Η Μαρία Κορινθίου απαντά για τις "διαρροές" για το τηλεοπτικό της μέλλον που την έφεραν απέναντι από το "Breakfast@Star"

Η Μαρία Κορινθίου απαντά για τις διαρροές για το τηλεοπτικό της μέλλον που την έφεραν απέναντι από το Breakfast@Star

Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής "Γεια σου" ήταν η Μαρία Κορινθίου. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στη Μαρία Μπακοδήμου για την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε με την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου μετά τις φήμες που την ήθελαν να αναλαμβάνει την παρουσίαση του "Breakfast@Star" την επόμενη σεζόν.

Το εν λόγω θέμα έχει συζητηθεί ανοιχτά στον αέρα του Star, με την ομάδα της εκπομπής να αφήνει αιχμές για τους λόγους που η Μαρία Κορινθίου τελειώνει φέτος τη συνεργασία της με "Το Πρωινό" του Γιώργου Λιάγκα. Η ίδια είπε αρχικά: "Μια μεγάλη παρανόηση, δεν ξέρω από πού να το πιάσω, όχι, ραντεβού δεν κάναμε με τον Γιάννη στο Star. Αλλά, επειδή προσπαθούσαν κάποιες πλευρές να δημιουργήσουν ότι εγώ τα δημιούργησα. Ευχαριστώ που έχω τόση μεγάλη δύναμη να δημιουργήσω... ".

Η Μαρία Κορινθίου θέλησε να τονίσει για όσα ακούστηκαν περί διαρροών: "Δεν τα λέω εγώ, τα λένε πρώτα ενδότερα στη διοίκηση, προτάσεις που μπορεί να πέφτουν και από εκεί φεύγουν πέντε πράγματα. Να τα πούμε ξεκάθαρα, να τελειώνουμε γιατί δεν αντέχω. Αλλά βγήκα, τα είπα".

Η Μαρία Κορινθίου ήρθε σε επικοινωνία με την Ελένη Χατζίδου: "Την πήρα τηλέφωνο την Ελένη Χατζίδου. Είδα που γινόταν αυτός παροξυσμός και είδα που στεναχωριόταν να το πω έτσι. Αισθάνθηκα να το κάνω, δεν ήμουν υποχρεωμένη να το κάνω. Δεν είναι ότι κάνουμε παρέα με την Ελένη, αισθάνθηκα να την πάρω ένα τηλέφωνο και να της πω ότι δεν ισχύει".

Όσον αφορά τα σχόλια των συνεργατών του "Breakfast@Star", η Μαρία Κορινθίου είπε: "Ξεκαθαρίστηκαν πέντε πράγματα για το σου - σου και τη μουρμούρα που έγινε. Ήταν διάχυτη μία χ - ψ ειρωνεία, όχι από τη μεριά της Ελένης, από τους συνεργάτες της. Μία, δύο, τρεις, τέσσερις, γύρισα και είπα "αφού έχουν μπερδευτεί τόσο πολύ, ας ρωτήσουν την Ελένη"".


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper