Η Ελισάβετ Σπανού στην πιο ώριμη συνέντευξη απο το 2006 που την γνωρίσαμε δισκογραφικά. ( Πλούσιο φωτογραφικό υλικό)

Η Ελισάβετ Σπανού στην πιο ώριμη συνέντευξη απο το 2006 που την γνωρίσαμε δισκογραφικά. ( Πλούσιο φωτογραφικό υλικό)

Η Ελισάβετ Σπανού είναι μια Ελληνίδα ποπ τραγουδίστρια της νέας γενιάς με δύο προσωπικά CD και ένα CD-single στο ενεργητικό της, καθώς και δύο συμμετοχές σε cd άλλων τραγουδιστών.

Ξεκίνησε να ασχολείται με τη μουσική από την εφηβική ηλικία, καθώς φοίτησε σε μουσικό γυμνάσιο και έκτοτε παρακολούθησε πολλά μαθήματα μουσικής και μοντέρνου τραγουδιού. Ως μαθήτρια συνήθως τραγουδούσε σε σχολικές εκδηλώσεις και η πρώτη της επιτυχία ήρθε το 2001 όταν κέρδισε το 1ο βραβείο έντεχνου Ελληνικού τραγουδιού στους πανελλήνιους μαθητικούς αγώνες. Αφού τελείωσε το σχολείο συμμετείχε το 2002 στο cd του Ηλία Μακρίδη "Στο φως του φεγγαριού" από την ομότιτλη τηλεοπτική σειρά του Mega Channel με το τραγούδι "Φύλαξέ μου ένα χάδι" σε στίχους Μπάμπη Στόκα, καθώς και σε μουσικοθεατρικές παραστάσεις της Μαρίζας Κοχ. Συμμετείχε επίσης σε συναυλίες με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και τον Κώστα Τουρνά καισε γνωστά νυχτερινά κέντρα έντεχνης, αλλά και λαϊκής μουσικής όπου συνεργάστηκε με καλλιτέχνες όπως η Μαρινέλλα, ο Αντώνης Ρέμος, η Άννα Βίσση, ο Σάκης Ρουβάς και άλλοι.

Η πρώτη της δισκογραφική δουλειά ήρθε το 2006 με ένα CD-single με τίτλο "Σταγόνα" και το πρώτο της ολοκληρωμένο CD στις αρχές του 2007 με τίτλο "Το μόνο που θες". Οι σημαντικότερες επιτυχίες αυτού του CD ήταν τα τραγούδια "Το μόνο που θες", "Τρελαίνομαι" και "Αν γυρίσεις σε μένα" (που ήταν μια διασκευή του γνωστού "La luna" της Μπελίντα Καρλάιλ). Το δεύτερο προσωπικό CD έρχεται σχεδόν τρία χρόνια αργότερα (στα τέλη του 2009) με τίτλο "Ο χρόνος", το οποίο υπογράφει ο Φοίβος, καθώς νωρίτερα η Ελισάβετ Σπανού είχε μεταγραφεί στη δισκογραφική εταιρεία του τελευταίου "Spicy". Αυτό το cd σημείωσε σημαντική επιτυχία και έκανε την τραγουδίστρια ευρέως γνωστή στο κοινό. Τα τραγούδια "Ο χρόνος" και "Όλα τα ωραία" αυτού του cd ήταν και οι μεγαλύτερες επιτυχίες της Σπανού μέχρι σήμερα. Επίσης το 2011 συμμετείχε στο CD-single των Goin' Through "Κάτι μοναδικό". Σήμερα με όπλο την ομορφιά της και τον πολύ καλό χαρακτήρα της κάνει αργά αλλά σταθερά βήματα ανόδου. Με την συνέντευξή της στο Newspistol μας γνωρίζει μια άλλη πτυχή του εαυτού της που είναι η εσωτερική ομορφιά της ψηχής και το πόσο αυθεντική είναι σαν άνθρωπος.

- Έχεις απίστευτη ομορφιά. Το έχεις ακούσει πολλές φορές απο άνδρα αυτο το κοπλιμέντο;

Κατ αρχάς ευχαριστώ πολυ! Οι άνθρωποι γενικότερα δύσκολα εκφραζόμαστε...Δε θα έλεγα πως το εχω ακούσει πολλές φορές.Όυτως η αλλως ομως σημασια δεν εχει ποσες φορες ακους κατι αλλα απο ποιον το ακους!

- Νιώθεις σέξι;

Σεξι ειναι ενας όρος που δεν συνηθίζω να χρησιμοποιώ γενικά...Θεωρώ πως μια γυναίκα εκπέμπει ερωτισμό και θυληκότητα οταν αισθάνεται καλα με τον εαυτό της... εγω βρισκομαι σε μια περιοδο της ζωης μου οπου νιωθω καλυτερα απο ποτε με "εμενα".



- Τι έιναι αυτό που μπορεί να σε κάνει απόλυτα ευτυχισμένη στην καθημερινότητά σου;

Απολυτα ευτυχισμενη στην καθημερινοτητα μου μπορουν να με κανουν αρκετα πραγματα! Ίσως ειναι και το μονο θετικο των δυσκολιων που ολοι περναμε,το οτι πλεον,ουσιαστικα εκτιμουμε τα "μικρα" ,"απλα" πραγματα...ο καφες μου το πρωι και οι κουβεντες που θα ανταλλαξω με την φιλη μου,η ωρα που θα παω να τρεξω η να κανω γυμναστικη,οι προβες,η μουσικη,ενα καινουργιο τραγουδι που θ ανακαλυψω στο διαδυκτιο....ειναι πραγματα που με κανουν πολυ πολυ χαρουμενη!

- Μαθαίνω οτι ετοιμάζεις νέο κομμάτι με Φοίβο μέσα στον Οκτώβριο. Μπαλάντα; Χορευτικο;

Αυτο που με σιγουρια μπορω να πω ειναι πως θα ειναι ενα ακομα πολυ ομορφο τραγουδι! απολαμβανω τοσο πολυ την συνεργασια μου μαζι του και με την spicy που ακομα και τωρα που τα πράγματα ειναι τοσο δύσκολα,οταν μπαίνουμε στη διαδικασία καινούργιου τραγουδιού,αισθάνομαι ενθουσιασμένη.



- Θα σε δούμε κάπου τον χειμώνα να εμφανίζεσαι;το χειμωνα;

 Θα εχω τη χαρα να εμφανιζομαι στο πλευρο του Βασσιλη καρρα και της Παολα στο theatro! ειναι και οι δυο τους απ τους λαικους ερμηνευτες που εκτιμω για την αυθεντικοτητα τους και...φυσικα...ο καρρας εχει πει και εχει γραψει ολα αυτα τα χρονια "μεγαλα" λαικα τραγουδια!

- Πόσο καλά τα πας με την τεχνολογία; ( twitter- facebook)

Τα παω...σχετικα καλα! χρησιμοποιω πια μονο το τουιτερ, το οποιο εχει εξελιχθει σε μεγαλη μου αδυναμια!καθως ενημερωνομαι κ ολας σχεδων αποκλειστικα μεσω αυτου ακολουθωντας συγκεκριμενους δημοσιογραφους και σελιδες.στο φεισμπουκ εχω κρατησει μονο την σελιδα των "φαν" οπου βεβαια διαχειριζομαι ΚΑΙ εγω...

- Ο χαρακτήρας σου έχει ελλατώματα; Πιάνεις τον εαυτό σου να λέει "τι έκανα τώρα θεέ μου" και να μετανιώνεις κάτι που έπραξες;

Σαφως και εχω ελλατωματα και καθως ειμαι ιδιαιτερα παρορμητικη σαν ανθρωπος πολλες φορες εχω μετανιωσει για πραγματα που εχω πει η εχω κανει.ενα απο τα μεγαλυτερα ελλατωματα μου ειναι η ανυπομονησια και ο οξυτητα στο λογο μου,που κανει πολυ ευκολα τον οποιονδηποτε να με "παρεξηγησει" εαν δεν με γνωριζει,ακουγωντας με να μιλαω καποιες φορες.



- Στην προσωπική σου ζωή νιώθεις ισοοροπημένα αυτή την περίοδο ή είσαι μόνη σου;

Στην προσωπικη μου ζωη...ισορροπημενα αισθανομαι ετσι κι αλλιως,ειτε ειμαι μονη ειτε οχι...Απαντωντας στην ερωτηση σου,και χρησιμοποιωντας "φεισμπουκικούς" όρους...θα σου πω πως..."its complicated" και επειδή...οσα φεέρνει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος στις "περιπλοκες" καταστασεις,μπορει μεχρι να δημοσιευσεις τις απαντησεις να εχει μετατραπει σε "WAS complicated" προς οποιαδήποτε κατεύθυνση.



- Τέλοs θα ήθελα να μου πείs πωs βλέπεις την δική μας προσπάθεια στον βωμό της ενημέρωσης;

Οπως σου ειπα ενημερωνομαι μεσω τουιτερ και οι "δημοσιευσεις" που κανεις ειναι απ τα αυτες που διαβαζω! ειναι ωραιο το οτι κανεις μπορει να ενημερωθει για ζητηματα επικαιροτητας μεχρι lifestyle και αστρολογια... Η ποικιλια δηλαδη θεωρω πως ειναι ενα πολύ σημαντικό "χαρτι" αυτης της επιτυχημένης προσπάθειας και θα μου επιτρέψεις να εκδηλώσω και την αδυναμία μου για την "βαθια σαπιλα" της Κατερινας ζαριφη οπου την "ακολουθούσα" και πριν ενταχθεί στο δυναμικό σας!


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper