Το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε o Andrew Lambrou ανήμερα του τελικού της Eurovision

Το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε o Andrew Lambrou ανήμερα του τελικού της Eurovision

Ο εκπρόσωπος της Κύπρου στη Eurovision 2023, Andrew Lambrou, μίλησε στην εκπομπή “Happy Day” και τη δημοσιογράφο Όλγα Λαφαζάνη.

Ο τραγουδιστής, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πριν ανέβει στη σκηνή του μουσικού διαγωνισμού.

«Είμαι πολύ ευγνώμων που είχα αυτή την ευκαιρία. Κάθε μέρα έκανα ασκήσεις φωνητικής για να αποφορτιστώ, πήγαινα κατά καιρούς στο γυμναστήριο για να απελευθερωθώ σωματικά και πνευματικά. Οι γονείς μου ήταν μέσα στο στάδιο το βράδυ της Eurovision, ο παππούς και η γιαγιά μου είδαν την εμφάνισή μου από το σπίτι. Έκλαιγαν από χαρά όλη την ώρα. Το πρώτο τηλεφώνημά μου ήταν στη γιαγιά και στον παππού μου που ήταν στην Αυστραλία», είπε ο Andrew Lambrou στην αρχή.

Για τους “4” βαθμούς της Ελλάδας, ο τραγουδιστής σχολίασε: «Αυτά τα πράγματα δεν απασχολούν το μυαλό μου. Το κοινό της Ελλάδας μού έδωσε 12 πόντους. Μου έστειλαν όμορφα μηνύματα και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενος από αυτό. Φυσικά θα ήταν υπέροχο να είμαι στη 10άδα αλλά είμαι χαρούμενος που τερμάτισα στη δωδέκατη θέση της βαθμολογίας και ότι όλοι οι άνθρωποι είναι πολύ υπερήφανοι γι’ αυτό που κατάφερα». 

Στη συνέχεια, ο Andrew Lambrou αποκάλυψε για πρώτη φορά το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε στον τελικό της Eurovision:  «Την ημέρα του τελικού είχα μία έντονη ενόχληση στο πίσω μέρος του λαιμού, όπως νιώθεις όταν ετοιμάζεσαι να αρρωστήσεις και είπα από μέσα μου «αποκλείεται!». Το απομόνωσα τελείως και βγήκα στη σκηνή σαν να μην υπάρχει πόνος. Μόλις ολοκλήρωσα την εμφάνισή μου, το σώμα μου άρχισε να καταρρέει. Το ταξίδι της επιστροφής ήταν σκέτη ταλαιπωρία και μόλις προσγειώθηκα στο Σίδνεϋ πήγα αμέσως στο κρεβάτι μου καθώς το σώμα μου δεν άντεχε άλλο. Τώρα όμως έχω αναρρώσει πλήρως».


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper