Ο Πάνος Καλλίδης πιο αποκαλυπτικός όσο ποτέ: " Όταν κάνει πρωταθλητισμό είναι δύσκολο να έχεις φίλους τραγουδιστές"

Ο Πάνος Καλλίδης πιο αποκαλυπτικός όσο ποτέ:  Όταν κάνει πρωταθλητισμό είναι δύσκολο να έχεις φίλους τραγουδιστές

Την καλοκαιρινή σαιζόν 2009 εμφανίζεται στο «Romeo» έχοντας δίπλα του την Ελεάνα Παπαϊωάννου και την Κωνσταντίνα Σαμαρά. Τον Μάρτιο του 2010 επιστρέφει στο «Romeo» σε ένα σχήμα που πλαισιώνουν ο Διονύσης Μακρής και η Μαριάντα Πιερίδη. Στο τέλος Ιουλίου το σχήμα στο Romeo αλλάζει και τον Πάνο Καλλίδη πλέον συνοδεύουν η Χριστίνα Κολέτσα και ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Στην συνέχεια έρχεται συνεργασία με Δέσποινα Βανδή στο VOX και με Αργυρό - Καλλή πέρυσι. Φέτος πολύ δυναμικά έκανε πρεμιέρα στο στέκι του στην Ιερα΄οδό ( vox) με Μενιδιάτη- Καλλή και είναι στα καλύτερά του. 

 

- Bιώνεις Πάνο ίσως την πιο δημιουργική περίοδο επαγγελματικά και προσωπικά ;

Θα ήταν αχαριστία να δηλώσω κάτι αντίθετο απο αυτό. Σίγουρα είναι μια άκρως δημιουργική περίοδος για μένα τόσο επαγγελματικά όσο και σε προσωπικό επίπεδο. 'Ολα είναι σε μια τάξη και σε αυτό δοξάζω τον θεό!


- Έχεις νομίζω δίπλα σου μια γυνάίκα που σε νοιάζεται και σε φροντίζει όσο λίγες. Τί είναι τελικά μια γυναίκα για έναν άνδρα;

Λένε πως πίσω απο ένα πετυχημ΄νο άνδρα πάντα κρύβεται μια δυναμική γυναίκα. Η γυναίκα μπορεί να είνα η αφετηρία και το φινάλε στην ζωή και στην καριέρα ενός ανθρώπου. Είναι μια πολυ σημαντική παρουσία η Λεάνα για μένα και γι αυτό τον λόγο προσφέρουμε και εμείς με την σειρά μας την απαιτούμενη προστασία και αγάπη.Είναι αλληλένδετα όλα στις σχέσεις δύο ατόμων.


- Ξεκινήσατε στο Vox με πολύ φόρα. Ο κόσμος μπορεί να διασκεδάζει ακόμα με τόσα οικονομικά προβλήματα που βιώνουμε;

Ένας τρόπος για να ξεφύγουμε απο την καθημερινότητα καθώς και τα προβλήματα γύρω μας αυτή την πε΄ριοδο είναι η διασκέδαση. Κακά τα ψέματα έτσι ο κόσμςο ξεσκάει. Ο Έλληνας θεωρώ οτι ποτέ δε θα πάψει να διασκεδάζει και γι αυτό φροντίζουμε δεδομένου της οικονομικής κρίσης οι τι μές να είναι χαμηλές ώστε να δίνουμε την ευκαιρία σε όλους να μπορούν να έρχονται στο Vox και να ξεφεύγουν απο τα προβλήματά τους.


- Τι είναι αυτό σε φοβίζει επαγγελματικά αν και αυτή τη στιγμή έχεις τα πάντα;

Τα πάντα Χάρη φίλε μου δε μπορεί να τα έχει κανείς. Δόξα το θεό αρκούμαι σε αυτά τα οποία ήδη έχω αποκτήσει και κατακτήσει με πολύ δουλειά και κόπο. Όσον αφορά το τι με φοβίζει; Φοβάμαι για το που θα οδηγηθεί η οικονομική κρίση και κατά πόσο θα επηρεάσει τον χώρο εργασίας μου.


- Έχεις πει πολλά κομμάτια που μιλάνε για καψούρα και έρωτα. Ζεμπεκιές, μπαλάντες, χορευτικα. Το αγαπημένο σου ;

Δε μπορώ να ξεχωρίσω κάποιο απο τα τραγούδια μου. Είναι μια δύσκολη ερώτηση αυτή όταν πρέπει να απαντήσει ένας καλλιτέχνης. Το κάθε κομμάτι που λέω είναι μοναδικό και έχει το δικό του νόημα . Το μόνο που μπορώ να πω είναι οτι ανάλογα με τη διάθεση επιλέγεις το τραγούδι που σε αντιπροσωπεύει εκείνη τη στιγμή. Άλλωστε η διάθεση μας μεταβάλλεται συχνά.

- Νέο κομμάτι με τον Φοίβο. Αυτή η συνεργασία έδεσε με το παραπάνω να φανταστω;

Είμαι πολύ τυχερός που ανήκω στην οικογένεια του Φοίβου . Ποιος άλλωστε δε θα ήταν; Είναι ένας καταξιωμένος καλλιτέχνης στο είδος του και στη συναυλία για τα 20 χρόνια προσφοράς του ο κόσμος το απέδειξε πόσο τον αγαπάει. Το νέο μου κομμάτι με τίτλο ¨Τρελή ιδεά" έχει ήδη απήχηση και είμαι πολύ ευχαριστημένος γι αυτό.

 - Πόσο εύκολο είναι Πάνο να κάνεις φιλίες μέσα απο τον χώρο σου;

 Είναι δύσκολο να συνάψεις σχέσεις με έναν άνθρωπο απο τη στιγμή που έχει κοινούς στόχους και κάνει πρωταθλητισμό. Υπάρχει έντονος ανταγωνισμός ακόμη και δε το επιδιώξει καμία απο τις δυο πλευρές. Επομένως παύει να υφίσταται η αυθεντική φιλία.

 - Πιστέυεις οτι έχεις ακούσει αρνητικά σχόλια πίσω απο τη πλάτη σου;

Το μόνο σίγουρο είναι ότι όταν εκτίθεσαι θα αποσπάσεις θετικά και αρνητικά σχόλια. Γι αυτό τον λόγο και εγλω βελτιώνομαι όσο μπορώ. Επόμενο όμως είναι να ακούς αρνητικά μιας και η κρίση του κάθε ανθρώπου είναι υποκειμενική και δε μπορούμε να αρεσουμε σε όλους.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper