Συγκλονίζει η μάνα του 11χρονουκοριτσιού – «Αν τον έβλεπα μπροστά μου θα τον σκότωνα» .

Συγκλονίζει η μάνα του 11χρονουκοριτσιού – «Αν τον έβλεπα μπροστά μου θα τον σκότωνα» .

Ανείπωτος πόνος και οργή είναι τα συναισθήματα που κυριαρχούν στην Μυρτιά Πύργου Ηλείας, για την φρικτή δολοφονία της 11χρονης Βασιλικής από τον 37χρονο θείο της, με την μητέρα του άτυχου κοριτσιού να ξεσπά εναντίον του δολοφόνου.

«Δεν είναι άνθρωπος. Αν ήταν άνθρωπος η κόρη μου θα ζούσε. Όταν κάποιος κατηγορείται για βιασμό, είναι ο χειρότερος άνθρωπος. Γιατί τον αφήσανε ελεύθερο; Αν ήταν μέσα, το κοριτσάκι μου θα μου λέγε τώρα "κοντεύω να τελειώσω το σχολείο"» είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Το Πρωινό». Η μητέρα της 11χρονης, μίλησε με πολύ σκληρά λόγια για τον 37χρονο θείο της ανήλικης, μη μπορώντας να συγκρατήσει τον θυμό της. «Αν τον έβλεπα μπροστά μου θα τον σκότωνα. Όπως αυτός σκότωσε την κόρη μου θα τον σκότωνα».

Όταν ρωτήθηκε για το αν έχει μιλήσει με την γυναίκα του 37χρονου, είπε πως δεν έχει γίνει ακόμη αυτό. «Πως θα με αντικρίσει αυτή η φίλη, που πηγαίναμε μαζί σχολείο; Απ’ το ίδιο πιάτο τρώγαμε. Η Βασιλική βάφτισε το παιδάκι της. Τι θα λέει αυτό το παιδί μεθαύριο. Γιατί πέθανε η νονά μου; Τι θα του πουν; Ότι το σκότωσε ο πατέρας του με τον χειρότερο τρόπο;». Αναφορικά με το αν γνώριζε για το παρελθόν του 37χρονου, δήλωσε πως δεν γνώριζε, τι είχε κάνει. «Πήγαινε στα δικαστήρια και έλεγε "κοντεύω να τελειώσω"» είπε ότι τους έλεγε.

Η τραγική μητέρα τόνισε χαρακτηριστικά, ότι δικαίωση θα νιώσει, μόνο αν ο 37χρονος πάθει ό, τι ακριβώς έκανε στην ανήλικη κόρη της. «Αυτό θέλω σαν μάνα, για να αναπαυθεί η ψυχή του κοριτσιού μου» ανέφερε χαρακτηριστικά. Είπε ακόμη, ότι δεν κοιμάται πλέον. «Όπως είναι το παιδί μου, έτσι είμαι και εγώ. Πηγαίνω στο νεκροταφείο το μεσημέρι στις 12:00, πηγαίνω και το απόγευμα. Να του πάω φαγητό, τα πραγματάκια της. Τώρα περιμένω τον δάσκαλο της, να της φέρει τους βαθμούς. Σήμερα πήραν τα παιδιά τους βαθμούς. Για μένα ο δάσκαλος της ήταν πατέρας της. Το είχε το κοριτσάκι μου τρία χρόνια. Το όνειρο της τελείωσε στα 11» είπε. «Μπορεί να είμαι φτωχή, αλλά είμαι περήφανη για τα παιδιά μου. Η Βασούλα ήταν καλή μαθήτρια. Έπαιρνε 9 και 10 στα μαθήματα» κατέληξε.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • XILOURIS TRAVEL
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper