Αποκάλυψη από συμμαθητή του Στέφανου Κασσελάκη στην Super Κατερίνα: «Μελετηρός και πολύ ευγενικός – Τον κορόιδευαν για τη μεγάλη του τσάντα»

Αποκάλυψη από συμμαθητή του Στέφανου Κασσελάκη στην Super Κατερίνα: «Μελετηρός και πολύ ευγενικός – Τον κορόιδευαν για τη μεγάλη του τσάντα»

Συμμαθητές με τον Στέφανο Κασσελάκη βρέθηκε να είναι ο συντάκτης Ανδρέας Καραγιάννης, όπως αποκάλυψε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» με την Κατερίνα Καινούργιου. Σύμφωνα με τα όσα παραδέχτηκε ο ίδιος στον αέρα της εκπομπής, οι δυο τους πήγαιναν στο Κολλέγιο Αθηνών, ενώ ο Στέφανος Κασσελάκης ήταν ένα χρόνο μεγαλύτερος από τον Ανδρέα Καραγιάννη.

«Όταν εγώ ήμουν πρώτη γυμνασίου, εκείνος ήταν Δευτέρα γυμνασίου. Μιλάμε για ένα πάρα πολύ καλό παιδί, ένα σπάνιο πλάσμα», ανέφερε, αρχικά, ο Ανδρέας Καραγιάννης, με την Κατερίνα Καινούργιου να αναφέρει πως θα ρωτήσει για περισσότερες πληροφορίες τον πρώην σύντροφό της, Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Μάλιστα, ο Ανδρέας Καραγιάννης παρουσίασε φωτογραφίες του Στέφανου Κασσελάκη από την εποχή που φοιτούσε στο Κολλέγιο Αθηνών, από την ετήσια επετηρίδα τους. «Ήταν ένα σπάνιο παιδί, το οποίο ερχόταν με μια μεγάλη τσάντα γεμάτη βιβλία. Μελετηρός και πολύ ευγενικός. Το λέω αυτό γιατί όταν ήμασταν μικρότεροι, ο Στέφανος Κασσελάκης ήταν ο μόνος μεγαλύτερος που μας μιλούσε, μας προστάτευε και δεν μας τραμπούκιζε ούτε μας έκανε μπούλινγκ».

«Ένας ποιοτικός άνθρωπος, πάντα αφοσιωμένος στο διάβασμα. Είχε βιώσει και ο ίδιος το μπούλινγκ» αποκάλυψε ο Ανδρέας Καραγιάννης. «Ήταν ένας άνθρωπος που είχε αφοσιωθεί στο διάβασμα και αυτό δεν άρεσε σε κάποιους. Τον κορόιδευαν για την μεγάλη του τσάντα, ο Στέφανος, όμως, ποτέ δεν έκανε μπουλινγκ σε κανέναν».

Στη συνέχεια, ο κ. Καραγιάννης αποκάλυψε τι του είχε πει ένας δάσκαλός του, λέγοντας πως «μου είχε πει: ”να βλέπεις ανθρώπους σαν τον Στέφανο, γιατί μπορεί στο μέλλον, τα σημερινά ‘’φυτά’’ να είναι οι ηγέτες του μέλλοντος”», κατέληξε ο ίδιος, ενώ ανέφερε πως έχουν να επικοινωνήσουν από τότε.

Αποκάλυψη από συμμαθητή του Στέφανου Κασσελάκη: «Μελετηρός και πολύ ευγενικός – Τον κορόιδευαν για τη μεγάλη του τσάντα»


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper