Rump Steak (tagliata) 22 Ημερών “ΩΡΙΜΑΣΙΣ” . Όλα τα μυστικά !
Εκλεκτό μοσχαρίσιο κρέας, ειδικής αμερικάνικης κοπής. Αλλιώς μπριζόλα από κιλότο.
Προέρχεται από το πίσω μέρος της ράχης, συγκεκριμένα πάνω από το στρογγυλό και την ουρά, πίσω από το σημείο που βγαίνει το φιλέτο, και περιλαμβάνει τον τελευταίο σπόνδυλο της ράχης και το οστό της λεκάνης. Είναι ένα από το πιο σκληρά και γυμνασμένα, «εργαζόμενα» μέρη του μοσχαριού, μετά την ουρά.
Πρόκειται για ένα άπαχο κομμάτι, ιδιαίτερα εύγευστο, καθώς προτιμάται εναλλακτικά του φιλέτου.
Η Rump Steak είναι μεγαλύτερη σε μέγεθος και με πιο σφριγηλή υφή από το φιλέτο και θεωρείται συχνά ότι έχει πλούσια, βαθιά, έντονα κρεάτινη και πλούσια γεύση.
Διάβασε εδώ - https://orimasis.com/el/eshop/eidikes-kopes/rump-steak-tagliata-22-imeron-orimasis
|
|
Δεν βρέθηκαν σχόλια. Γίνε ο πρώτος που θα δημοσιεύσεια> |