Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση Παπαγεωργίου : Δύο συλλήψεις για τη δολοφονία του !

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση Παπαγεωργίου : Δύο συλλήψεις για τη δολοφονία του !

Ο Μάριος Παπαγεωργίου είναι το θύμα σε ένα από τα πιο σκοτεινά εγκλήματα όλων των εποχών στην Ελλάδα. 11 χρόνια μετά την αρπαγή και τη δολοφονία του, το κουβάρι της μυστηριώδους υπόθεσης ξετυλίγεται με δύο νέες συλλήψεις, που ίσως οδηγήσουν στην άκρη του νήματος.

Η μητέρα του αδικοχαμένου 26χρονου δεν έχει σταματήσει να ζητάει απαντήσεις για το τέλος του παιδιού της. Με τις εξελίξεις να επαναφέρουν το θέμα στην κορυφή της επικαιρότητας και να δίνουν τροφή για νέα σενάρια και συζητήσεις. Πολλοί εκτιμούν πως έφτασε η ώρα να ανοίξουν μια σειρά από στόματα που για χρόνια έμεναν κλειστά. 

Οι δύο συλλήψεις, αποτέλεσμα της έρευνας της Αγγελικής Νικολούλη και της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» έγιναν από την ΕΛΑΣ μετά τα εντάλματα που εκδόθηκαν από τον ανακριτή για την αρπαγή και την δολοφονία του Μάριου Παπαγεωργίου τον Αύγουστο του 2012.
Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν το πρωί (09.05.2023) στον ανακριτή και αναμένεται να πάρουν προθεσμία για να απολογηθούν για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν για άμεση συνέργεια στην αρπαγή και την ανθρωποκτονία σε βάρος του άτυχου 26χρονου.

Πρόκειται για τους δύο κατηγορούμενους στην υπόθεση για τους οποίους είχαν εντοπιστεί ενοχοποιητικές σε βάρος τους τηλεφωνικές συνομιλίες με τον «εγκέφαλο» του σκοτεινού εγκλήματος.

Κατά το ρεπορτάζ της Αγγελικής Νικολούλη, είναι εκείνοι με το υποτιθέμενο ταξίδι που έκαναν, για να πουλήσουν κάρβουνα και στην πραγματικότητα τους έχει αποδοθεί η μεταφορά και η τελική εξαφάνιση του πτώματος του Μάριου Παπαγεωργίου. 

Αυτές οι δύο πρώτες συλλήψεις άνοιξαν την πόρτα στην τελική πορεία της υπόθεσης για την πλήρη εξιχνίαση. Αναμένεται τα επόμενα 24ωρα να ακολουθήσουν ακόμη τέσσερις συλλήψεις εμπλεκομένων στην απαγωγή και την δολοφονία του άτυχου νέου που θα προκαλέσουν αίσθηση, σύμφωνα με το anikolouli.gr.

Τον περασμένο Μάρτιο, κρατούμενος σε φυλακές υποστήριξε ότι γνωρίζει πού βρίσκεται η σορός του Μάριου Παπαγεωργίου και μάλιστα υπέδειξε το σημείο, προκειμένου, όπως είπε, «να ηρεμήσει η μητέρα του μετά από τόσα χρόνια».

Ρεπόρτερ της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» επισκέφθηκε τα Δερβενοχώρια και πήγε στο συγκεκριμένο σημείο. Εκεί εντόπισε ένα κρανίο και κάποια οστά, τα οποία συλλέχθηκαν και απεστάλησαν για εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί αν όντως ανήκουν στον Μάριο Παπαγεωργίου.

Από την μέχρι τώρα έρευνα των ειδικών ανθρωπολόγων του Εργαστηρίου Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, φαίνεται ότι το κρανίο που βρέθηκε δεν ανήκει στον Μάριο Παπαγεωργίου.

Και αυτό γιατί σύμφωνα με τα ευρήματα του εργαστηρίου, ανήκει σε άντρα ηλικίας 40-50 ετών. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι οπές στο κρανίο δεν προέρχονται από σφαίρα αλλά από χειρουργική επέμβαση που είχε προηγηθεί.

Χθες  η Ελληνική Αστυνομία ανακοίνωσε: 

«Αναφορικά με την υπόθεση αρπαγής 26χρονου ημεδαπού τον Αύγουστο του 2012, συνελήφθησαν, μεσημβρινές ώρες της 8-5-2023, από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, δύο ημεδαποί, ηλικίας 53 και 54 ετών, δυνάμει ενταλμάτων σύλληψης για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συναυτουργία και αρπαγή κατά συναυτουργία.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν, στον κ. Εισαγγελέα Εκτελέσεων Ποινών, ο οποίος τους παρέπεμψε στον αρμόδιο Ανακριτή».


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper