Αναλυτικό ρεπορτάζ,κριτική και βαθμολογία απο τους αγώνες της 5ης αγωνιστικής.

  • 01/10/2012 -
  • |

Αναλυτικό ρεπορτάζ,κριτική και  βαθμολογία απο τους αγώνες της 5ης αγωνιστικής.

Πανθαρακικός- Βέροια 0-1

Με σκόρερ τον Καλτσά η Βέροια πέρασε με 1-0 από την Κομοτηνή επί του Πανθρακικού, σημειώνοντας τη δεύτερη νίκηΗ Βέροια άντεξε την ασφυκτική πίεση του Πανθρακικού στο πρώτο ημίχρονο, όπου οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν απόλυτα, αλλά δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Λόπες.

Τελικά το γκολ ήρθε στο 51ο λεπτό για την ομάδα του Νίκου Καρύδα, που παραμένει αήττητος για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική στον πάγκο της "Βασίλισσας του Βορρά" και ανέβασε την ομάδα του στους 7 βαθμούς, ενώ μόλις στους 3 (που είχε κερδίσει απέναντι στον Παναθηναϊκό) έμεινε ο Πανθρακικός.

Πλατανιάς - Βέροια 3-2

Απίστευτο παιχνίδι στα Περιβόλια, με τον Πλατανιά να παίρνει τη νίκη με σκορ 3-2 επί της Ξάνθης. Ήρωας της τελευταίας στιγμής για τους Κρητικούς ο Ντόε που με γκολ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσων έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.Ο κεντρικός αμυντικός των γηπεδούχων… χτύπησε δύο φορές στην αναμέτρηση, καθώς έκανε αρχικά το 2-1 στο 84’, με τους Ακρίτες να ισοφαρίζουν στο 89’.Οι φιλοξενούμενοι πάλεψαν, παίζοντας με δέκα παίκτες από το 39’, έφτασαν στην ισοφάριση, αλλά δεν μπόρεσαν να πάρουν τον ένα βαθμό.Ο Πλατανιάς ήταν η ομάδα που δικαιούταν τη νίκη, καθώς σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης, πριν ακόμα και από την αποβολή του Μαρίν, είχε την υπεροχή και πίεσε αρκετά την Ξάνθη. Η ομάδα των Χανίων έδειξε ότι δεν επηρεάστηκε από τις απουσίες και με αυτούς τους τρεις βαθμούς έφτασε τους οχτώ στο πρωτάθλημα.Στον αντίποδα η Ξάνθη προσπάθησε να πάρει κάτι καλό από το παιχνίδι και παρά το γεγονός ότι βρέθηκε με αριθμητικό μειονέκτημα από το 43ο λεπτό, αντέδρασε και έφτασε μία ανάσα από το να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας.Μετά το τέλος του αγώνα ανακοινώθηκε η πρόσληψη του Ν.Κωστένογλου που επιστρέφει μετά από 20 χρόνια στην Ξάνθη.

Πάοκ- ¶ρης 4-1

Ο "Δικέφαλος του Βορρά" συνέτριψε με 4-1 τον ¶ρη πραγματοποιώντας μια εξαιρετική εμφάνιση, ικανοποιώντας τouς 27000 οπαδούς του που έδωσαν το παρών τους στο γήπεδο της Τούμπας. Για την ομάδα του Γιώργου Δώνη το σκορ άνοιξε νωρίς στο 12΄ο Λόρενς, ακολούθησε ο Κατσικάς στο 24΄ και στο 30΄ ο Φωτάκης έκανε το 3-0.Στο 39΄για τον ¶ρη μείωσε ο Αγκάνθο, όμως στο 43΄ ο Αθανασιάδης βρήκε δίχτυα και με εντυπωσιακό σουτ έκανε το τελικό 4-1.

Ο ΠΑΟΚ τελείωσε το ματς με 9 παίκτες, λόγω αποβολής των Λόρενς (απευθείας κόκκινη) και Κατσικά (δεύτερη κίτρινη) στις καθυστερήσεις ενώ αποβλήθηκε και ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Δώνης.Με 10 παίκτες τελείωσε το ντέρμπι και ο ¶ρης, λόγω αποβολής του Γιαννιώτα με δεύτερη κίτρινη κάρτα στις καθυστερήσεις.Το ντέρμπυ παρακολούθησε και ο προέδρος της ομάδας Ιβάν Σαββίδης που βρέθηκε για πρώτη στο γήπεδο της Τούμπας.

ΠΑΟ-Αστέρας Τρίπολης 0-0


Ισόπαλοι χωρίς γκολ αναδείχθηκαν Παναθηναϊκός και Αστέρας Τρίπολης στο ΟΑΚΑ, για την 5η αγωνιστική της Super League.

Στο πρώτο ημίχρονο οι "πράσινοι" ήταν πιο επιθετικοί σε σχέση με προηγούμενους αγώνες και στο 10′ ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Χριστοδουλόπουλου από τον Φούλοπ, ενώ στο 26′ είχε δοκάρι και πάλι με τον Χριστοδουλόπουλο.Η πρώτη καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 19' όταν μετά από φάουλ του Παναθηναϊκού ο Αστέρας βγήκε γρήγορα στην αντεπίθεση με τον Ράγιος ο οποίος έκανε την τρίπλα στον Σπυρόπουλο σούταρε με το δεξί αλλά ο Καρνέζης έδιωξε.

Στη συνέχεια της φάσης η μπάλα έφτασε στον Τσαμπούρη από τα δεξιά αυτός έκανε ωραία σέντρα αλλά η κεφαλιά του Ναβάρο από το ύψος της μικρής περιοχής πέρασε έξω.

Η επόμενη καλή στιγμή του Αστέρα Τρίπολης ήρθε στο 25' με τους Αρκάδες να κλέβουν την μπάλα, αυτή έφτασε στον Κουρμπέλη ο οποίος σούταρε από μακριά αλλά ο Καρνέζης πέφτοντας σωστά στην δεξιά του γωνία έδιωξε σε κόρνερ.

Στο δεύτερο μέρος ο Αστέρας Τρίπολης ήταν αυτός που είχε την καλύτερη στιγμή, όταν ο Περόνε βγήκε τετ α τετ με τον Καρνέζη, αλλά ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού απομάκρυνε τη μπάλα. Στο 80′ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Τσαμπούρη με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Το τελικό αποτέλεσμα αφήνει ικανοποιημένο φυσικά τον Αστέρα, που έφτασε τους 10 βαθμούς, σε αντίθεση με τον
Παναθηναϊκό που έχει... 4 και κυρίως -11 από τον "αιώνιο"!


Ο βαθμολογικός πίνακας μετά απο πέντε αγωνιστικές και η επόμενη αγωνιστική κίνηση των ομάδων.

 

 



0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper