Ναταλί Κάκκαβα για τα παιδιά της : «Όταν τους βλέπω μαζί, νιώθω περήφανη. Ξέρω πώς ο ένας έχει τον άλλον» !

Ναταλί Κάκκαβα για τα παιδιά της : «Όταν τους βλέπω μαζί, νιώθω περήφανη. Ξέρω πώς ο ένας έχει τον άλλον» !

 

Η Ναταλί Κάκκαβα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε φωτογραφίες από τα παιδάκια της και κάποιες σκέψεις που την ταλάνιζαν αλλά πλέον είναι ευγνώμων.

«Το ωραιότερο δώρο που κάναμε στα παιδια μας ήταν ο ένας στον άλλον.. Εγω δεν είχα την τύχη να έχω αδέρφια..Μοναχοπαίδι και μοναχοεγγόνι..Πολύ μοναξιά όπως καταλαβαίνετε…Βέβαια δεν ήξερα και τι έχανα..Μιας και για μένα η αδελφική αγαπη ήταν άγνωστη ένοια..

Οταν καναμε λοιπόν το μεγάλο μας γιο,η αλήθεια είναι πως δεν ήθελα δεύτερο παιδί..

Μάλιστα διαφωνήσαμε πολύ με το Γρηγόρη,ο οποίος ήθελε διακαώς να μεγαλώσουμε κι άλλο την οικογένεια μας.. Λόγοι πολλοί στο μυαλό μου.. Ήμουν κουρασμένη..

Δεν άντεχα τη διαδικασία να μεγαλώσω πάλι μωρό.. Εγκυμοσύνη,άγχη,ξενύχτια, κλείσιμο στο σπίτι.. Έλεγα εγώ μια χαρά είμαι με το ένα παιδί..Μου φτάνει και μου περισσεύει.. Θα έχει φίλους,όπως είχα κι εγώ..Γιατί τι έπαθα εγώ που ήμουν μόνη μου…

Ίσα ίσα είχα και όλη την προσοχή στραμμένη πάνω μου.. Συζητώντας με πολλούς γονείς που σκέφτονται αν θα κάνουν δεύτερο παιδάκι και που λογικό είναι να έχουν τους ίδιους προβληματισμούς. Έχω να πω τα εξής.. Πρώτον ποσο τυχεροί είμαστε που μας ευλόγησε ο Θεός και μπορούμε και κάνουμε παιδιά.. Άλλοι άνθρωποι προσπαθούν και δεν τα καταφέρνουν..
Δεύτερον πόσο ευγνωμονώ το Γρηγόρη που επέμενε να κάνουμε κι άλλο παιδάκι.. Και πιστέψτε με δεν ήταν εύκολο..Δύσκολη εγγυμοσυνη,7 νοσηλείες σε νοσοκομεία,κλάματα,απελπισία..

Ευτυχώς όλα Περαστικά..

Όταν τους βλέπω όμως τώρα μαζί , νιώθω περήφανη..Και ξέρω πως ο ένας έχει τον άλλον.. Και πως στη ζωη τους θα προστατεύει ο ένας τον άλλον.. Και ναι τσακώνονται.. Και ναι γίνεται χαμός στο σπίτι.. Όμως αρκεί σε μια ανύποπτη στιγμή να τους δεις αγκαλιά και λες..Σ ευχαριστώ Θεέ μου… Αυτό είναι ευτυχία.. Το μόνο που σου ζητώ είναι να τους έχεις καλά».


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper