Δύο κρούσματα σαλμονέλας στην Θεσσαλία !
Δύο κρούσματα σαλμονέλας εντοπίστηκαν σε ασθενείς που εισήχθησαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, σύμφωνα με όσα ανέφερε στην ενημέρωση για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Ειρήνη Αγαπηδάκη. Παράλληλα, αυξήθηκαν τα κρούσματα γαστρεντερίτιδας και λοιμώξεων του αναπνευστικού.
Συνολικά τα περιστατικά γαστρεντερίτιδας ανέρχονται σε 234 και 254 τα κρούσματα με λοιμώξεις του αναπνευστικού. Η κυρία Αγαπηδάκη επεσήμανε ότι ο αριθμός των κρουσμάτων δεν εμπνέει ανησυχία.
Αναφορικά με τις νοσηλείες, όπως δήλωσε η αναπληρώτρια υπουργός, «έχουν 5 νέες σήμερα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, λόγω γαστρεντερίτιδας, 3 στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων και συνολικά, αυτοί που νοσηλεύονται είναι 15. Αντίστοιχα, για τις λοιμώξεις των αναπνευστικού έχουμε 1 νέα στο Γενικό Νοσοκομέιο του Βόλου και 7 νέες στο Γενικό Νοσοκομέιο Λάρισας. Συνολικά, οι νοσηλείες 13».
|
|
Δεν βρέθηκαν σχόλια. Γίνε ο πρώτος που θα δημοσιεύσεια> |