"Χοντρή" γκάφα ΣΚΑΪ: Πώς έκαναν την Κανέλλη να κλάψει (vid)

Χοντρή γκάφα ΣΚΑΪ: Πώς έκαναν την Κανέλλη να κλάψει (vid)

Αφορμή στάθηκε μια πλάκα που της έκαναν, με τον Ηλία Κασιδιάρη και το περιβόητο εκείνο χαστούκι στον ΑΝΤ1.


Η κα Κανέλλη αποχώρησε από το πλατό της εκπομπής "Τώρα", της οποίας το διαφημιστικό διάλειμμα κράτησε δεκατρία ολόκληρα λεπτά. Τι είχε συμβεί στο εντωμεταξύ;

Η βουλευτής του ΚΚΕ είχε βγει για λίγο στο διάδρομο όταν ξαφνικά έπεσε πάνω της συντελεστής από την εκπομπή του ΣΚΑΙ "Συντέλεια", ο οποίος φορούσε μαύρα γάντια του μποξ και είχε τυλιχτεί με την ελληνική σημαία, παριστάνοντας ότι είναι μέλος της Χρυσής Αυγής που ήθελε να της επιτεθεί. Η Λιάνα Κανέλλη ταράχτηκε έβαλε τα κλάματα και έφυγε από την εκπομπή. 40 λεπτά μετά, επέστρεψε στο στούντιο για να εξηγήσει η ίδια τι ακριβώς είχε συμβεί...

"Η ψυχική μου κατάσταση είναι εξαιρετικά βεβαρυμένη αυτή τη στιγμή. Να μου πει κάποιος όταν έχει υποστεί κτηνωδία δημόσια εάν μπορεί να αντιμετωπίσει ένα ζευγάρι γάντια βγαίνοντας από την εκπομπή. Συνετέλεσε στην ηθική και ψυχολογική μου και καταρράκωση να θεωρείται αστεία η διαπόμπευση και η βία. Κατέρρευσα από την αντίληψη ότι οι συνάδελφοί μου μπορεί να θεώρησαν αστείο κάτι τέτοιο...", είπε πνιγμένη στο κλάμα η βουλευτής του ΚΚΕ.

Η Λιάνα Κανέλλη συνέχισε λέγοντας: "Δεν είμαι Θεός και δεν επιτρέπω σε κανέναν να αστειεύεται με τη βία. Ο εξωραϊσμός αυτών των πράξεων είναι η αιτία της παγκόσμιας ανόδου του φασισμού. Είμαι ένας άνθρωπος που αρνήθηκε να κάνει σάτιρα τη βία εις βάρος του. Εάν αρχίσετε να αστειεύεστε με το δράμα δίπλα σας, θα εξοικειωθείτε με το τέρας Θέλω να κρατηθώ όρθια και με αξιοπρέπεια και να μην κρύψω από το κοινό γιατί έφυγα από την εκπομπή. Αισθάνομαι βαθύτατα πληγωμένη, προσβεβλημένη και κυρίως απορημένη. Όταν ο φασισμός γίνεται ανέκδοτο, μετά γίνεται εκπομπή και άποψη πολιτική και κυρίαρχη. Αν εγώ χαστούκιζα τον Κασιδιάρη θα ήμουν το ίδιο χυδαία, το ίδιο κτήνος".

Η Πόπη Τσαπανίδου πριν επιστρέψει η κα Κανέλλη στο πλατό, ταραγμένη εξήγησε στους τηλεθεατές: "Παρατηρήσατε ότι το διαφημιστικό διάλειμμα κράτησε λίγο παραπάνω από ότι τα συνηθισμένα...", και συνέχισε: "Είμαι στη δυσάρεστη θέση να σας πω ότι στη διάρκεια του διαλείμματος δημιουργήθηκε ένα θέμα με την Λιάνα Κανέλλη και τους συντελεστές της εκπομπής Συντέλεια. Ξέφυγε λίγο το πράγμα από τα όρια. Δεν υπάρχει καμία πρόθεση να ενοχλήσουμε την Λιάνα Κανέλλη ως σταθμός ή ως εκπομπή. Ωστόσο, η κ. Κανέλλη εξοργίστηκε και δεν είναι πια στο στούντιο μαζί μας. Ελπίζω να επανέλθει και να της ζητήσω συγνώμη αν ένιωσε άσχημα, έστω και για ένα δευτερόλεπτο".



Προέλευση:

0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper