Διαγραφή- αστραπή βουλευτή με εντολή Σαμαρά

Διαγραφή- αστραπή βουλευτή με εντολή Σαμαρά

Με μια ακαριαία αντίδραση- μήνυμα προς τα κοινοβουλευτικά στελέχη της ΝΔ, που εκδηλώνουν σκεπτικισμό για το αν θα ψηφίσουν τα νέα μέτρα στην επικείμενη κρίσιμη ψηφοφορία για την έγκριση από τη Βουλή, ο πρωθυπουργός διέγραψε το βουλευτή Φθιώτιδας κ. Νίκο Σταυρογιάννη.

 

   

Ο βουλευτής, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Realnews, είχε εκφράσει την πρόθεση να καταψηφίσει τα νέα μέτρα. «Δεν μου επιτρέπει η συνείδησή μου να ψηφίσω μέτρα που εξαθλιώνουν τους πλέον αδύναμους νοικοκυραίους της χώρας» ανέφερε ο κ. Σταυρογιάννης.

 

 

Κατόπιν αυτού, όπως έγινε γνωστό από ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της ΝΔ, που εκδόθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής, «ο πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς, με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Ευάγγελο Μεϊμαράκη, του γνωστοποιεί ότι θέτει εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας τον Βουλευτή Φθιώτιδος κ. Νίκο Σταυρογιάννη».

 

 

Παράλληλα, αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση, με έγγραφό του προς τον Πρόεδρο της Επιτροπής Δεοντολογίας της Ν.Δ. κ. Ιωάννη Τραγάκη, παραπέμπει στην Επιτροπή το βουλευτή, με το ερώτημα της οριστικής διαγραφής από μέλος της Νέας Δημοκρατίας.

 

 

Ο κ. Σταυρογιάννης, ο οποίος εκλέχθηκε βουλευτής της ΝΔ το 2004 και το 2007, έμεινε εκτός Κοινοβουλίου το 2009 και επανήλθε μετά τις δύο τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις, είναι η πρώτη φορά που απασχολεί τη δημοσιότητα.

 

 

Στέλεχος χαμηλών τόνων, που δραστηριοποιήθηκε πολιτικά στη Λαμία και κατά το παρελθόν εκλέχθηκε στην Κεντρική Επιτροπή της ΝΔ, ο 50χρονος βουλευτής έχει σπουδάσει φυσική αγωγή και πολιτικές επιστήμες στο Πάντειο, ενώ η επαγγελματική του δραστηριότητα ήταν η διδασκαλία σε Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης της γενέτειρας του Λαμίας.

 

 

Κυβερνητικές πηγές, σχολιάζοντας την αντίδραση του κ. Σαμαρά, επισήμαιναν ότι η κρισιμότητα των στιγμών που διέρχεται η χώρα δεν αφήνει περιθώρια για δεύτερες σκέψεις μπροστά στο πατριωτικό καθήκον και σημείωναν ότι με τον ίδιο τρόπο θα αντιμετωπιστεί κάθε ανάλογη συμπεριφορά στελέχους της ΝΔ.


Προέλευση:

0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • TEATRO
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Invoid spa
  • Invoid
  • Orimasis
  • Casper