Σπύρος Μπιμπίλας : Το δημόσιο παράπονο για την Σοφία Βογιατζάκη.

Σπύρος Μπιμπίλας : Το δημόσιο παράπονο για την Σοφία Βογιατζάκη.

«Την εκτιμώ πολύ τη Σοφία, είναι ένα πολύ πρόσχαρο πλάσμα. Δεν έχουμε συνεργαστεί στο θέατρο, τη γνωρίζω και μιλάμε συχνά. Η Σοφία κατηγορηματικά αρνείται την ύπαρξη του ΣΕΗ, δεν έχει έρθει να γραφτεί, δεν έχει έρθει ποτέ στις συνελεύσεις. Δεν μπήκε στο μυαλό της ποτέ να πει “τι είπαν άραγε αυτοί οι άνθρωποι” γι’ αυτόν τον άνθρωπο που δικαίως θαυμάζει, γιατί ο Κιμούλης είναι ένας υπέροχος ηθοποιός.

Αν ήταν στις γενικές συνελεύσεις που ακούστηκαν όλες οι καταγγελίες και διαβάστηκαν και πολλοί άνθρωποι δεν μπορούσαν μετά να κοιμηθούν από αυτά που άκουσαν… Δεν ξέρω γιατί δεν θέλει να πάρει μια γεύση του πράγματος. Πολύ σωστά τον θαυμάζει γιατί κάτι λέει μέσα της, αλλά αυτές τις καταγγελίες γιατί δεν θέλει η Σοφία να τις ακούσει; Να πάρει μια ιδέα, τουλάχιστον. Αυτό μόνο έχω να της πω. Κατά τ’ άλλα, την αγαπώ όπως αγαπώ και τον Γιώργο Κιμούλη.

Υπάρχουν κι άλλοι ηθοποιοί σαν τη Σοφία, που αρνούνται να ενταχθούν στο ΣΕΗ, το οποίο προασπίζεται τα εργασιακά τους δικαιώματα. Αν αύριο η κυρία Βογιατζάκη πάει σε μια δουλειά και δεν την πληρώσουν, θα πρέπει να πάει σε δικηγόρο να πληρώνει μόνη της, ενώ το ΣΕΗ αναλαμβάνει τα πάντα. Η κυρία Βογιατζάκη έχει την τύχη να πληρώνεται καλά, επειδή έχει γίνει πια γνωστή. Τη νοιάζει αν οι νέοι ηθοποιοί δεν πληρώνονται, αν δεν παίρνουν τις πρόβες τους, αν πηγαίνουν στα σίριαλ και παίρνουν 40 ευρώ; Αυτή την αξία έχει το ΣΕΗ και ως αντιπρόεδρος του καλώ να έρθουν στο ΣΕΗ.

Ο Γιώργος Κιμούλης και προς τιμήν του προασπιζόταν τα δικαιώματα των ηθοποιών και ήταν υπέρ των συλλογικών συμβάσεων για να μπορούν να πληρώνονται οι νεότεροι ηθοποιοί. Η κυρία Βογιατζάκη έρχεται στις συνελεύσεις να δει πώς διάολε πληρώνονται αυτοί οι έρμοι ηθοποιοί που δεν παίρνουν φράγκο την ίδια ώρα που η κυρία Βογιατζάκη μπορεί να παίρνει πολλά χρήματα» δήλωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας για την Σοφία Βογιατζάκη.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • XILOURIS TRAVEL
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper