Κόβουν την ανάσα οι εξελίξεις στον Σασμό. Όσα θα δούμε την επόμενη εβδομάδα !

  • 27/05/2023 - MEDIA - Χάρης Λεμπιδάκης
  • |

Κόβουν την ανάσα οι εξελίξεις στον Σασμό. Όσα θα δούμε την επόμενη εβδομάδα !

Η αλήθεια για το ποιος είναι ο πατέρας του Πετράκη πέφτει σαν κεραυνός στην Καλλιόπη. Η αντίδρασή της είναι απρόβλεπτη και θα οδηγήσει τον Αστέρη σε απελπισία.Ο Μαθιός επιστρέφει στο σπίτι για χάρη του Νικηφόρου, η Βασιλική ωστόσο του ξεκαθαρίζει ότι τίποτα δεν αλλάζει μεταξύ τους, δίνοντάς του τη χαριστική βολή. Απελπισμένος, επισκέπτεται τον παπά-Μιχάλη και ετοιμάζεται να προβεί στην δυσκολότερη εξομολόγηση της ζωής του!

 

Δευτέρα 29 Μαΐου – Επεισόδιο 142

Το ένστικτο του Αντώνη τον οδηγεί να επισκεφτεί έναν – έναν τους Σταματάκηδες. Ο Μαθιός απελπισμένος θρηνεί για τη Βασιλική, εκείνη από την άλλη πρέπει να κρύψει τον πόνο της από τον ανήσυχο Νικηφόρο. Ο Παύλος στο μεταξύ προτείνει την αλήθεια ως τη μόνη λύση στο αδιέξοδο για το παιδί, φέρνοντας τον Αστέρη, που γνωρίζει την κατάσταση της Καλλιόπης, σε δύσκολη θέση.  Αιμιλία και Λευτέρης βρίσκουν επιτέλους τον τρόπο να πιάσουν τον Φαρμάκη, ενώ εκείνος μαθαίνει από τη Στέλλα για τον Γεράσιμο και τον Καραπάνο… Ενώ η Βασιλική οδηγείται στον παπά Μιχάλη, ο Αντώνης επιστρέφει στο τμήμα αποφασισμένος και η Καλλιόπη έρχεται αντιμέτωπη με τον Βαγγέλη που είναι έτοιμος να της πει αυτό που όλοι κρύβουν.

Τρίτη 30  Μαΐου - Επεισόδιο 143

Ενώ για την Αιμιλία και τον Παύλο είναι μια δύσκολη μέρα, η Μαρίνα με τον Αντώνη περνούν μια όμορφη νύχτα, οι δυο τους. Όσο ο Ευθύμης σπρώχνει τον Βαγγέλη σε μοιραίες αποφάσεις, χωρίς επιστροφή, η Καλλιόπη μπαίνει σε σκέψεις με τα λόγια του αδερφού του Σταύρου και ανακαλύπτει κάτι που δεν θα της αρέσει καθόλου. Ο Αστέρης με την Αργυρώ πηγαίνουν στην παιδοψυχολόγο, αλλά προβληματίζονται με κάτι που τους λέει. Τη στιγμή που η Θοδώρα με τον Λευτέρη προχωρούν σε ευχάριστες δηλώσεις, η Βασιλική δίνει στον Μαθιό τη χαριστική βολή.

Τετάρτη 31  Μαΐου - Επεισόδιο 144

Η αλήθεια για το ποιος είναι ο πατέρας του Πετράκη πέφτει σαν κεραυνός στην Καλλιόπη. Η αντίδρασή της είναι απρόβλεπτη και θα οδηγήσει τον Αστέρη σε απελπισία. Ο Ευθύμης εξακολουθεί να κατατρύχεται από παραισθήσεις, μην μπορώντας να ελέγξει τον ίδιο του τον εαυτό. Θα οδηγήσει τον Βαγγέλη σε ένα δρόμο χωρίς επιστροφή, αναγκάζοντάς τον να βάψει τα χέρια του με αίμα.Ο Αντώνης επιστρέφει στη δουλειά, αποφασισμένος να ανακαλύψει την αλήθεια πίσω από την επίθεση εναντίον του. Τα ευρήματα της νέας έρευνας, ωστόσο, θα  αποδειχτούν αναπάντεχα. Ο παπάς καλεί την Αργυρώ και τον Αστέρη στην εκκλησία για να μιλήσουν. Την ίδια ώρα, η οργή της Καλλιόπης για το παιδί του Αστέρη και της Αργυρώς τείνει να γίνει ανεξέλεγκτη και να παρασύρει τα πάντα στο πέρασμά της.

Πέμπτη 01 Ιουνίου - Επεισόδιο 145

Το δώρο του Φαρμάκη στη Στέλλα τη φέρνει σε δύσκολη θέση και αναγκάζει τον Τάσο να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Η Ντίνα ανακαλύπτει πως ο Βαγγέλης κρύβει περισσότερα,  ενώ η Τζένη προσπαθεί να πει στον Νικηφόρο το μυστικό της με τον Μανόλη.  Στο μεταξύ η Καλλιόπη πληγωμένη απ’ την αλήθεια για το παιδί απειλεί θεούς και δαίμονες. Η γιαγιά Ειρήνη εγκαταλείπεται στον φόβο, ενώ η Μαρίνα πάει να συναντήσει το θεριό. Μουδιασμένοι Αστέρης και Αργυρώ προσπαθούν να βρουν μια λύση, καθώς μια ιδέα του παπά Μιχάλη φέρνει νέα δεδομένα στη σχέση τους. Την ίδια στιγμή ο Μαθιός απελπισμένος από την απόφαση της Βασιλικής, ομολογεί πια την πράξη του… Όμως η εμφάνιση του μικρού Πετρή στο σπίτι της Καλλιόπης θα τα ανατρέψει όλα…

Παρασκευή 02 Ιουνίου – Επεισόδιο 146

Η Καλλιόπη γνωρίζει τον εγγονό της και ζητάει από την Αργυρώ και τον Αστέρη κάτι που θα τους φέρει σε δύσκολη θέση. Η Άσπα και ο Μύρων εγκαθίστανται στο σπίτι της Μαρίνας, την ώρα που ο Βαγγέλης καταφέρνει να ρίξει στάχτη στα μάτια της Άσπας για τη ματωμένη μπλούζα. Οι έρευνες της αστυνομίας στο κλεμμένο αυτοκίνητο θα φέρουν στο φως ένα στοιχείο που θα αφήσει τους πάντες με το στόμα ανοιχτό. Την ίδια στιγμή η Σοφία δέχεται μία πρόταση που θα την φέρει ενώπιον ενός σημαντικού διλήμματος. Ο Μαθιός επιστρέφει στο σπίτι για χάρη του Νικηφόρου, η Βασιλική ωστόσο του ξεκαθαρίζει ότι τίποτα δεν αλλάζει μεταξύ τους. Απελπισμένος, επισκέπτεται τον παπά-Μιχάλη και ετοιμάζεται να προβεί στην δυσκολότερη εξομολόγηση της ζωής του…


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper