"Οι στιγμές έχουν γεύση ΩΡΙΜΑΣΙΣ" : ΦΑΡΜΑ KAGOSHIMA, JAPAN Rib Eye Wagyu A3, BMS 4, Kagoshima, Japan
Rib Eye Wagyu A3, BMS 4, Kagoshima, Japan
Αποτελεί μία από τις πιο σημαντικές και περιζήτητες ειδικές κοπές μοσχαρίσιου κρέατος, και είναι η τρυφερή «καρδιά» της σπαλομπριζόλας. Πρόκειται για το premium κομμάτι του κρέατος που βρίσκεται μεταξύ του 6ου και του 12ου θωρακικού σπόνδυλου.
Όταν το κομμάτι της σπαλομπριζόλας καθαριστεί από το κόκκαλο, δίνει ένα καθαρό, οβάλ κομμάτι κρέατος, την καλύτερη ποιότητα μπριζόλας, που αποτελείται από δύο διακριτούς μύες. Έχει στρογγυλό σχήμα, σαν μάτι, εξ ου και το όνομά του, το «μάτι της μπριζόλας». Διαθέτει μεγάλη γευστική αξία και τρυφερότητα λόγω της εξαιρετικής κατανομής του λίπους του.
Έρευνα αγοράς : https://orimasis.com/el/
|
|
Δεν βρέθηκαν σχόλια. Γίνε ο πρώτος που θα δημοσιεύσεια> |