Έκαναν άνω κάτω το σπίτι της Βούλας Πατουλίδου στη Θεσσαλονίκη !

Έκαναν άνω κάτω το σπίτι της Βούλας Πατουλίδου στη Θεσσαλονίκη !

Η Βούλα Πατουλίδου με βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έδειξε την εικόνα που επικρατεί στο σπίτι της μετά τη διάρρηξη. Οι δράστες κατάφεραν να απενεργοποιήσουν τον συναγερμό, έκοψαν το ρεύμα και άρχισαν να ψάχνουν για χρήματα και αντικείμενα αξίας. Σύμφωνα με τη Βούλα Πατουλίδου, ένας από τους γείτονες ειδοποίησε την αστυνομία.

Δείτε επίσης! Συγκινεί η Βούλα Πατουλίδου για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη: “Ήρθε πριν από έναν χρόνο η μητέρα του και μου είπε..”

Το μακροσκελές κείμενο της Βούλας Πατουλίδου για τη διάρρηξη στο σπίτι της

«"Πρώτη η βοήθεια του θεού, δεύτερη του γειτόνου" λέει μια παροιμία.

Τρίτη, της αστυνομίας συμπληρώνω!

Ο Θεός μας φύλαξε χθες το βράδυ και απουσιάζαμε όλοι από το σπίτι. Ο σύζυγός μου, το παιδί μου και η ηλικιωμένη μητέρα μου. Δεν θέλω να φανταστώ τι θα συνέβαινε αν ήμασταν μέσα. Ο καλός μας γείτονας, αντιλήφθηκε τους τρεις διαρρήκτες, και κάλεσε την αστυνομία. Με κίνδυνο να τον αντιληφθούν, τράβηξε βίντεο με τις κινήσεις τους.

Απενεργοποίησαν τον συναγερμό, έκοψαν τον ρεύμα και μας ρήμαξαν.

IFrame
IFrame
Η λεία τους ήταν ...συναισθηματικά "πολύτιμα" αντικείμενα . Αναμνήσεις ζωής και πολύτιμων στιγμών!!!

Αυτή η αίσθηση της παραβίασης του προσωπικού σου χώρου, του καταφυγίου σου εκεί που έχεις συγκεντρώσει όλη σου τη ζωή, δεν περιγράφεται.

Ευχαριστώ την αστυνομία που έφτασε σε λίγα λεπτά, χωρίς να γνωρίζει σε ποιανού το σπίτι γινόταν η διάρρηξη. Μετά το χθεσινοβραδινό σοκ, υπέβαλα σήμερα μήνυση κατά αγνώστων.

Σήμερα έκλαψα. Η χρονιά που διανύουμε ήταν πολύ ζόρικη και για την οικογένεια μου.

Τώρα συνέβη αυτό. Με εξόργισε!!!

Έχω μάθει όμως στα δύσκολα να μη λυγίζω. Η παραβίαση του σπιτιού, ισοδυναμεί με απειλή κατά της ζωής. Πολλοί συμπολίτες μας έχουν πέσει θύματα. Δυστυχώς η εγκληματικότητα ξέφυγε. Τα αίτια είναι πολλά!», έγραψε η Βούλα Πατουλίδου στην λεζάντα.

Δείτε την ανάρτησή της.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • TEATRO
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Invoid spa
  • Invoid
  • Orimasis
  • Casper