Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου για τις ομοφοβικές δηλώσεις κατά Κασσελάκη: " Το video κατεγράφη παράνομα για εκβιαστικούς λόγους " !

Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου για τις ομοφοβικές δηλώσεις κατά Κασσελάκη:  Το video κατεγράφη παράνομα για εκβιαστικούς λόγους  !

Στην αντεπίθεση περνά τώρα ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης, μετά την έντονη κριτική που δέχθηκε για τα ομοφοβικά του σχόλια εναντίον του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανου Κασσελάκη.

Σε ανάρτησή του στο Facebook ο περιφερειάρχης αναφέρει ότι το επίμαχο video προέρχεται «από παλαιότερη προσωπική μου στιγμή με φίλους, που παρεμβαίνουν σε μια χιουμοριστική συζήτηση η οποία κατεγράφη παρανόμως (πράξη για την οποία επιφυλάσσομαι)». Μάλιστα, υποστηρίζει ότι το βίντεο διέρρευσε σκόπιμα για ιδιοτελείς και εκβιαστικούς λόγους.


Για το περιεχόμενο του βίντεο, περιορίζεται να πει ότι για τον ίδιο ουδέποτε ο σεξουαλικός προσδιορισμός ενός ατόμου «αποτέλεσε ή αποτελεί στοιχείο που να επηρεάζει την κρίση μου. Όσοι με γνωρίζουν ξέρουν. Ο μοναδικός στόχος μου είναι να προσφέρω έμπρακτα και με έργο στην κοινωνία του Βορείου Αιγαίου. Οτιδήποτε άλλο έχει σκοπό να πλήξει εμένα προσωπικά και να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη» σημειώνει.

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Μουτζούρη έχει ως εξής:

«Σχετικά με βίντεο από παλαιότερη προσωπική μου στιγμή με φίλους, που παρεμβαίνουν σε μια χιουμοριστική συζήτηση η οποία κατεγράφη παρανόμως (πράξη για την οποία επιφυλάσσομαι) και διέρρευσε σκοπίμως για ιδιοτελείς και εκβιαστικούς λόγους, έχω να επισημάνω τα παρακάτω:

Σε ότι με αφορά, ουδέποτε ο σεξουαλικός προσδιορισμός ενός ανθρώπου αποτέλεσε ή αποτελεί στοιχείο που να επηρεάζει την κρίση μου. Όσοι με γνωρίζουν ξέρουν.

Ο μοναδικός στόχος μου είναι να προσφέρω έμπρακτα και με έργο στην κοινωνία του Βορείου Αιγαίου. Οτιδήποτε άλλο έχει σκοπό να πλήξει εμένα προσωπικά και να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη.

Κωνσταντίνος Μουτζούρης»


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper