Για πρώτη φορά Αλέξανδρος Σταύρου και Μαριάννα Τουμασάτου σε μια συνέντευξη οικογενειακή.

Για πρώτη φορά Αλέξανδρος Σταύρου και Μαριάννα Τουμασάτου σε μια συνέντευξη οικογενειακή.

Αλέξανδρος Σταύρου

Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 10 Ιουνίου του 1970. Κατάγεται από το Χρώμιο Κοζάνης.

Είναι απόφοιτος του Εθνικού Θεάτρου.

Το ντεμπούτο στην τηλεόραση το έκανε στις αρχές της δεκαετίας του '90 στην τηλεοπτική σειρά "Λάμψη" του Νίκου Φώσκολου, στο ρόλο του Αλέξη Δράκου.

Στη συνέχεια συμμετείχε σε πολλές θεατρικές παραστάσεις, όμως η τηλεοπτική του παρουσία συνδέεται με τις τηλεοπτικές δουλειές της Έλενας Ακρίτα και του Γιώργου Κυρίτση, "Στα φτερά του έρωτα" (ΕΤ1) και "Κάτω από την Ακρόπολη" (Alpha TV).

Γνωστός και δημοφιλής ταυτόχρονα στο ευρύ κοινό, έγινε από την τηλεοπτική σειρά "Βέρα στο δεξί" του MEGA στο ρόλο του Στράτου Αντύπα - Αμυρά. Στην τηλεοπτική σεζόν 2007-2008 θα πρωταγωνιστήσει στην τηλεοπτική σειρά "Ο γητευτής" που θα προβληθεί στον ΑΝΤ1 σε σενάριο Υβόννης Μεταξάκη.

Δεν απασχολεί ποτέ τα ΜΜΕ με την προσωπική του ζωή. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ότι κατά τη διάρκεια της τρίχρονης τηλεοπτικής παρουσίας του στη σειρά "Βέρα στο δεξί", δεν έδωσε καμία τηλεοπτική συνέντευξη, ενώ οι συνεντεύξεις του στα περιοδικά και τις εφημερίδες είναι ελάχιστες.

Τον τελευταίο καιρό σύντροφος του είναι η ηθοποιός Μαριάννα Τουμασάτου με την οποία συμπρωταγωνιστούσαν στη "Βέρα στο δεξί".

Το χειμώνα του 2007-2008 συμπρωταγωνίστησαν και στο θέατρο στο έργο "Κάθε χρόνο τέτοια μέρα". Την τηλεοπτική σεζόν 2008-2009 επέστρεψε στην ελληνική τηλεόραση μέσα από το σήριαλ του MEGA "Τα μυστικά της Εδέμ" ενσαρκώνοντας το ρόλο του Στέφανου Καρτάλη.

Μαριάννα Τουμασάτου

Κατάγεται από την Κεφαλονιά. Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 6 Δεκεμβρίου του 1967. Είναι απόφοιτη της Ανώτερης Σχολής Δραματικής Τέχνης "Κάρολος Κουν" το 1991.

Έχει συμμετάσχει σε πολλές θεατρικές παραστάσεις μεταξύ των οποίων οι: "Ιφιγένεια Εν Αυλίδι", "Οδυσσέα γύρισε σπίτι","Μίννη η αθώα", "Άγριο μέλι","Καβγάδες στην Γκιότζα", "Η Κωμωδία των παρεξηγήσεων", "Κάποιος να σηκώνει το τηλέφωνο", "Δυο ορφανές", "8 γυναίκες κατηγορούνται", "Ξανά μαζί", "Μου μου", "Το τρέντυ θα σφυρίξει τρεις φορές" με τον Σταμάτη Φασουλή,"Κάθε χρόνο ιδια μέρα", "Δεν πληρώνω, δεν πληρώνω"

Γνωστή έγινε κυρίως από την τηλέοραση όπου έκανε το ντεμπούτο της στη σειρα της Μιρέλλας Παπαοικονόμου, "Γυναίκες" (1991) και "Αναστασία" (1994) και στη συνέχεια στη σειρά του Μανούσου Μανουσάκη "Τμήμα ηθών". Συμμετείχε σε πολλές τηλεοπτικές σειρές όπως: "Με τα φτερά του έρωτα", "Με θέα στο πέλαγος", "Cheek to Cheek", "Νταντά για όλες τις δουλειές" κ.α. Ιδιαιτέρως δημοφιλής έγινε μέσα από την τηλεοπτική σειρά της Έλενας Ακρίτα και του Γιώργου Κυρίτση, "Βέρα στο δεξί".

Σήμερα σε μια απο τις σπάνιες κοινές συνεντεύξεις τους ο Αλέξανδρος και η Μαριάννα μας μιλάνε για την θεατρική παράσταση που πρωταγωνιστούν. για την οικονομι΄κή κρίση, τον έρωτά τους και το πόσο θαυμάζει ό ένας τον άλλον. Μια πολύ όμορφη και ζεστή κουβέντα με δύο ταλαντούχα παιδιά που είναι ερωτευμένα και με πολοούς στόχους επαγγελματικά.

- Έτοιμες οι βαλίτσες για την Αμερική;

Αλέξανδρος Σταύρου: Δε θα το έλεγα έτοιμες, αλλά σιγά σιγά μπαίνουμε σ αυτή τη λογική. Προς το παρών η προσοχή μας είναι στην παράστασή μας.

- Δεύτερη φορά αν δε κάνω λάθος που θα γίνει ένα υπερατλαντικό ταξίδι για δουλειά;

Μαριάννα Τουμασάτου: Δε κάνεις λάθος. Είχαμε ταξιδέψει και το 2005 για τα γυρίσματα της σειράς στο Mega " Βέρα στο Δεξί". Μια μοναδική εμπειρία όσο και αν είχαμε πολύωρες λήψεις.

- Τι διαφορετικό έχει το κοινό της ομογένειας απο την Ελλάδα;

Μαριάννα Τουμασάτου: Ένα περιστατικό μόνο θα σου πω. Θυμάμαι τότε που είχαμε πάει σε ένα ελληνικό μαγαζί για να δώσουμε αυτόγραφα και να δούμε απο κοντά κόσμο που μας στήριζε και έβλεπε την σειρά. Ξαφνικά είδαμε την αστυνομία να έρχεται γιατί η κατάσταση είχε ξεφύγει απο την αγάπη και την λατρεία. Ο κόσμος διψάει για θέατρο και πιστεύω οτι θα τον κάνουμε να περάσει υπέροχα.

- Γιατί Αλέξανδρε να έρθει το κοινό να σας δει εδώ στο θέατρο "Αθηνά";

Γιατί πολύ απλά θα διασκεδάσει και θα προβληματιστεί ταυτόχρονα. Η παράσταση που στήθηκε περνάει πολλά μηνύματα και υπάρχει και συμμετοχή του κοινού που είναι και καθοριστική σε κάποια σημεία. Αναμένουμε τις εντυπώσεις σας.

- Πόσο εύκολο είναι η συμβίωση στη ζωή αλλά και στο θέατρο ή την τηλεόραση;

Αλέξανδρος Σταύρου: Εγώ την Μαριάννα την θαυμάζω ως άνθρωπο και ως καλλιτέχνη.΄Έχει εξαιρετική τεχνική και σπάνιο ήθος. Άρα προσπαθούμε και καταφέρνουμε να έχουμε μια αρμονική σχέση. Απο την άλλη πλευρά θα μπορούσε να πει κάποιος ότι είναι ρίσκο να είσαι μαζί επαγγελματικά με τον άνθρωπό σου γιατί αν ναυαγήσει κάτι βουλιάζεις και μένεις ξεκρέμαστος. Αλλά πέραν του χιούμορ είναι τύχη για μένα να δουλεύω με την γυναίκα μου

Μαριάννα Τουμασάτου: Δε μπορείς να είσαι με ένα άνθρωπο που κάνεις την ίδια δουλειά και να μην τον θαυμάζεις. Δε γίνεται να παντρευτείς κάποιον αν δεν είσαι υπερήφανος και χαρούμενος με το ταλέντο του, τον χαρακτήρα του ή οτίδηποτε άλλο.

Αλέξανδρος Σταύρου: Εγώ πάντως την Μαριάννα θα την παντευόμουν και ας μην ήταν ηθοποιός ( γέλια και απο τους δύο)

- Πόσο ψυχοφθόρο είναι για έναν ηθοποιό να μένει άνεργος ή να είναι στο ακουστικό για να δει αν θα παίξει σε σίριαλ ή στο θέατρο;

Αλέξανδρος Σταύρου: Eίναι τόσο αγχωτικό όσο για κάποιον που ψάχνει δουλειά και δε βρίσκει ή είναι στο περίμενε. Ή για κάποιον άλλον που δούλεψε για έξι μηνες και δε ξέρει την συνέχεια.

- Πιστεύεις Αλέξανδρε οτι η τηλεόραση έχει πάρει τον κάτω δρόμο; Μπορεί να επανέλθει με καλές δουλειές;

Θέλω να ελπιζω οτι θα έρθει η αναγέννηση της τηλεόρασης αλλά αυτή τη περίοδο έχει μια μπορεία πτωτική και πολύ δύσκολη για να βλέπουμε με αισιοδοξία το μέλλον. Εγώ είμαι τυχερός και είναι σα να κέρδισα ένα  λαχείο  για να είμαι στην τηλεόραση και φέτος με τα όποια προβλήματα υπάρχουν και τα γνωρίζουμε όλοι μας.

- Το μετά σας φοβίζει; Το μέλλον εννοώ επαγγελματικά....

Αλέξανδρος Στάυρου: Zεις το τώρα αλλά δειλά δειλά κάνεις και σχέδια για το μέλλον. Είναι έτσι η ζωή που δε σου επιτρέπει ούτε να απογοητέυεσαι ούτε να έχεις επαναπαυτεί σε μια επιτυχία.

Μαριάννα Τουμασάτου: Δε θα διαφωνήσω με τον Αλέξανδρο. Άν δε μπορείς να ευχαριστηθείς το σήμερα, δε θα μπορείς να χαρείς το αύριο. Δε μπορεί να χάνεις την ζωή του τώρα για να ονειρεύεσαι το μετά. Καλά τα όνειρα αλλά πρέπει να ζεις και την ζωή σου.

- Εντάσεις μεταξύ σας υπάρχουν;

Αλέξανδρος Σταύρου: Νομίζω οτι πάμε φίλε μου σε πολύ προσωπικά πράγματα και είπαμε αρκετά ήδη. Δεν υπάρχει ζεύγάρι που να μη βιώνει εντάσεις.

Μαριάννα Τουμασάτου: Η ουσία είναι να αξιολογείς τις καταστάσεις και να μειώνεις στο ελάχιστο το όποιο πρόβλημα.

Αλέξανδρος Σταύρου: Αυτά τα λύνουν οι δικηγόροι μας ( χαμογελάει ενώ ακούμε το δεύτερο κουδόύνι πριν βγουν στην σκηνή)

- Εγωιστής ποιος είναι περισσότερο; Ποιος υποχωρεί πρώτος;

- Μπορούμε να διαχειριστούμε εντάσεις και προβληματάκια. Το κάθε ζευγάρι λειτουργεί διαφορετικά σε τέτοιες περιπτώσεις.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper