Χαμός στο Open Weekend: Αρνούνται ότι «τραμπούκισαν» τη ρεπόρτερ του «Χαμογέλα και πάλι» .

Χαμός στο Open Weekend: Αρνούνται ότι «τραμπούκισαν» τη ρεπόρτερ του «Χαμογέλα και πάλι» .

Σε μια δημόσια καταγγελία, στον «αέρα» του «Χαμογέλα και πάλι», προχώρησε η Σίσσυ Χρηστίδου  αποκαλύπτοντας ότι η ρεπόρτερ της δέχτηκε επίθεση από δημοσιογράφους στην Αίγινα, στον γάμο του Πάνου Μουζουράκη.

Η εκπομπή Open Weekend ενημερώθηκε για τα όσα είπε η παρουσιάστρια στην εκπομπή της και θέλησε να παρουσιάσει τη δική της πλευρά, με τη δημοσιογράφο, Βίκυ Δέτσικα που βρέθηκε στο νησί να αρνείτα τα όσα ειπώθηκαν και να τονίζει ότι δεν υπήρξε ούτε τραμπουκισμός, ούτε άσχημος τρόπος απέναντι στη νεαρή ρεπόρτερ.

«Δεν κατάλαβα τι λες; Αυτό το μάθατε εκείνη την στιγμή; Ήρθε ένας δημοσιογράφος και σας είπε γεια σας, ήρθα να κάνω το backstage; Γιατί να σας το πει; Μαθαίνω ότι το κορίτσι δέχθηκε λεκτική επίθεση κι είναι ανεπίτρεπτο. Καταδικάζουμε κάθε μορφή βίας είτε είναι λεκτική είτε οποιαδήποτε μορφή βίας. Υπάρχει αυτό; Το είδες;» ρώτησε η Ελένη Τσολάκη τη Βίκυ Δέτσικα, η οποία απάντησε:
«Δεν ήταν τόσο ακραία επίθεση, ήταν απορία», διαψεύδοντας έτσι τα περί επίθεσης. «Και κάποιοι οπερατέρ και φωτογράφοι είπαν ότι δεν θέλουν. Δεν ρωτήθηκαν όλοι».

Η Ελένη Τσολάκη στη συνέχεια είπε: «Φαντάζομαι το κορίτσι θα ρώτησε αν έχει την άδεια να τραβήξει ρεπόρτερ και φωτογράφους γιατί δεν είναι δημόσια πρόσωπα κι είναι άνθρωποι που δούλευαν εκείνη την στιγμή. Αν δεν είσαι δημόσιο πρόσωπο, δεν χρειάζεται μία άδεια για να σε τραβήξει ο άλλος; Ποιο ήταν το θέμα; Δεν το έχω καταλάβει. Ήθελε να ρωτήσει για την σύσκεψη των εκπομπών… Πώς θα πω τι ειπώθηκε σε ένα ραντεβού;».

Από την πλευρά του, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ανέφερε: «Έχει και την αστεία εκδοχή. Σου λέει, αφού πληρώσαμε για να κάνουμε την αποστολή, αλλά δεν θα δείξουμε τα πλάνα… Θα μπορούσε να κάνει οδοιπορικό στην Αίγινα. Ήταν μια κακή επιλογή, κακή σκέψη και μόνο σαν πλάκα -δεν μπορώ να δω Mega τώρα και δεν ξέρω πως τα παρουσίασαν, προτιμώ να δω Open- μόνο ως χιουμοριστικό κι αστείο μπορώ να το δεχτώ. Το άλλο είναι πολύ άστοχο κι από ό,τι μάθαμε είναι νέο κορίτσι η ρεπόρτερ. Δεν φταίει αυτή. Αν δεν θες να παίξεις ένα θέμα, μην το παίζεις καθόλου».

Η Βίκυ Δέτσικα τόνισε: «Δεν είδα κανέναν να την τραμπουκίζει, κανέναν να της φέρεται με άσχημο τρόπο. Σε καμία περίπτωση δεν την τραμπούκισε κανένας. Απλά της είπαμε ότι δεν θέλουμε να συμμετέχουμε σε αυτό. Ωστόσο μάς τράβηξαν πλάνα και εμάς και κάποιους τεχνικούς που είχαν πει ότι δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να βγούμε. Δεν τράβηξε πλάνα από τον γάμο, αλλά τράβηξε εμάς που κάναμε τη δουλειά μας».
Ο Δημήτρης Μηλιόγλου επεσήμανε: «Ήθελαν να παίξουν τον γάμο, χωρίς να παίξουν τον γάμο. Επειδή ακούστηκε για τραμπουκισμό κι είναι πάρα πολύ σοβαρό να βγαίνει στον αέρα κάτι τέτοιο, είναι σοβαρό αν δεν έχει συμβεί κάτι να αφήνεται να εννοηθεί ότι έχει συμβεί. Να βγάλουμε θέμα ξαφνικά από το πουθενά, επειδή δεν έχουμε θέμα, είναι αστείο. Μου κάνει πάρα πολύ μυστήριο όλο αυτό».

Για να καταλήξει η Ελένη Τσολάκη: «Θέλω να πιστεύω ότι δεν υπήρξε κάτι τέτοιο. Θέλω να πιστεύω ότι κανένας επαγγελματίας άνθρωπος δεν θα έκανε μια επίθεση σε ένα κορίτσι, μικρό ή μεγάλο, έμπειρο ή χωρίς εμπειρία, δεν έχει καμία σημασία, σε έναν άνθρωπο που εκείνη τη στιγμή βρίσκεται σε ένα μέρος για να κάνει τη δουλειά του και αυτό είναι το σημαντικό».


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper