Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της showbiz που σκανδαλίζει....

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της showbiz που σκανδαλίζει....

Πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός τούς «συνέλαβε» σε γνωστό στέκι της νύμφης του Θερμαϊκού και μάλιστα σε πολύ τρυφερά ενσταντανέ.

Ολα άρχισαν όταν η πληθωρική μαγείρισσα πήγε να παρακολουθήσει το πρόγραμμα του τραγουδιστή σε νυχτερινό κέντρο της πόλης. Ο Σώτης έχει αρχίσει τις live εμφανίσεις του ξανά, ενώ έχει ήδη κυκλοφορήσει και νέα δισκογραφική δουλειά, προσπαθώντας να κερδίσει τον χαμένο χρόνο. Οπως είχε αποκαλύψει άλλωστε πριν από λίγους μήνες η «Espresso», ο καλλιτέχνης είχε αντιμετωπίσει πολύ σοβαρά προβλήματα αλκοολισμού και με την παρέμβαση του προσωπικού του γιατρού και της οικογένειάς του κατάφερε να βγει νικητής και να πάρει ξανά τη ζωή στα χέρια του.

Με την ευκαιρία της συνεργασίας του Σώτη με νυχτερινό κέντρο της συμπρωτεύουσας, η Πέπη -την οποία είχαμε πρωτογνωρίσει από τη συμμετοχή της στο «εξωφρενικό» τηλεοπτικό «Ερωτοδικείο», δίπλα στον... πρόεδρο Πέτρο Λεωτσάκο- πήρε την παρέα της και πήγε να ακούσει τις παλιές και νέες επιτυχίες του τραγουδιστή. Εκείνος την πρόσεξε, ενώ μετά το τέλος της εμφάνισής του στην πίστα, η ιδιαίτερη μαγείρισσα επιδίωξε να τον γνωρίσει. Ετσι κι έγινε. Η πρώτη συνάντηση έφερε το πρώτο ραντεβού και ύστερα το δεύτερο, όπου οι δυο τους κατάλαβαν ότι ταιριάζουν πολύ περισσότερο απ' ό,τι είχαν φανταστεί.

Ετσι, πριν από λίγες μέρες το ζευγάρι εθεάθη σε καφέ-μπαρ της Θεσσαλονίκης όχι μόνο να απολαμβάνει το ποτό του, αλλά να επιδίδεται και σε τρυφερότητες μπροστά στον φωτογραφικό φακό. Η «άλλο Πέπη κι άλλο πρέπει» δεν είχε μάτια για άλλον, παρά μόνο για τον νέο έρωτά της, ενώ ο Σώτης έφτασε στο σημείο να ταΐζει την αγαπημένη του πατατάκια στο... στόμα.

Από το περιβάλλον του ζευγαριού μαθαίνουμε ότι οι δυο τους είναι τρελά ερωτευμένοι, ενώ ο τραγουδιστής έχει εντυπωσιαστεί και από τις μαγειρικές ικανότητες της Πέπης. Βέβαια, κι εκείνη έβαλε τα δυνατά της για να τον κερδίσει μαγειρεύοντας πιάτα βάσει των αφροδισιακών συνταγών που ως μαγείρισσα είχε συμπεριλάβει σε ειδική έκδοση.

Το timing ώστε για να αρχίσει αυτή η σχέση ήταν ιδανικό και για τους δύο, αφού ο Σώτης ήταν ελεύθερος, ενώ η Πέπη είχε χωρίσει από την προηγούμενη σχέση της.

Εμεινε μόνος του ο (αδελφός του Αδωνη) Φασολάκης!

Οι φήμες τούς ήθελαν ζευγάρι όταν έκλειναν οι κάμερες, όμως η Πέπη Τσεσμελή και ο Αλέξανδρος Γεωργιάδης δήλωναν απλοί συνεργάτες στα... extreme βίντεο μαγειρικής που έκανε η μαγείρισσα. Ο αδελφός του Αδωνη Γεωργιάδη ντύθηκε για... χάρη της χυμώδους Πέπης φασόλι και κοτόπουλο (!) προκειμένου να την πλαισιώσει στις παρουσιάσεις διάφορων συνταγών για το σάιτ μαγειρικής που διατηρεί. Πριν από λίγα χρόνια μάλιστα είχαν γίνει πρωταγωνιστές ενός ασύλληπτου επεισοδίου, όταν εκείνη τον είχε... περιλούσει με ένα ποτήρι κρασί, αφού, σύμφωνα με όσα υποστήριζε, την είχε στήσει σε ένα από τα γυρίσματα.

Πάντως, ουδείς από τους δύο είχε επιβεβαιώσει πως ήταν ζευγάρι, παρ' όλα αυτά οι πληροφορίες έκαναν λόγο για μια «τρυφερή φιλία». Η αλήθεια είναι ότι ο Αλέξανδρος είχε στηρίξει την Πέπη στα επαγγελματικά της σχέδια σαν πραγματικός φίλος, ενώ το αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας ήταν εξαιρετικά... πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα, αφού οι δυο τους παρουσίαζαν διάφορα πιάτα της ελληνικής -και όχι μόνο- κουζίνας με έναν δικό τους, μοναδικό τρόπο.



0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper