Η Νένα Μεντή για τον χαμό του πρώτου της συζύγου : "Άφότου πέθανε ο σύζυγός μου άρχισα να ντύνομαι με τα ρούχα του και να περπατώ στον δρόμο"

Η Νένα Μεντή για τον χαμό του πρώτου της συζύγου : Άφότου πέθανε ο σύζυγός μου άρχισα να ντύνομαι με τα ρούχα του και να περπατώ στον δρόμο

Η γνωστή ηθοποιός παραχώρησε μία συνέντευξη στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο στη διάρκεια της οποίας αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις "Τρεις Χάριτες" αλλά και στους άντρες της ζωής της.

 
 

Στις "Τρεις Χάριτες" διεκδίκησε παραπάνω λεφτά την κατάλληλη στιγμή: "Δεν πήρα πολλά λεφτά στην πρώτη χρονιά της σειράς αλλά στη δεύτερη, τα ζήτησα και τα πήρα. Στον πρώτο χρόνο δεν με ήξερε ούτε η μάνα μου, μου έδωσαν ένα ποσό και είπα εντάξει, στον δεύτερο χρόνο όμως με ήξερε όλη Ελλάδα. Πήγα στο καμαρίνι και είπα στη Φρόσω Ράλλη "Τώρα με ξέρει και η μαμά μου και η γιαγιά και όλοι, τι παραπάνω μπορείς;", της είπα και μου το έδωσε. Εγώ ήμουν η πιο άγνωστη από τις τρεις και η πιο νοστιμοτέτοια, πούλαγε λοιπόν. Εγώ ήμουν αυτή που γκομένιζε, ήμουν για λίγο και η φωνή της λογικής"

Πολλές ηθοποιοί της γενιάς της έχουν φύγει από τη ζωή όπως η Μίνα Αδαμάκη καιν η Ντίνα Κώνστα. "Έχουν φύγει τα καλούπια που δεν ξαναγίνονται" σχολίασε η Νένα Μεντή,

Περνώντας στην προσωπική της ζωή, η Νένα Μεντή έχασε τον πρώτο της σύζυγο νωρίς: "Ήταν πολύ ωραίος ηθοποιός. Πέθανε 34 χρονών. Έχω ζήσει πολλά. Ήμασταν 10 χρόνια παντρεμένοι. Μεγάλο χαστούκι. Το χαστούκι δεν είναι τίποτα. Πέθανε πρώτα ο πατέρας μου, που τον λάτρευα και μετά από λίγα χρόνια ο άντρας μου. Πολύ ξαφνικά και οι δύο από το ίδιο πράγμα, καρδιά. Τότε ήταν τρέλα. Νομίζω ότι για ένα διάστημα… Έφυγε και δεν ξέρω πώς το μάζεψα. Κάποιοι φίλοι μου με βοήθησαν. Άρχισα να ντύνομαι με τα ρούχα του και να περπατώ στον δρόμο με τα ρούχα του. Έπαθα ένα ανισόρροπο πράγμα. Κουνήθηκα".

Πλέον ο άντρας της, ο οποίος είναι πέρασε μία τεράστια περιπέτεια με την υγεία του, είναι η απόλυτη προτεραιότητά της: "Είναι δυικό να είναι η προτεραιότητά μου γιατί ο άντρας μου ήταν -και το τονίζω τον αόριστο- ήταν πολύ σοβαρά άρρωστος και έχω νικήσει και εγώ μαζί του. Δεν έχουμε τελειώσει να βάλουμε μπάρα αλλά πάμε με πολλή δυσκολία πάρα πολύ καλά και οφείλεται και σε μένα αυτό. Αυτό είναι πολύ σπουδαίο για μένα, με κάνει πολύ υπερήφανη".

Και πρόσθεσε: "Με κάνει να νιώθω υπερήφανη γιατί ήμουν πολύ δίπλα πάντα, ήταν ένα πράγμα που δεν ήξερα ότι το έχω, να κάτσω δύο χρόνια να είμαι νοσοκόμα, μαγείρισσα, πλύστρα, να σιδερώνω... Δεν έμπαινε άνθρωπος στο σπίτι, είπα όχι και σε δουλειές αλλά δεν με πειράζει αυτό, με νοιάζει η παρέα, οι φίλοι, δεν είχαμε επαφές γιατί δεν επιτρέπεται εκείνος να έχει επαφές. Αγανάκτησα κάποια στιγμή, πολύ. Έγινα και κατίνα, πολύ, δηλαδή έβρισα τον εαυτό μου και το σύμπαν όλο. Αλλά δεν ήταν πολλές στιγμές, ήταν λίγες".


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper