Θανάσης Πάτρας: «Με ενοχλεί όταν οι παρουσιαστές χρησιμοποιούν τον τηλεοπτικό αέρα για να κοντράρονται»

Θανάσης Πάτρας: «Με ενοχλεί όταν οι παρουσιαστές χρησιμοποιούν τον τηλεοπτικό αέρα για να κοντράρονται»

Καλεσμένος στην παρέα του «Χαμογέλα και Πάλι!» ήταν ο Θανάσης Πάτρας, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για το «Mega Καλημέρα», αλλά και τη «Φάρμα». «Ήθελα να κάνω το “Πάμε Πακέτο”. Άμα ψήνεσαι…», ήταν η πρότασή του στην Σίσσυ Χρηστίδου.

«Προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου όσο καλύτερα γίνεται κι όπου με πάει», είπε για την καριέρα του στον χώρο της τηλεόρασης.

 Ποια η διαφορά, σύμφωνα με τον ίδιο, μεταξύ καθημερινού και εκπομπής στη ζώνη στου Σαββατοκύριακου;

«Είναι άλλη διάθεση που έχει ο κόσμος το Σαββατοκύριακο. Είναι διαφορετικό το κοινό σε σχέση με το καθημερινό. Το Σαββατοκύριακο όλες οι ζώνες θεωρώ ότι είναι εξαιρετικά καλές και δημιουργούν καλή εντύπωση στον κόσμο, ώστε να καθιερωθείς επαγγελματικά».

Η οπτική του Θανάση Πάτρα είναι να λέει «όχι» στο άγχος και να μη κάνει σχέδια για το μέλλον.

«Αν αγχωθώ επειδή κάνω καθημερινό, τι θα αλλάξει; Δεν είμαι άνθρωπος που θέλω να στρεσάρομαι. Επειδή έχω στρεσαριστεί πολύ στη ζωή μου – μπορεί να έχω περάσει δύσκολα, που δεν μπορείς να φανταστείς και δεν επικοινωνούνται αυτά κιόλας – λες από ένα σημείο και μετά this is my life. Αυτό είναι που με κάνει ευτυχισμένο, να περνάει η μέρα. Δεν κάνω σχέδια για το τι θα κάνω του χρόνου ή του παραχρόνου», δήλωσε.

Η «Φάρμα» και οι τηλεοπτικές κόντρες
Για τη συμμετοχή του στη «Φάρμα» δήλωσε πως είπε το «ναι» γιατί η πρόταση ήταν δελεαστική και θεώρησε πως ήταν η ευκαιρία να ενταχθεί ξανά στα πράγματα.

«Η τηλεόραση έχει συγκεκριμένα προϊόντα που είναι mega projects, τα οποία έχουν μεγάλη απήχηση και τα βλέπει ο κόσμος. Όταν σου δίνεται η δυνατότητα να μπεις σε ένα τέτοιο project και να αποκτήσεις μεγάλη δημοσιότητα, είναι δέλεαρ. Συν το οικονομικό, συν ότι μπαίνεις στη συνείδηση του κόσμου, αποκτάς νεανικό κοινό. Άρα γιατί να μην το κάνω;», δήλωσε.

Μεταξύ άλλων τόνισε πως η τηλεόραση εξακολουθεί να κάνει τα ίδια λάθη με το παρελθόν, ενώ εκείνο που τον ενοχλεί είναι όταν οι παρουσιαστές χρησιμοποιούν τον τηλεοπτικό αέρα για να έρθουν σε κόντρα.

«Πολλές φορές μπορεί να μην υπάρχει θέμα και στο πλαίσιο της αυτοαναφορικότητας να το κάνουμε θέμα. Δεν νομίζω ότι ο τηλεοπτικός αέρας πρέπει να χρησιμοποιείται για αυτό τον λόγο. Δεν αφορά τον κόσμο», είπε.

Σχετικά με τις τηλεοπτικές κόντρες ο Θανάσης Πάτρας είπε πως έχει ζητήσει περισσότερες συγγνώμες από εκείνες που έχει δεχτεί, χωρίς όμως να αποκαλύψει ονόματα.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper