Λένα Ζευγαρά : " Τον υπεραγαπώ τον Κωνσταντίνο Αργυρό, έχει μια γκάμα ρεπερτορίου που καλύπτει κάθε γούστο. Ο επιχειρηματίας, ο Κώστας Μπερτάκης, είναι κύριος " !

Λένα Ζευγαρά :  Τον υπεραγαπώ τον Κωνσταντίνο Αργυρό, έχει μια γκάμα ρεπερτορίου που καλύπτει κάθε γούστο. Ο επιχειρηματίας, ο Κώστας Μπερτάκης, είναι κύριος  !

Η Λένα Ζευγαρά ήταν καλεσμένη στη Super Κατερίνα και αφού δέχτηκε κομπλιμέντα για την εμφάνισή της από την Κατερίνα Καινούργιου μίλησε για τη ζωή και την καριέρα της αλλά και τη συνεργασία της με τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

«Το σέξι δεν είναι συνώνυμο του γυμνού, είναι υποκειμενικό για κάθε γυναίκα» ανέφερε.

«Τον υπεραγαπώ τον Κωνσταντίνο Αργυρό, έχει μια γκάμα ρεπερτορίου που καλύπτει κάθε γούστο. Ο επιχειρηματίας, ο Κώστας Μπερτάκης, είναι κύριος» ανέφερε για το καλοκαιρινό σχήμα που συμμετέχει.

«Γενικά είμαι σπιτόγατα. Τον τελευταίο χρόνο έχω πέσει με τα μούτρα στη δουλειά και όταν έχω ελάχιστες ώρες προτιμώ να τις περνώ με τους φίλους μου σε σπίτι.

Την προσωπική ζωή πρέπει να την κρατάμε για τον εαυτό μας, γιατί θα σε κρίνουν είτε στη θλίψη είτε στη χαρά. Το τι θέλω σαν Λένα το ξέρει η ψυχούλα μας. Δεν κρύβω κάτι. Θα ήθελα ο κόσμος να με μαθαίνει από τη δουλειά μου, δεν είναι ότι δεν θέλω να μοιραστώ με τον κόσμο» ανέφερε.

«Γενικά στη ζωή τα πρέπει μας εξελίσσουν. Επειδή είμαι συναισθηματική πάω στα “θέλω”. Είμαι τελειομανής για να καταφέρνω το άριστο. Παρόλα αυτά ακολούθησα την καρδιά μου που μου έλεγε ότι δεν μπορώ να ζήσω χωρίς το τραγούδι. Η μαμά μού ήταν αυτή που με ρώτησε αν είμαι σίγουρη για το τραγούδι γιατί έδωσα κόπο. Ήταν δίπλα μου οι γονείς μου από την αρχή.

Οι σπουδές μου στα Οικονομικά μου έχουν αναπτύξει τον τρόπο που σκέφτομαι, όλα στη ζωή έχουν να κάνουν με μαθηματικά. Με έχουν βοηθήσει στο να σκέφτομαι πιο ανοιχτά» ανέφερε.

«Ο Βασίλης Καρράς είναι ένας μουσικός θρύλος για μένα. Μπήκε στα σπίτια όλων, όχι μόνο Ελλήνων. Πάνω από όλα ήταν άνθρωπος και αυτό είναι που μένει» ανέφερε.

«Δεν έχω δεχτεί ακόμα πρόταση γάμου. Είμαι 32. Μια πρόταση γάμου έρχεται μέσα από μία σχέση που έχει τριβή και ψυχολογική και βλέπεις ότι ταιριάζετε. Θεωρώ την οικογένεια και τον γάμο πολύ σημαντικά και θα ήθελα όταν ζήσω την στιγμή να έχω τον χρόνο να αφιερώσω χρόνο στον άνθρωπό μου και τα παιδιά. Όλα ξεκινούν και τελειώνουν στην οικογένεια» είπε.

«Δεν μου αρέσει να είμαι ανταγωνιστική. Θεωρώ ότι δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι οι γυναίκες. Ίσα ίσα είμαστε από τα πιο δυνατά όντα. Πιο εύκολα βλέπεις γυναίκα να ζηλεύει άλλη γυναίκα. Δεν είναι ότι δεν πιστεύω στη γυναικεία φιλία απλά είναι πιο έντονη η ζήλια. Για ποιον λόγο να κοιτάξω τι έχει μια άλλη κοπέλα να το πάρω; Κι εμένα θα με πείραζε να πάω σε ένα μαγαζί και η τραγουδίστρια να κοιτάξει τον σύντροφό μου, οπότε δεν το κάνω για να μην μου το κάνουν» είπε.

«Δεν με έχω φανταστεί στη Eurovision αλλά είμαι τολμηρή» είπε στο τέλος.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • XILOURIS TRAVEL
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper