Ιδιαίτερα έντονο ήταν το τεστ δημιουργικότητας που έδωσε στη Μαρία Μπέη το εισιτήριο για τους τρεις του MasterChef.

Ιδιαίτερα έντονο ήταν το τεστ δημιουργικότητας που έδωσε στη Μαρία Μπέη το εισιτήριο για τους τρεις του MasterChef.

Με τον Νίκο Τράκα στον εξώστη, η Μπέη δεν ένιωθε ιδιαίτερα άνετα παρότι προσπάθησε να μην το δείξει.

«Εγώ με το που μπω στην κουζίνα δεν κρατάω κακία. Αν κάποιον τον τρώει η ψυχούλα του επειδή η Μπέη έκανε ένα πιάτο που έχει δει σε ένα εστιατόριο, με γεια του με χαρά του, τηλεοπτικό χρόνο μου δίνει, διαφήμιση μου κάνει τζάμπα!» είπε χαρακτηριστικά η παίκτρια στο κιου της.

Όταν τελείωσε το τεστ βέβαια αποκάλυψε στο κιου ότι ο Τράκας της έκανε bullying.

«Μου το είπε όταν έφυγαν οι κάμερες, πες το στις κάμερες να παιχτεί! Τι περιμένεις; Τι να μου πεις; Θα αλλάξει κάτι; Αυτές τις συμπεριφορές δεν τις μπορώ! Τη θέση σου πήρα; Θα κάτσω να απολογηθώ επειδή έφαγα αυτό το πιάτο και ήθελα να το κάνω τώρα; Αλήθεια τώρα; Σοβαρά μιλάς; Όταν κάνουμε παρασκευές από πιάτο αντιγραφής και τα βάζουμε στο πιάτο δεν πειράζει;» είπε.

Η Μαρία πηγαίνοντας το πιάτο της στους κριτές για να δοκιμάσουν τους ζήτησε να μην το κάνουν και φυσικά τη ρώτησαν γιατί.

«Είναι μια ιδέα που την έχω δοκιμάσει σε ένα εστιατόριο και απλά πρόσθεσα κάποια υλικά εγώ» είπε.

«Και τι έγινε;» της είπε ο Πάνος Ιωαννίδης.

«Άκουσα κάποια σχόλια και δεν είναι δίκαιο για τους συμπαίκτες μου».

«Αυτό θα το κρίνουμε εμείς, Μαρία και δεύτερον το να πάρουμε μια έμπνευση από κάπου είναι θεμιτό, δεν υπάρχει παρθενογένεση» της είπε ο Πάνος Ιωαννίδης.

«Δεν είναι δικιά μου ιδέα. Άκουσα σχόλια αφού τελείωσα τη μαγειρική» είπε η Μαρία.

«Από ποιον;» τη ρώτησε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και ο Τράκας σήκωσε το χέρι.

«Πήρε το πιάτο και απλά το έκανε. Εμένα δεν μου κάνει. Αλίμονο αν δεν μπορούμε εδώ μέσα να συζητήσουμε μαγειρική» είπε.

«Αν υπήρχε ως κανόνας θα το είχαμε θέσει. Δεν έχουμε πει κάτι τέτοιο Μαρία, οπότε περιμένουμε να δούμε το πιάτο σου» ήταν το πετσόκομμα του Πάνου Ιωαννίδη.

«Πόσο παιδάκια είστε;» ακούστηκε να λέει ο Τράκας από τον εξώστη.

«Την ώρα που μαγείρευα κουνούσε το κεφάλι του επιδεικτικά. Όταν τελείωσε η μαγειρική, ήρθε και μου λέει “ωραίο πιάτο” μέσα στην ειρωνεία και μου είπε “εγώ δεν συμφωνώ και το θεωρώ αδικία”» είπε στο κιου της η Μαρία.

«Δεν μου κάνει!  Εγώ δεν είμαι εδώ για να κρίνω αλλά έχω άποψη» επέμεινε ο Τράκας στο δικό του κιου. «Όταν καταλαβαίνεις από μόνος σου ότι έχεις παίξει περίεργα και μπαίνεις με τη μύτη έτσι, ξέρεις ότι έχεις κάνει κουτσουκέλα και ξέρεις ότι κάποιος θα γαβγίσει και αυτός είμαι εγώ, πρέπει να το γυρίσεις» συνέχισε.
Βέβαια, όπως έχουμε δει πολλές φορές στα ριάλιτι, η παραγωγή έχει τη δύναμη να εκθέσει ή όχι έναν παίκτη, και αυτή τη φορά αποφάσισε να εκθέσει τον Τράκα.

«Μικρό μου θύμα εσύ» ακούστηκε να λέει ο Τράκας στον εξώστη.

«Επειδή δεν μπορεί να αντικρούσει τη συζήτηση παίζει το θύμα

«Με επηρέασε μια λέξη, ότι είναι άδικο»« είπε η Μπέη και η παραγωγή έδειξε πλάνα του Τράκα να λέει στους κριτές ότι θαυμάζει στη Μαρία το ότι είναι δίκαιη…


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper