Απίστευτο: Εθισμένος στο σεξ ο Μάρλον Μπράντο: Με ποιούς διάσημους, γυναίκες και άνδρες, κοιμήθηκε!

Απίστευτο: Εθισμένος στο σεξ ο Μάρλον Μπράντο: Με ποιούς διάσημους, γυναίκες και άνδρες, κοιμήθηκε!

Στο βιβλίο «Brando's Smile», η Σούζαν Μιζρούτσι, καθηγήτρια Λογοτεχνίας στο πανεπιστήμιο της Βοστόνης, κάνει «πιπεράτες» αποκαλύψεις, μετά από απεριόριστη πρόσβαση που είχε σε προσωπικό αρχείο, γράμματα καιμαγνητοφωνήσεις.

260614160420 0246

Ο ηθοποιός, σύμφωνα με το βιβλίο, πάλεψε να τα βγάλει πέρα με δύο αλκοολικούς γονείς. Μάλιστα, σε ηλικία 8 ετών, αναζητούσε τα βράδια τη μητέρα του, Ντόντι, στα μπαρ, ενώ περνούσε γυμνές νύχτες δίπλα στην ασιατικής καταγωγής νταντά του, Έρμι. «Στη διάρκεια της ημέρας παίζαμε συνεχώς. Τη νύχτα κοιμόμασταν μαζί. Ήταν γυμνή, όπως ήμουν κι εγώ. Την έπαιρνε ο ύπνος εύκολα κι εγώ καθόμουν δίπλα της, κοιτώντας το κορμί της, χαϊδεύοντας τα στήθη της και κολλώντας πάνω στο κορμί της. Ήταν δική μου, άνηκε σε μένα μόνο», έγραψε στην αυτοβιογραφία του ο Μπράντο, ο οποίος παντρεύτηκε με τρεις γυναίκες, μελαχρινές και εξωτικές, με καταγωγή από την Ινδία, το Μεξικό και την Ταϊτή.

Εκτός από τρεις συζύγους και δώδεκα παιδιά που απέκτησε (όσα τουλάχιστον ήξερε), βιολογικά και υιοθετημένα, ο ηθοποιός είχε αμέτρητες ερωτικές σχέσεις, τόσο με γυναίκες, όσο και με άνδρες!

260614160420 0902

Από το κρεβάτι του Μπράντο πέρασαν «μεγάλα» ονόματα της εποχής, όπως οι Μέριλιν Μονρόε, Μάρλεν Ντίντριχ, Γκρέις Κέλι, Ρίτα Μορένο και Τζάκι Κένεντι, ενώ είχε απορρίψει και δύο από τις ομορφότερες σταρ, τη Σοφία Λόρεν επειδή «η ανάσα της μύριζε σαν δεινοσαύρου και είχε τρίχες στη μύτη» και την Ελίζαμπεθ Τέιλορ επειδή βρήκε τα οπίσθιά της πολύ μικρά για το γούστο του!

coho

Αν και η συγγραφέας δεν κατάφερε να εντοπίσει ακριβή στοιχεία για τους άνδρες με τους οποίους είχε ερωτικές επαφές ο ηθοποιός, όπως έχει παραδεχθεί ο ίδιος στην αυτοβιογραφία του, εικάζεται πως είχε κοιμηθεί με τονΚάρι Γκραντ, τον Ροκ Χάτσον, τον Τζέιμς Ντιν και τον Λόρενς Ολιβιέ!

tumblr mknqb3VBlp1rsp8puo1 500

«Ήταν συμπονετικός και νοιαζόταν. Όμως, ποτέ του δεν έδωσε στα παιδιά του ένα σταθερό σπιτικό ή τον χρόνο που χρειάζονταν. Ήταν απασχολημένος με τις ταινίες, τις γυναίκες και τα κοινωνικά δικαιώματα των μειονοτήτων και παραμελούσε τα παιδιά του», αναφέρει το βιβλίο.

Μάλιστα, στο «Brando's Smile» αποκαλύπτεται επίσης πως ο ηθοποιός κατέρρευσε όταν ο πρωτότοκος γιος του, Κριστιάν, δολοφόνησε τον εραστή της ετεροθαλούς αδελφής του, Τσεγιέν κι εκείνη αυτοκτόνησε, σε ηλικία 25 ετών. «Προς το τέλος της ζωής του ήταν βουτηγμένος στην κατάθλιψη και στις τύψεις», γράφει η Μιζρούτσι, λίγες ημέρες πριν την 10η επέτειο από τον θάνατο του Μπράντο, την 1η Ιουλίου του 2004.

πηγή tothemaonline.gr

marlon brando 1970 01 01


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper