Πρόστιμο θα επιβάλλει το Instagram σε όσους χρήστες του ανεβάζουν ετεροχρονισμένες φωτογραφίες

Πρόστιμο θα επιβάλλει το Instagram σε όσους χρήστες του ανεβάζουν ετεροχρονισμένες φωτογραφίες

Έτσι, πλέον θα τιμωρείται με αυστηρότατο πρόστιμο και το ανέβασμα φωτογραφίας η οποία δεν έχει τραβηχτεί το πολύ 24 ώρες πριν από το ποστάρισμα της.

Το «Κουλούρι» επικοινώνησε με ιδρυτικό στέλεχος της εταιρείας, το οποίο και μας εξήγησε τους λόγους της παραπάνω απόφασης. «Το τελευταίο διάστημα δεχόμασταν διαρκώς παράπονα από μεγάλη μερίδα χρηστών μας, σχετικά με το θλιβερό φαινόμενο του ποσταρίσματος παλαιότερων φωτογραφιών από άλλους χρήστες. Με τον τρόπο αυτό ελλοχεύει ο κίνδυνος παρεξηγήσεων, αποπροσανατολισμού και δημιουργίας ψευδών εντυπώσεων κι έτσι αποφασίσαμε να το απαγορεύσουμε» περιγράφει το στέλεχος του Ιnstagram για να συνεχίσει: «Θα διατηρήσουμε φυσικά την παράδοση της #throwbackThursday, κατά τη διάρκεια της οποίας θα επιτρέπεται το ποστάρισμα φωτογραφιών αρχείου, ενώ σκεφτόμαστε να επιτρέψουμε και τις φωτογραφίες από την παιδική ηλικία των χρηστών. Όλες οι υπόλοιπες ετεροχρονισμένες φωτογραφίες θα τιμωρούνται με πρόστιμο».

Στο «Κουλούρι» μίλησε και ένας Έλληνας χρήστης του κοινωνικού δικτύου, ο οποίος είχε διαμαρτυρηθεί πολλάκις για το φαινόμενο, στέλνοντας ακόμη και επιστολή στα κεντρικά γραφεία του Ιnstagram. «Επιτέλους λαμβάνονται μέτρα. Δεν είναι δυνατόν ο άλλος να σαπίζει στο γραφείο και να ανεβάζει φωτογραφίες από την παραλία, κάνοντας μας να τον ζηλέψουμε τζάμπα ή το κορίτσι που μας αρέσει να ανεβάζει φωτογραφία από το μπαρ, να πηγαίνουμε εκεί τρέχοντας και τελικά να είναι τραβηγμένη από προχθές. Ένας γνωστός μου ταξίδεψε μέχρι το Άμστερνταμ για να βρει την κοπέλα που του άρεσε για να διαπιστώσει πως αυτή το είχε επισκεφτεί τρία χρόνια πριν ανεβάσει τη φωτογραφία. Φτάνει πια», τονίζει φανερά ικανοποιημένος με την απόφαση.

Περισσότερες λεπτομέρειες, σχετικά με το ύψος του προστίμου αλλά και το πως θα διαπιστώνεται η ημερομηνία λήψης της φωτογραφίας αναμένονται να ανακοινωθούν σύντομα, σε επίσημη συνέντευξη τύπου που θα παραχωρηθεί, ενώ τέλος, η απόφαση θα τεθεί σε ισχύ από τον προσεχή Σεπτέμβρη και δεν θα έχει αναδρομική ισχύ.

πηγή tokoulouri.com


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper