Ντόμινο εξελίξεων προκαλεί η αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της Ελισάβετ στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA «Μαύρο Ρόδο».

  • 27/05/2023 - MEDIA - Χάρης Λεμπιδάκης
  • |

Ντόμινο εξελίξεων προκαλεί η αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της Ελισάβετ στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA «Μαύρο Ρόδο».

Επεισόδιο 113 (Κυριακή 28/05)

Ο Bίκος δίνει στην Αλεξία τον φάκελο του Φραντζή για να θολώσει τα νερά.  Εκείνη, όμως, παραμένει εξαιρετικά καχύποπτη, διότι έχει πληροφορηθεί από τον Παναγιώτη τον θάνατο του Φραντζή. Ο Γιώργος με την Όλγα προσπαθούν να κρατήσουν τον Σταυρίνο στο σκοτάδι για τους όρους της συνεργασίας με τα εστιατόρια. Μετά τη σύλληψή του, ο Λουκάς πιέζει τη Θάλεια να παραδεχτεί ότι αυτή τον κατέδωσε, αλλά εκείνη το αρνείται. Η Τασούλα δείχνει στο χωριό το δαχτυλίδι που της έδωσε ο Σταυρίνος. Όμως, παραμένει επιφυλακτική για τις προθέσεις του. Τι θα της προτείνει ο Γιώργος για να τον κάνει οριστικά δικό της; Η Ντέπυ Ζαμάνου ζητάει αντάλλαγμα από τον Θέμη για να βοηθήσει τον Λουκά. Ο Πέτρος συναντά τον Βίκο με τη Αλεξία στο σπίτι της Κύρας. Η Ελισάβετ μαθαίνει ότι είναι έγκυος.

 

Επεισόδιο 114 (Δευτέρα 29/05)

Ο Καστρινός ζητάει από τον Παράσχο να τον βοηθήσει να πάρει στα χέρια του τα αληθινά αποτελέσματα του DNA. Η Αλεξία πιέζει στενά τον Βίκο. Εκείνος, όμως, καταφέρνει να της ρίξει στάχτη στα μάτια για την εξαφάνιση της Κύρας. Ο Γεράσιμος μαθαίνει, πως η Ελισάβετ είναι έγκυος και οργισμένος δηλώνει πώς θα κάνει τα πάντα για να την απομακρύνει από τον Πέτρο. Η Ελισάβετ βρίσκεται σε απόγνωση. Επισκέπτεται τον γιατρό για να επιβεβαιώσει την εγκυμοσύνη της. Ο Βίκος αποφασίζει να αφήσει την Αλεξία. 

 

Επεισόδιο 115 (Τρίτη 30/05)  

Η Ελισάβετ επιστρέφει στο μοναστήρι παρά τις αντιρρήσεις του Λευτέρη. Ο Πέτρος προσπαθεί να επικοινωνήσει με την Αυξεντία για να μάθει τι συμβαίνει. Ο Θέμης ζητάει εξηγήσεις από την Αλεξία  για τις επαφές της με τον Βίκο. Ο Λευτέρης κάνει παρατήρηση στον Γεράσιμο για την εμμονή που έχει με την Ελισάβετ. Στην ταβέρνα της Ευτυχίας προετοιμάζονται για τους αρραβώνες της Τασούλας με τον Σταυρίνο. Ο Μητροπολίτης ζητάει από την Φιλαρέτη να του πει αν θα προχωρήσουν στην κουρά της Ελισάβετ.             

Η συμπεριφορά της Τασούλας βάζει τον Γιώργο σε υποψίες ότι κάτι έχουν ανακαλύψει εναντίον του. Ο Πέτρος δέχεται ένα τηλεφώνημα που τον κάνει να επιστρέψει και πάλι στην Γερακιανή. Πώς θα αντιδράσει ο Σταυρίνος όταν συνειδητοποιήσει πώς πίσω από τον ξυλοδαρμό του βρίσκεται ο Γιώργος; Θα αποκαλύψει η Αλεξία στον Θέμη την αλήθεια για την σχέση της με τον Βίκο;  

 

Επεισόδιο 116 (Τετάρτη 31/05) 

Ο Μητροπολίτης δεν μπορεί να πιστέψει ότι η Ελισάβετ είναι έγκυος. Της εξηγεί ότι αυτό αποκλείει την κουρά της και την παραμονή της στο Μοναστήρι. Εκείνη του λέει ότι δεν έχει σκοπό να μείνει οπουδήποτε αλλού. Η λύση που βρίσκει ο Σεβασμιότατος θα προκαλέσει την οργή του Γεράσιμου.  Η Αλεξία φεύγει από το σπίτι της, δίχως να αποκαλύψει στον Θέμη που πηγαίνει. Ο Πέτρος ετοιμάζεται να πάει στη Γερακιανή. Εκεί, γίνεται το γλέντι για τους αρραβώνες του Σταυρίνου με την Τασούλα. Το κλίμα είναι όμως είναι πολύ περίεργο. Οι ματιές που ανταλλάσσονται προδίδουν ότι δεν είναι όλοι τόσο χαρούμενοι με αυτήν την ένωση. Ο Καστρινός αντικρίζει για πρώτη φορά την κόρη του στην αγκαλιά του Βίκου. Το βλέμμα του θολώνει, στο χέρι του σφίγγει το περίστροφό του. Η βραδινή άφιξη του Πέτρου στο χωριό, έξω από το μαγαζί της Ευτυχίας, θα βγάλει τον Γεράσιμο εκτός εαυτού. 


Επεισόδιο 117 (Πέμπτη 1/06)

H Kασσιανή λέει στην Ελισάβετ ότι πρέπει να φύγει αμέσως από το μοναστήρι. Μετά την κρίση και τον μεγάλο καβγά στην ταβέρνα όλοι προσπαθούν να πείσουν τον Γεράσιμο να ζητήσει τη βοήθεια ειδικού. Εκείνος αρνείται πεισματικά και εξακολουθεί να μιλάει μόνο για την Ελισάβετ. Η Πολυξένη θα μάθει κατά λάθος από τον Γεράσιμο ότι η Ελισάβετ είναι έγκυος. Ο Πέτρος πιέζει τον Λευτέρη να μάθει για ποιο λόγο ο Γεράσιμος μιλούσε για εκδίωξη της Ελισάβετ από το μοναστήρι. Θα αποκαλύψει ο Λευτέρης στον Πέτρο την εγκυμοσύνη της Ελισάβετ; Ο Θέμης αντιμετωπίζει τον Βίκο, αφού τον έχει δει να φιλιέται με την Αλεξία. Πού θα οδηγήσει η αναμέτρηση των δύο αντρών; H αποκάλυψη του δεσμού της Αλεξίας και του Βίκου θα έχει συνέπειες στη σχέση της με τον Θέμη.  

 


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper