Πιάστηκαν μαλλί με μαλλί Αρετή και Βίκυ

Πιάστηκαν μαλλί με μαλλί Αρετή και Βίκυ

Στο φλιτζάνι του καφέ, που της διαβάζει δύο φορές την ημέρα -με το αζημίωτο πάντα- Βουλγάρα συγκρατούμενή της, η Βίκυ Σταμάτη προσπαθεί να δει το μέλλον της. Οι ατελέσφορες επανειλημμένες αιτήσεις αποφυλάκισης και η πολύμηνη παραμονή της στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού έχουν στρέψει τη σύζυγο του Ακη Τσοχατζόπουλου σε μεταφυσικές αναζητήσεις.

Την ώρα μάλιστα που η Βουλγάρα τής λέει το φλιτζάνι, οι υπόλοιπες κρατούμενες απομακρύνονται διακριτικά...

Αναμφισβήτητα πλέον, η Βίκυ Σταμάτη έχει γίνει η «ευεργέτιδα» όλου του θαλάμου, αλλά και η «προστάτιδα» αρκετών άλλων κρατουμένων, εξυπηρετώντας τις ποικιλοτρόπως: καλύπτει οικονομικά τα ψώνια πολλών εξ αυτών από το κυλικείο της φυλακής, ενώ μοιράζει τρόφιμα και άλλα είδη ατομικής υγιεινής που ζητά και της φέρνουν στο επισκεπτήριο. Ετσι, τον τελευταίο καιρό κατάφερε σχεδόν να εξαλείψει το μέτωπο αντιπάθειας που είχε σχηματιστεί απέναντί της.

Ωστόσο, η εμμονής της με την προσωπική της εμφάνιση και η διαπιστωμένη μικροβιοφοβία της δεν έχουν αλλάξει στο παραμικρό. Το τελευταίο διάστημα, εκτός από τις μεγάλες ποσότητες αντισηπτικών, σε κάθε μορφή, που χρησιμοποιεί για τον εαυτό της, έχει επιβάλει και στις άλλες κρατούμενες παρόμοιες συνήθειες, εφοδιάζοντάς τις με τα απαραίτητα. Η χλωρίνη, μάλιστα, για την καθαριότητα των κοινόχρηστων χώρων ρέει άφθονη...

Στις παραπάνω εμμονές της προστέθηκε και αυτή της διατήρησης του βάρους και της σιλουέτας της. Στους χυμούς, τις μπάρες δημητριακών, τα «λάιτ» γαλακτοκομικά και τα κράκερ προστέθηκαν πλέον στο ημερήσιο πρόγραμμά της και λιποδιαλυτικά σκευάσματα.

Οσον αφορά την επαφή της με τον Ακη Τσοχατζόπουλο, αυτή αποκαταστάθηκε μετά το πολυήμερο «καψόνι» με το τηλεφωνικό εμπάργκο που είχε επιβάλει στον σύζυγό της. Τώρα στις τηλεφωνικές επαφές τους χρησιμοποιούν το γνωστό στους κρατούμενους και στους συγγενείς τους σύστημα της διπλής γραμμής: συγκεκριμένη ώρα της ημέρας τηλεφωνούν τόσο η Βίκυ όσο και ο Ακης από τα καρτοτηλέφωνα της πτέρυγάς τους σε δικό τους άνθρωπο εκτός φυλακής, σε διαφορετικά νούμερα.

Ο εκτός φυλακής μεσολαβητής «κουμπώνει» τα τηλέφωνα και έτσι το ζεύγος μπορεί να συνομιλεί. Την «πατέντα» αυτή των φυλακισμένων αναγκάστηκαν να ακολουθήσουν μετά τους περιορισμούς που επέβαλε το πειθαρχικό συμβούλιο των φυλακών στον πρώην υπουργό, όταν πιάστηκε «επ’ αυτοφώρω» να κάνει χρήση κινητού τηλεφώνου.



http://www.real.gr/


Προέλευση:

0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper