδερφού τους. «Η μεγαλύτερη ανακρίβεια όμως που εγγίζει τα όρια της αστειότητας, είναι ότι ο αποθανών είχε δήθεν «αμύθητη περιουσία».

Ο Κωνσταντίνος Παπανικόλας ήταν ιδεαλιστής, οικολόγος και οποία περιουσία είχε την είχε αναλώσει για τις αγαθοεργίες και τις φιλανθρωπίες που έκανε αλλά και για τον σκοπό της οικολογίας. Για όλα τα ανωτέρω μάλιστα χρεώθηκε απίστευτα ποσά, με αποτέλεσμα τη στιγμή του θανάτου του να είναι κατάχρεος, οφείλοντας ιλιγγιώδη ποσά σε τράπεζες, εφορία, ΕΦΚΑ, δήμους.

Η σύσταση μου μάλιστα προς του εγγύτερους κληρονόμους του είναι να προβούν άμεσα σε αποποίηση κληρονομιάς, προκειμένου να μην «φορτωθούν» όλα αυτά τα χρέη. Άρα όποια δήθεν οικονομικά κίνητρα κι άλλες τέτοιες άκρως συκοφαντικές υπόνοιες καταλείπει κάποιος, γύρω από το θάνατό του, καταρρίπτονται από το γεγονός αυτό και μόνο. Δεν υπάρχει κάποιο πέπλο μυστηρίου. Ο άνθρωπος δυστυχώς ήταν βαριά άρρωστος και απεβίωσε».

Τέλος στη ανακοίνωση τους τα αδέρφια Παπανικόλα, αφού αναφέρουν ότι είναι μια αγαπημένη και δεμένη οικογένεια τονίζουν ότι «οι επιζήσαντες τρεις σήμερα αδελφοί επιφυλάσσονται παντός νομίμου δικαιώματός τους για όσα ανακριβώς ακούγονται και γράφονται. Όλη η οικογένεια που γνωρίζει τη σχέση που είχαν τα αδέλφια μεταξύ τους, γνωρίζει και την αλήθεια και έχει θορυβηθεί ιδιαίτερα από όλη αυτή τη σκόνη που σηκώθηκε αναιτίως».


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper