Η Ανδριάνα Παναγιώτου στο Newspistol.gr : " Άν βάλω κάτι στόχο, «κλειδώνω» εκεί και προσπαθώ να το καταφέρω. Άλλες φορές με ευκολία και άλλες με κόπο " !

Η Ανδριάνα Παναγιώτου στο Newspistol.gr :   Άν βάλω κάτι στόχο, «κλειδώνω» εκεί και προσπαθώ να το καταφέρω. Άλλες φορές με ευκολία και άλλες με κόπο  !

Η διαγωνιζόμενη που γνωρίσαμε μέσα από το ΜY STYLE ROCKS μιλάει αποκλειστικά στο Newspistol.gr για τα όνειρά της , την συμμετοχή  και την προβολή που πήρε από το πρόγραμμα του ΣΚΑΙ αλλά και τα συν που έχει ο δικός της χαρακτήρας. 

1. Σε είδαμε φέτος στο «My style rocks» όπου παρά τις όποιες εντάσεις και
τσακωμούς που υπήρχαν μεταξύ ορισμένων συμπαικτριών σου, εσύ
κατάφερες να διατηρήσεις την ηρεμία και τον χαρακτήρα σου. Ήταν εύκολο
αυτό για σένα;

Είμαι άνθρωπος που όταν κάτι με ενοχλεί, το συζητώ ανοιχτά και με επιχειρήματα. Αυτό έκανα και στο παιχνίδι. Γενικά πιστεύω πως ο χαρακτήρας που παρουσιάζει κάποιος σε ένα ριάλιτι /σόου, είναι και ο πραγματικός του. Δεν μπορείς τηλεοπτικά να έχεις ένα χαρακτηριστικό το οποίο δε διαθέτεις καθόλου στην πραγματικότητα. Υπάρχει μια προδιάθεση. Αν είσαι οξύθυμος και αγενής, αυτό θα δείξεις και τηλεοπτικά. Το ίδιο θα συμβεί αντίστοιχα, αν είσαι ευγενικός και ξέρεις να διατηρείς την ψυχραιμία σου. Σίγουρα υπήρξαν συμβάντα με συμπαίκτριές μου που με θύμωσαν ή με πρόσβαλαν, όμως κατάφερα με ευκολία να παραμείνω στο «κέντρο» μου, γιατί έτσι λειτουργούσα ανέκαθεν στη ζωή μου. Αυτό που με ενδιέφερε ήταν μέσα από το παιχνίδι να περνάω ωραία μηνύματα και να κρίνω τις συμπαίκτριές μου με ευγένεια. Όταν άρχιζαν οι τσακωμοί άνευ σοβαρού λόγου, επέλεγα να απέχω.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.


2. Σε τι αποσκοπούσε η απόφαση σου να λάβεις μέρος σε ένα τηλεοπτικό
διαγωνισμό που αφορά την μόδα;

Δυο ήταν οι βασικοί λόγοι που με έκαναν να μπω στο παιχνίδι. Αρχικά, ως φανατική τηλεθεάτρια του My Style Rocks, ήθελα να ζήσω αυτή την εμπειρία. Ο δεύτερος λόγος ήταν η προβολή που ήθελα να πάρω, ώστε να με βοηθήσει στη δουλειά μου. Καλώς ή κακώς, στον χώρο μας η δημοσιότητα είναι σημαντικό εφόδιο. Οπότε, με βάση αυτά τα δυο κριτήρια, είπα «γιατί όχι;». Και πράγματι, το παιχνίδι ήταν μια εμπειρία που δε μετανιώνω στιγμή.

3. Νιώθεις ότι είσαι μία όμορφη γυναίκα;

Ναι, νιώθω ότι είμαι όμορφη και κάθε γυναίκα πρέπει να σκέφτεται έτσι για τον εαυτό της. Δε μπορώ να σου πω ότι αισθανόμουν ωραία από πάντα, γιατί όλοι κατά καιρούς πέφτουμε θύματα των ανασφαλειών μας. Όμως, πλέον με έχω αποδεχτεί και με έχω αγαπήσει όπως είμαι. Ακούγεται κλισέ, αλλά αυτή είναι η αλήθεια.

4. Θέλω να μοιραστείς μαζί μας τα τρία βασικά πλεονεκτήματα του χαρακτήρα σου αλλά και τι είναι αυτό που πιστεύεις ότι κάνει τους άλλους να δυσανασχετήσουν με την Ανδριάνα.

Δε μου αρέσει με περιαυτολογώ, προτιμώ να εντοπίζουν οι άλλοι τα προτερήματά μου. Όμως, με βάση αυτά που μου έχουν επισημάνει κατά καιρούς γνωστοί και φίλοι, είμαι δίκαιη, πρόσχαρη και υποστηρικτική. Αντίθετα, αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι πως οι γύρω μου δυσανασχετούν όταν επαναλαμβάνομαι. Μπορώ να πω σε κάποιον το ίδιο πράγμα 100 φορές, αν το θεωρώ πολύ σημαντικό. Κάτι το οποίο τους κουράζει και το καταλαβαίνω! (γέλιο)

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
 
5. Κεφάλαιο δημοσιογραφία: Πόσο εύκολο είναι να υλοποιήσεις τα δικά σου
θέλω;

Η δημοσιογραφία, όπως και οι περισσότεροι κλάδοι, απαιτεί πολλή δουλειά και γερό στομάχι, για να αντέξεις την απόρριψη- η οποία έρχεται συχνά. Για να καταφέρεις να υλοποιήσεις τα «θέλω» σου, πρέπει να αποδεικνύεις κάθε μέρα την αξία σου και την εργατικότητά σου. Αυτό δεν είναι πάντα εύκολο, σε εξαντλεί. Παρόλα αυτά, αν βάλω κάτι στόχο, «κλειδώνω» εκεί και προσπαθώ να το καταφέρω. Άλλες φορές με ευκολία και άλλες με κόπο. Βέβαια, υπήρξαν στόχοι που δεν κατάφερα να υλοποιήσω. Αρχικά είχα απογοητευτεί, όμως έχω εμπιστοσύνη στη ζωή και ξέρω πως όταν δε μου φέρνει κάτι, είναι για καλό!

6. Το κομμάτι της παρουσίασης σε ενδιαφέρει;

Εννοείται με ενδιαφέρει. Πιστεύω πως όποιος δημοσιογράφος έχει πει το αντίθετο, λέει ψέματα. Δεν γίνεται να είσαι σε αυτόν το χώρο και να μην έχεις τη φιλοδοξία να κάνεις κάτι δικό σου. Εδώ ενδιαφέρονται για το κομμάτι της παρουσίασης άτομα που δεν είναι καν του επαγγέλματος! Εγώ το σκέφτομαι και το θέλω πολύ, πάντα όμως υπό προϋποθέσεις. Δεν θα έλεγα το «Ναι» σε κάτι που δεν μου ταιριάζει καθόλου, απλώς για να έχω τον τίτλο της παρουσιάστριας. Το ίδιο ισχύει και για κάθε τηλεοπτικό πόστο. Δεν θα ήθελα να συμμετάσχω σε μια εκπομπή που δε μου ταιριάζει η θεματολογία της ή τα άτομα που την απαρτίζουν, μόνο και μόνο για να λέω ότι είμαι στην μικρή οθόνη. Έχω πολλούς στα υπόψη μου που το κάνουν και διαφωνώ κάθετα. Πάντως, επειδή έχω κάνει την πρακτική μου στο ραδιόφωνο είναι και αυτό ένα μέσο που με γοητεύει και θα ήθελα να ασχοληθώ ξανά.

7. Κεφάλαιο social media: Ένα εργαλείο δουλειάς για πολλούς και πολλές. Για σένα οι πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης τι είναι;

Δεν σκέφτηκα ποτέ να δω τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως πηγή εισοδήματος. Δεν το αποκλείω, αλλά είναι κάτι που από μόνη μου δε θα το κυνηγήσω. Επίσης, έχω φίλους που μου λένε να ανοίξω κανάλι στο Youtube, αλλά είμαι τελείως άσχετη με αυτά. Για μένα τα social media είναι το μέσο για να επικοινωνώ με τον κοινωνικό μου κύκλο, να ενημερώνομαι για θέματα της επικαιρότητας και στον ελεύθερο χρόνο να χαζεύω αστεία βιντεάκια. Δεν ζήλεψα ποτέ (με την καλή έννοια) κάποια Influencer, να πω «Αχ, να το έκανα και εγώ». Σε καμία περίπτωση δεν υποτιμώ το συγκεκριμένο επάγγελμα, απλώς δεν με σκέφτηκα ποτέ μέσα σε αυτό. Όμως, υπάρχουν λογαριασμοί με πολύ "δυνατό" και ενδιαφέρον περιεχόμενο, που κάνουν βίντεο σχολιασμού και συνεντεύξεις και αυτό είναι κάτι πιο κοντά σε μένα, Σε κάτι τέτοιο θα με έβλεπα.

 
8. Θα εξέταζες το ενδεχόμενο μελλοντικά να λάβεις μέρος σε ένα άλλο
τηλεοπτικό παιχνίδι ή ριάλιτι;

Δε θα ήθελα με τίποτα να αποκτήσω τον τίτλο της «επαγγελματία παίκτριας ριάλιτι». Οπότε, στο άμεσο μέλλον το θεωρώ απίθανο να με δείτε σε αντίστοιχο πρότζεκτ. Μακροπρόθεσμα όμως, δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει, ποτέ μη λες ποτέ. Εξαρτάται από την πρόταση που θα μου γίνει, το timing αλλά και το είδος του show. Για παράδειγμα, σε ένα παιχνίδι επιβίωσης δε θα με δείτε εύκολα, καθώς δεν τα πάω καλά με τις κακουχίες και τα αθλήματα.

 


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • XILOURIS TRAVEL
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper