Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Σοκάρει η έκθεση του ιατροδικαστή

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Σοκάρει η έκθεση του ιατροδικαστή

Σήμερα αναμένεται να απολογηθεί στον ανακριτή ο 50χρονος, που κατέσφαξε στο Μενίδι την εν διαστάσει σύζυγό του.


Μέχρι τώρα παραμένει κυνικός, αμετανόητος και ψυχρός για όσα προκάλεσε στην οικογένειά του και στα παιδιά του. «Ήθελα να το τελειώνω όλο αυτό» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, που τον εντόπισαν σε μια εγκαταλελειμμένη οικοδομή, όπου πήγε μετά τη δολοφονία για να πιει μπύρες. Σύμφωνα με την έκθεση του ιατροδικαστή, η σορός της άτυχης γυναίκας «έφερε 15 τραύματα από νύσσον και τέμνον όργανο. Έφερε τραύματα σε όλο της το σώμα, ακόμα και στα χέρια της, σημάδι ότι η γυναίκα προσπάθησε να τον απωθήσει». Το ακόμα πιο σοκαριστικό είναι, ότι την χτυπούσε με τέτοια μανία, μέχρι που το μαχαίρι σφήνωσε στην κοιλιά της.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πατρίς», η 40χρονη έκανε την πρώτη καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία το 2013, ενώ στις 7 Μαΐου 2024 πέρασε για τελευταία φορά την πόρτα του Αστυνομικού Τμήματος για να τον καταγγείλει και πάλι. «Με τον πρώην σύζυγό μου δεν ήμασταν ποτέ καλά. Με έχει απειλήσει, εξυβρίσει πολλές φορές και με έχει βαρέσει. Τα έχω καταγγείλει, πολλά περιστατικά, άλλα όχι όλα. Εδώ και μία εβδομάδα τον έχω δει, ότι με παρακολουθεί, κάθεται με το αμάξι του έξω από το σπίτι μου και δεν γνωρίζω το λόγο. Χθες στις 23:10 ήταν πάλι έξω από το σπίτι μου και απλά καθόταν στο αμάξι του. Τον πλησίασα και τον ρώτησα γιατί είναι εδώ και άρχισε να με εξυβρίζει "Π….θα δεις τι θα πάθεις, μ…. θα σας κάψω"», είπε στους αστυνομικούς η άτυχη γυναίκα.

Εκείνη τη μέρα η κόρη της ήταν μάρτυρας του επεισοδίου κι εκείνη που ειδοποίησε την αστυνομία για να συλλάβει τον πατέρα της. «Με τον πατέρα μου δεν έχω καθόλου καλές σχέσεις, από μωρό δεν μου έδινε σημασία. Με έχει απειλήσει, εξυβρίσει πολλές φορές. Με τη μητέρα μου συνεχώς μαλώνει και την ενοχλεί. Ανησυχώ πολύ για την υγεία της, γιατί τον θεωρώ επικίνδυνο», είπε στους αστυνομικούς.

Μητέρα και κόρη αποκάλυψαν στους αστυνομικούς το πρόβλημα του 50χρονου με το αλκοόλ. Αυτό ήταν και η αιτία το 2013, να χωρίσουν για πρώτη φορά. Εκείνος πήγε στην Αλβανία, όπου έμεινε για 5 χρόνια. Επέστρεψε, με τον όρο να μην ξαναπιεί. Το 2021 όμως τα προβλήματα ξεκίνησαν ξανά και το 2023 η 40χρονη του ζήτησε διαζύγιο.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • XILOURIS TRAVEL
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper