Η Χριστίνα Λαμπίρη στομ θεατρικό σανίδι ως δεσπότης.. Απίστευτη εικόνα....

Η Χριστίνα Λαμπίρη στομ θεατρικό σανίδι ως δεσπότης.. Απίστευτη εικόνα....

Η δημοσιογράφος συμμετείχε στην παράσταση «Οι προστάτες» του Μήτσου Ευθυμιάδη που ανέβηκε την περασμένη Κυριακή στο Λύκειο Ραφήνας και εντυπωσίασε τους πάντες όχι μόνο με τις ερμηνευτικές της ικανότητες αλλά και με τις μεταμορφώσεις της. Οι θεατές -ανάμεσά τους και ο σύζυγός της Θανάσης Αδαμόπουλος- εξεπλάγησαν ευχάριστα, όταν την είδαν να μεταμορφώνεται πότε σε δεσπότη με ράσο, πετραχήλι και καλυμμαύκι, πότε σε τραπεζίτη με κοστούμι και καπελάκι, ακόμη και σε... Πρωσία, με φόρεμα σε στιλ τσάρλεστον και φτερά στο κεφάλι!

Σαφώς η παρουσιάστρια έχει μια σχετική άνεση στα... live, λόγω και των τόσων «ζωντανών» εκπομπών που έχει βγάλει τόσα χρόνια στον τηλεοπτικό αέρα, όμως απέδειξε ότι μπορεί να τα... λέει παράλληλα, αφού στο τέλος καταχειροκροτήθηκε, μαζί με όλους τους ερασιτέχνες αλλά και επαγγελματίες ηθοποιούς της παράστασης που σκηνοθέτησε ο Αντώνης Ξένος.

Εκτός από τη Χριστίνα ταλαντούχα αποδείχτηκε και η κόρη της Μαρίσα. Η φλογερή κοκκινομάλλα, που έχει τελειώσει τις σπουδές της στην Ψυχολογία και την Εγκληματολογία, ενώ έκανε και μεταπτυχιακό στο Human Trafficking, ερμήνευσε με μπρίο και τσαχπινιά τους ρόλους της.

Τελικά, παρά το άγχος τους, μαμά και κόρη έφεραν εις πέρας το έργο τους, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι δεν υπήρχε μόνο πρόζα, αλλά και τραγούδι. Μάλιστα τη μουσική της παράστασης υπέγραψε ο Θάνος Γεωργουλάς, ο οποίος βρίσκεται πίσω από πολλές επιτυχίες του Αντώνη Ρέμου και του Γιάννη Πλούταρχου, ενώ έχει επιμεληθεί και το ντουέτο του δεύτερου με τον Αλμπάνο.

Στο τέλος της παράστασης η Χριστίνα και η Μαρίσα δέχτηκαν τα συγχαρητήρια του κόσμου, ενώ η παρουσιάστρια έσπευσε να ακούσει τις εντυπώσεις που άφησε η ερμηνεία της στον σύζυγό της, ο οποίος βέβαια ήταν άκρως ικανοποιημένος από την εμφάνισή της.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper