Κάτια Ταραμπάνκο: Δέχτηκα μπούλινγκ και πολλή κακία μετά τη λήξη του GNTM

Κάτια Ταραμπάνκο: Δέχτηκα μπούλινγκ και πολλή κακία μετά τη λήξη του GNTM

Η πρώην παίκτρια , Κάτια Ταραμπάνκο, μίλησε για την ζωή της αλλά και για το πώς έχει βιώσει τη διασημότητα που έχει λάβει μετά το παιχνίδι. Το GNTM της εξασφάλισε την αναγνώριση, καθώς το ευρύ κοινό τη γνώρισε μέσα από τον διαγωνισμό μοντέλων.

Δίνοντας μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» με την Ελεονώρα Μελέτη, η Κάτια Ταραμπάνκο αναφέρθηκε στο πώς αποφάσισε να συμμετάσχει στο παιχνίδι. «Το GNTM ήρθε σαν έκπληξη στη ζωή μου. Έκανα ένα μπάνιο στη θάλασσα, εκεί είδα τον κύριο Σκουλό, που είχε φωτογράφιση, και έδωσε το τηλέφωνό μου στην παραγωγή της εκπομπής. Με πήραν τηλέφωνο, πήγα για κάστινγκ και ξαφνικά έγινε ό,τι έγινε». «Ήταν σοβαρό σχολείο για εμένα το GNTM. Μέσα πέρασα πολύ όμορφα, αλλά το δύσκολο ήταν το μετά. Η αντιμετώπιση που δέχτηκα μετά ήταν πολύ κακή. Δέχτηκα μπούλινγκ και πολλή κακία», είπε το μοντέλο για τα όσα έζησε μετά τη λήξη του διαγωνισμού.

Ερωτώμενη για το εάν θα παρουσίαζε το «Shopping Star» τώρα που αποσύρεται από αυτό η Βίκυ Καγιά, η Κάτια Ταραμπάνγκο απάντησε πως «δεν θα ήμουν αρνητική για κάποιο πρότζεκτ που αφορά γενικά την μόδα ή έχει να κάνει με ομορφιά και στάιλινγκ».

«Γενικά μοιράζομαι την προσωπική μου ζωή, οπότε δεν με ενοχλούν τα σχόλια που έχουν ειπωθεί. Απλώς, την επόμενη φορά που θα παρουσιάσω κάποιον άνθρωπο δίπλα μου, θα είναι κάτι πιο σίγουρο. Τώρα στα προσωπικά μου είμαι πάρα πολύ καλά, γιατί έχω φουλ δουλειά. Εύχομαι να μην μου έρθει κάτι τώρα, γιατί δεν έχω χρόνο» ανέφερε για την προσωπική της ζωή.

Για το ποια είναι η σχέση που κρατά με τους πρώην της, η Κάτια Ταραμπάνκο απάντησε «την καλύτερη, όταν χωρίζω. Μου έχει τύχει να με απατήσει σύντροφός μου με την καλύτερή μου φίλη αλλά δεν το αντιμετώπισα. Δεν έκατσα να ασχοληθώ, γιατί ο συγκεκριμένος άνθρωπος έλεγε πολλά ψέματα και είχε τα δικά του θέματα. Δεν θα κάτσω να ασχοληθώ, δεν είμαι ψυχολόγος».

Πηγή Mega Καλημερα


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper