Γερμανού για Σπυροπούλου: «Δεν έχω λόγο να λέω ψέματα στον κόσμο»

Γερμανού για Σπυροπούλου: «Δεν έχω λόγο να λέω ψέματα στον κόσμο»

Μιλάς με συναδέλφους σου από το Μες στην καλή χαρά;

Έχει αλλάξει εξ ολοκλήρου η ομάδα. Ουσιαστικά, από τη δική μου "φουρνιά" έχει μείνει μόνο ο Παύλος Σταματόπουλος, με τον οποίο έχουμε εξαιρετικά καλές σχέσεις. Και με την Κατερίνα (σ.σ. Καραβάτου) όποτε συναντηθώ θα μιλήσουμε. Με την Κωνσταντίνα δεν έχει τύχει να βρεθούμε. Αυτό δεν σημαίνει ότι αν συμβεί, δεν θα μιλήσουμε.

Είχε γραφτεί ότι συναντηθήκατε πριν από μερικές ημέρες σε ένα μαγαζί όπου ήσουν με την Ευαγγελία Αραβανή και δεν μιλήσατε. Είναι αλήθεια;

Δεν ήμασταν μαζί με την Ευαγγελία. Εκείνη ήταν σε άλλο τραπέζι με τον Ηλία Βρεττό και την παρέα τους. Εγώ ήμουν με τον Ηλία Πανταζόπουλο, τον Βασίλη Μπουζιώτη και τον Κώστα Σόμμερ και η Κωνσταντίνα καθόταν αρκετά πιο μακριά, σε άλλο σημείο του μαγαζιού. Επιπλέον, ήρθε πολύ μετά από μένα και έφυγε πολύ νωρίτερα. Δεν ευνόησαν οι συνθήκες να μιλήσουμε.

Αν δυο άνθρωποι θέλουν πραγματικά να μιλήσουν, παίρνουν την πρωτοβουλία είτε ο ένας είτε ο άλλος.

Νομίζω ότι και οι δύο, χωρίς διάθεση να ωραιοποιήσουμε καμία κατάσταση, έχουμε παραδεχτεί ανοιχτά ότι ναι μεν συνεργαστήκαμε μια χαρά, χωρίς προβλήματα, φίλες όμως δεν υπήρξαμε ποτέ. Δεν έχω λόγο να λέω ψέμματα στον κόσμο. Δεν ήμασταν φίλες, απλώς συνεργάτιδες για μία τηλεοπτική σεζόν. Παρέα δεν κάναμε ποτέ. Όντως θα σηκωθώ από το τραπέζι μου για να μιλήσω με έναν άνθρωπο που είναι όμως φίλος μου. Δεν θα χαιρετήσω κάποιον με τον οποίο έχω να βρεθώ πολύ καιρό και υπάρχει αμηχανία. Δεν θα το κάνω ίσως και από διακριτικότητα, για να μη τον φέρω και σε δύσκολη θέση.

Έχεις δηλώσει ότι εσύ είχες αποφασίσει ούτως ή άλλως να αποχωρήσεις από το πρωινό...

Να το ξεκαθαρίσω. Αυτή ήταν μία απόφασή μου που δεν είχε να κάνει με ανθρώπους τόσο όσο κυρίως με τη δική μου πεποίθηση πως πέντε χρόνια είναι ένα καλό διάστημα για να ολοκληρώσεις τη θητεία σου σε ένα πρόγραμμα, αφήνοντας το μάλιστα σε πολύ υψηλά ποσοστά τηλεθέασης. Πες το ανασφάλεια, πες το όπως θες, αλλά προτιμώ να αποχωρώ, είτε από δουλειά είτε από σχέση, όσο είμαι ακόμη καλά. Δεν θέλω να είναι η φθορά αυτή που θα με αναγκάσει να φύγω, αλλά να το κάνω με το κεφάλι ψηλά, έχοντας αφήσει πίσω μου κάτι ωραίο.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper