Η μάχη της Έλλης Κοκκίνου να χάσει 22 κιλά...

Η μάχη της Έλλης Κοκκίνου να χάσει 22 κιλά...

Όλα αυτά για το εξώφυλλο του “ΕΓΩ! Weekly” για το οποίο ποζάρει με σέξι μαγιό.

/

Για την Αγγελική Ηλιάδη και τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε 

Δεν κάνουμε παρέα, είναι αλήθεια. Και όπως στο παρελθόν υπερασπίστηκα την Πάολα, έτσι θέλησα να κάνω και με εκείνη. Η Αγγελική βρίσκεται στην πιο γλυκιά φάση μιας γυναίκας περιμένοντας τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της. Έχει περάσει πάρα πολλά στη ζωή της, στην οικογένειά της, την έχουν πυροβολήσει, έχουν σκοτώσει τον σύντροφο και πάτερα του παιδιού της μπροστά στα μάτια της, ο γιος της έχασε τον πατέρα του, κινδύνεψε να χάσει και τη μητέρα του. Θεωρώ άδικη την επίθεση που κάνουν στην Αγγελική, είναι απαράδεκτο να ειρωνεύονται μια έγκυο γυναίκα. Ποιον ενόχλησε και ποιον αφορά ότι περιμένει παιδί από έναν νέο άνθρωπο που γνωρίζει μόνο λίγους μήνες; Το βρίσκω πολύ φτηνό. Φέρνουν γρουσουζιά σε μια εγκυμοσύνη, στο θείο δώρο που δόθηκε στο ζευγάρι. Για ποιο λόγο την αντιμετωπίζουν κάποιοι σαν το εύκολο θύμα;

Για την άνεση που έχει με το σώμα της
Και όμως δεν είχα πάντα αυτοπεποίθηση με το σώμα μου. Είμαι πιστή στο πρόγραμμα διατροφής και στη σκληρή γυμναστική και έχω δει σημαντική βελτίωση τα τελευταία χρόνια. Αγαπώ τον εαυτό μου όπως είναι με τις καμπύλες του, αλλά δεν πρόκειται ποτέ να γίνω σαν την Ζιζέλ! Αυτό το έχω αποδεχτεί!

Για το μήνυμα που έδωσε στις γυναίκες με θυρεοειδή 

Πάλεψα τέσσερα χρόνια μέχρι το 2003 για να χάσω συνολικά 22 κιλά. Ο θυρεοειδής, όμως, είναι ένα πρόβλημα που δεν μπορεί να λυθεί οριστικά, πρέπει να ακολουθώ καθημερινά τη θεραπεία μου.

Για τις φωτογραφίες της με τα παραπανίσια κιλά και αν θέλει να τις σκίσει
Βέβαια, θέλω να σκίσω αυτές τις φωτογραφίες. Εκείνη την εποχή ήμουν στα χειρότερά μου. Μόλις είχα μάθει ότι έπασχα από θυρεοειδή και περπατούσα τέσσερις ώρες την ημέρα από την Βάρκιζα στην Βούλα και ξανά επιστροφή στο σπίτι για να χάσω τα πρώτα κιλά.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper