Ο Τάσος Χατζηλιάδης στο Newspistol.gr : Η ποιότητα των προϊόντων μας και των υπηρεσιών μας είναι το πρώτο μέλημα μου, τόσο για τους πελάτες του φυσικού καταστήματος αλλά οσο και του e-shop μας ".

Ο Τάσος Χατζηλιάδης στο Newspistol.gr : Η ποιότητα των προϊόντων μας και των υπηρεσιών μας είναι το πρώτο μέλημα μου, τόσο για τους πελάτες του φυσικού καταστήματος αλλά οσο και του  e-shop μας .

Μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης που νομίζω ότι θα καταλάβετε καλά πως λειτουργεί ως σκεπτικό ο επιχειρηματίας Τάσος Χατζηλιάδης μαζί με τους συνεργάτες του. Μικρά μυστικά και αλήθειες για την πρώτη γραμμή που βρίσκεται η επιχείρηση ORIMASIS και ο πήχης που έχει ανέβει ψηλά...

- Ο κόσμος Τάσο δείχνει την αγάπη του και την εμπιστοσύνη του στην επιχείρησή σας. Πως νιώθεις γι’αυτό;

Νομίζω πως δεν θα μπορούσα να νιώθω κάτι άλλο εκτός από ευγνωμοσύνη.
Στη δουλεια μας αυτή είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβη η αποδοχή και η αγάπη των πελατών μας. Για αυτό και εμείς κάθε μέρα προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι.

- Πιστεύεις ότι έχει ανέβει το επίπεδο στην γνώση του πελάτη όταν έρχεται στο κατάστημα σας να προμηθευτεί κρέας;

Ο κόσμος θέλει να μαθαίνει καινούργια πράγματα.  Στόχος μας όταν δίνουμε κάποιο κομματι κρέατος ειδικά από τις premium κοπές είναι ο πελάτης να το απολαύσει ,να δοκιμάσει κάτι καινούργιο και ξανά έρθει σε εμάς με χαμόγελο. Για αυτό προσπαθούμε να τους καθοδηγούμε ως προς το ψήσιμο η το μαγείρεμα.

- Μετά από τόσα χρόνια στη δουλειά θα πιστεύεις ότι είναι το μεγάλο μυστικό για ένα καλό κομμάτι κρέας που θα μπει στο σπίτι του πελάτη σας ;

 Να μην το φοβηθεί, να απολαύσει τη μαγειρική διαδικασία κυρίως αν είναι σε ψήσιμο bbq με παρέα. Το κρέας πρέπει να το σεβόμαστε, να το παρατήσουμε κατά τη διαδικασία ψησίματος του και να μην βιαζόμαστε.

- Έχουν υπάρξει σκέψεις να δημιουργήσετε κι ένα κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας  ή στα βόρεια – νότια προάστια;

Πολλές φορές μας το ζητάνε οι πελάτες μας και η αλήθεια είναι πως το έχουμε σκεφτεί και εμείς. Όμως προτιμήσαμε να δημιουργήσουμε και να επενδύσουμε στο e shop μας, και να εξυπηρετούμε καθημερινά εντός Αττικής με ιδιόκτητα φορτηγά ψυγεια και σε όλη την Ελλάδα φυσικά με πρακτορεία!

ORIMASIS


- Θέλω να μου μιλήσεις και για το event που κάνατε πριν λίγες εβδομάδες και παρουσιάσατε κάποιες Κοπέα κρεάτων. 

Από το 2018 έχουμε συμμετάσχει σε πολλές εκθέσεις εμπόρων όπως HORECA, FOOD EXPO, Expotrof. Η αλήθεια είναι πως μας βοήθησε παρά πολύ αυτή η επαφή με κόσμο από όλη την Ελλάδα, και καταφέραμε να κάνουμε και μακροχρόνιες συνεργασίες. Πλέον έχουμε επικεντρωθεί σε ένα διαφορετικού είδος συνάντησης  με τους πελάτες μας. Διοργανώνουμε διαφορά events σε συνεργασία με τις εταιρείες που εισάγουμε φάρμες από όλο τον κόσμο.
Προσπαθούμε να στραφούμε προς εναλλακτικές κοπές κρέατος οι οποίες είναι αντάξιες σε γεύση και φυσικά πιο οικονομικές από τις πιο δημοφιλής τύπου rib eye. Έτσι ανοίγεται ένας άλλος κόσμος μπροστά μας !!

Ωρίμασις: Ένα γαστρονομικό ταξίδι με premium κοπές ξηρής ωρίμασης | LiFO

- Έχετε δώσει μεγάλο βάρος στην online σελίδα σας και έχετε καταφέρει να είστε η νούμερο ένα επιχείρηση με παραγγελίες από όλη την Ελλάδα. Υπάρχει σκέψη να εξελιχθεί αυτή υπηρεσία;

Όπως προανέφερα είναι μια μεγάλη επένδυση για εμάς το ηλεκτρονικό μας κατάστημα γιατί υπάρχει κόσμος από όλη την Ελλάδα που θέλει να δοκιμάσει κοπές ξηρής ORIMASIS αλλα και απο διεθνεις φάρμες οπως και τα αλλαντικά μας!  Η ποιότητα των προϊόντων μας και των υπηρεσιών μας είναι το πρώτο μέλημα μου, τόσο για τους πελάτες του φυσικού καταστήματος αλλά οσο και του  e-shop μας ! Όπως λέω και πάντα στους συνεργάτες μου όταν ετοιμάζουμε  μια παραγγελία πρέπει να σκεφτόμαστε ότι αυτή είναι η στιγμή του πελάτη μας, να έχει αξία όλη η διαδικασία από την παραγγελία ως την κατανάλωση  !!

Κρέατα Σιάκος | Το Νο1 Online Κρεοπωλείο στην Αττική - Siakos.gr – siakos.gr


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • XILOURIS TRAVEL
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper