Απαίτηση Κασσελάκη σε Τσακαλώτο, Πέρκα και Κούλογλου: " Δώστε πίσω τις έδρες σας, από σήμερα ξεκινά η ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ " !

Απαίτηση Κασσελάκη σε Τσακαλώτο, Πέρκα και Κούλογλου:  Δώστε πίσω τις έδρες σας, από σήμερα ξεκινά η ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ  !

Ο κ. Κασσελάκης κατά τη χθεσινή του ομιλία-απάντηση στις αποχωρήσεις των στελεχών τόνισε ότι όσοι αποχωρούν πρέπει να παραδώσουν την έδρα τους, όπως και ο Στέλιος Κούλογλου από την Ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. «Από σήμερα ξεκινά η ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, σας καλώ όλους και όλες να αναλάβετε τις ευθύνες σας».

Πιο αναλυτικά με αφορμή την ηχηρή αποχώρηση της “Ομπρέλας” ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ζήτησε από τον κ. Τσακαλώτο και την κα. Πέρκα να παραδώσουν τις έδρες τους, όπως και ο ευρωβουλευτής Στέλιος Κούλογλου. 

«Όσοι εκτοξεύουν τέτοιες ύβρεις και συκοφαντίες, δεν μπορούν να φέρουν την ιδιότητα του μέλους του ΣΥΡΙΖΑ και δεν μπορούν να εκπροσωπούν το κόμμα» διεμήνυσε, μεταξύ άλλων, ο Στέφανος Κασσελάκης. 

«Δεν πρέπει κανείς εδώ μέσα να χειροκροτήσει για την αποχώρηση της Ομπρέλας από την Κεντρική επιτροπή. Όχι επειδή αισθάνομαι άσχημα για τα 45 άτομα που υπογράφουν, αλλά διότι πολύς κόσμος που βασίζεται τώρα στο ΣΥΡΙΖΑ, βάζει και εκείνος τις ελπίδες του σ’ αυτούς τους ανθρώπους. Αρα δεν μπορούμε να προσβάλουμε όσους έδωσαν σταυρό σ’ αυτούς τους ανθρώπους με αλαζονεία εδώ μέσα» τόνισε.

Απαίτηση Κασσελάκη σε Τσακαλώτο, Πέρκα και Κούλογλου: Δώστε πίσω τις έδρες σας, από σήμερα ξεκινά η ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ

«Θυμίζω στους δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που αποχώρησαν τον κώδικα δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ που λέει ότι δεσμεύονται ότι η έδρα που καταλαμβάνουν ανήκει στον ΣΥΡΙΖΑ. Τους καλώ να επιστρέψουν τις έδρες στο κόμμα όπως καλώ και τον κ. Κούλογλου να επιστρέψει την έδρα της ευρωβουλής».

Όπως είπε, «πλέον δεν υπάρχει κανένας λόγος δημοψηφίσματος για κανένα θέμα», καθώς δεν υπάρχουν πλέον διαγραφές. 

Το καταστατικό του κόμματος πάντα ίσχυε και πάντα θα ισχύει και με εμένα πρώτα από όλους, ξεκαθάρισε. 

Συνοψίζοντας το κείμενο από την επιτροπή απόφασης που θα εκδοθεί προσεχώς, σημείωσε πως «τα άτομα που εκτοξεύουν τέτοιες ύβρεις και συκοφαντίες, δεν μπορούν να φέρουν την ιδιότητα του μέλους του ΣΥΡΙΖΑ και δεν μπορούν να εκπροσωπούν το κόμμα».

«Από σήμερα ξεκινά η ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, σας καλώ όλους και όλες να αναλάβετε τις ευθύνες σας» κατέληξε.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • XILOURIS TRAVEL
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper