Η οργή της Ζήνας Κουτσελίνη για την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα

Η οργή της Ζήνας Κουτσελίνη για την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα

Η Ζήνα Κουτσελίνη έχει αναφερθεί αρκετές φορές στο παρελθόν στην κακοποίηση που βίωσε η μητέρα της από τον αλκοολικό πατέρα της, ο οποίος δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή. Η παρουσιάστρια του STAR δεν κατάφερε να κρατήσει την ψυχραιμία της στη διάρκεια της εκπομπής της όταν δέχθηκε μηνύματα ότι προσπαθεί να ρίξει στα... μαλακά τον Απόστολος Λύτρας, μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του, τον οποίο ο γνωστός ποινικολόγος ομολόγησε.

Η Ζήνα Κουτσελίνη ξεκίνησε κάνοντας ειδική μνεία στη συγνώμη που ζήτησε ο Απόστολος Λύτρας από τη σύζυγό του και τις τρεις κόρες του για το συμβάν. Η ίδια αναφέρθηκε στα τραύματα που θα προκληθούν στο μικρό παιδί του από αυτό το γεγονός, ενώ τα αίματα στο πάνελ άρχισαν να ανάβουν όταν η Ζήνα Κουτσελίνη αναφέρθηκε στο αν θα παραμείνει η κατηγορία της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, μετά την ιατροδικαστική εξέταση της συζύγου του γνωστού ποινικολόγου.

Στη συνέχεια, θέλησε να τοποθετηθεί στο γεγονός ότι αφέθηκε ελεύθερος: «Είναι ο πρώτος ή ο τελευταίος που αφήνεται ελεύθερος σε τέτοια ζητήματα; Άλλους δεν τους έχουν συλλάβει καν. Και ο λόγος που τέθηκε από την αρχή η βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη ήταν για να περάσει από ανακριτή και εισαγγελέα. Να τα λέμε αυτά, μη νομίζει ο κόσμος ότι δεν ξέρουμε τι μας γίνεται».  

Η ίδια αναφέρθηκε και στη γνωριμία της με το ζευγάρι, με το οποίο διατηρεί πολύ στενή φιλική σχέση: «Γνωρίζω προσωπικά και τους δύο. Ποτέ δεν είδα ότι υπήρχε κάποιο θέμα σε αυτό το ζευγάρι. Την τελευταία φορά που τους είδα μαζί ήταν στα γενέθλια του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ήμασταν μαζί στο ίδιο τραπέζι, γελούσαμε όλο το βράδυ και περάσαμε υπέροχα. Όταν κλείνουν οι πόρτες, πού να ξέρεις τι γίνεται. Η δική μου γειτονιά ήξερε μια χαρά τι συνέβαινε, αλλά δεν έκανε κάτι. Πηγαίνετε να δείτε αν κάποιος χτυπάει τη γυναίκα του και να το καταγγείλετε και όχι να κάθεστε στον καναπέ και να βλέπετε μια εκπομπή για το αν θα κατηγορήσουμε τον άλλο ή όχι. Την αλήθεια θα πούμε. Η διαδρομή της αλήθειας έχει μόνο μία πλευρά. Είναι δυνατόν ως γυναίκα να μην υπερασπιστώ τη Σοφία; Που ο Απόστολος ομολόγησε πως την κακοποίησε; Τι να βγω και να πω; Πόσο καλός άνθρωπος είναι; Που το ένα δεν αναιρεί το άλλο»...

Η Ζήνα Κουτσελίνη στη συνέχεια δεν θέλησε να αναφερθεί στις πληροφορίες που αναφέρουν ότι υπάρχει και σχετική καταγγελία της πρώην συζύγου του Απόστολου Λύτρα, η οποία ωστόσο δεν προχώρησε και προκάλεσε έντονες αντιδράσεις όταν αναφέρθηκε στην καριέρα του που πλήττεται: «Αμφισβητείτε ότι μια καριέρα στο ζενίθ της πλήττεται; Ποια είναι η αλήθεια; Ξέρουμε τι συμβαίνει μέσα σε αυτό το σπίτι; Ξέρουμε αν έχει κακοποιηθεί ξανά αυτή η γυναίκα;».

Η Ζήνα Κουτσελίνη έχασε την ψυχραιμία της και χτύπησε το χέρι της στο τραπέζι: «Και ο πατέρας μου έδερνε τη μάνα μου κάθε μέρα και μόνο μια φορά φτάσαμε στην αστυνομία. Έχει καταστραφεί ένας άνθρωπος, Δεν λέμε ότι στενοχωριόμαστε. Αλλά ας μη γίνουμε οι άνθρωποι που θέλουμε το κακό του άλλου, γιατί δεν ξέρουμε τι γίνεται μέσα σε ένα σπίτι. Εμείς πήγαμε μία φορά στο αστυνομικό τμήμα με τον πατέρα μου και τελικά λόγω απαγόρευσης απόπλου, η μάνα μου απέσυρε τη μήνυση. Και ήταν κάθε μέρα με πρησμένο μάτι. Εγώ λέω ότι με όλα αυτά καταστρέφεται μια καριέρα. Όλο αυτό το κομμάτι είναι τελειωμένο. Παίζει το όνομά του παντού από χθες. Όλοι περίμεναν ότι δεν θα ασχοληθούμε με το θέμα, γιατί έχουμε φιλική σχέση. Είναι ντροπή να πιστεύει κανείς για μένα ότι θα κάλυπτα έναν άνθρωπο που είναι κακοποιητής, όταν αυτό το ξύλο στη ζωή μου ακόμη με πονάει».


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • XILOURIS TRAVEL
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper