"Η Έλενα Παπαβασιλείου επέλεξε να γίνει χορεύτρια και οχι να έρθει στο ΟΛΑ".Το καρφί του Βαγγέλη Περρή.

  • 07/11/2012 - MEDIA - Χάρης Λεμπιδάκης
  • |

Η Έλενα Παπαβασιλείου επέλεξε να γίνει χορεύτρια και οχι να έρθει στο ΟΛΑ.Το καρφί του Βαγγέλη Περρή.

Για τις αλλαγές στην τηλεοπτική σεζόν, τα τούρκικα σίριαλ που έχουν κατακλύσει τα ελληνικά κανάλια και τις ανακατατάξεις στην πρωινή ζώνη των τηλεοπτικών σταθμών μίλησε ο Βαγγέλης Περρής στην κυριακάτικη Real News, λίγο πριν την πρεμιέρα της εκπομπής «Ola» με το Θέμο Αναστασιάδη.

Η εκπομπή «Ola» φέτος θα μεταδίδεται δύο φορές την εβδομάδα, Δευτέρα και Τρίτη μετά το «Ράδιο Αρβύλα» στον ΑΝΤ1. «Πήραμε επιμήκυνση» σχολίασε χαρακτηριστικά ο καυστικός Β. Περρής, ο οποίος είπε ακόμη ότι παρότι είχε κάνει δημοσίως πρόταση στην Έλενα Παπαβασιλείου να συμμετέχει στην εκπομπή, στο πλευρό του Θέμου Αναστασιάδη και του ιδίου θα βρίσκεται η Δούκισσα Νομικού.

«Η Έλενα επέλεξε να γίνει χορεύτρια και θα είναι στο Dancing with the stars. Η Έλενα τα αντιμετωπίζει όλα με γερμανική συνέπεια. Δεν ήθελε να τα κάνει όλα μαζί. Η αλήθεια είναι ότι εμείς θέλαμε και τις δύο» είπε.

Ο Β. Περρής μίλησε ακόμη για την «κόντρα» του με τη Ναταλία Γερμανού λέγοντας: «Με τη Ναταλία έχω ένα τρομακτικό, φοβερό και μερικές φορές ανεξέλεγκτο πάθος. Καθημερινά ασχολούμαι μαζί της, γιατί κάνουμε μια ψηφοφορία στην εκπομπή στην οποία βγαίνει πάντα η πιο σέξι Ελληνίδα, και μάλιστα πολλές φορές Ευρωπαία, και κάποιες φορές και η πιο σέξι του πλανήτη. Κερδίζει αποκλειστικά με τη δική μου ψήφο, όχι γιατί δε θα την ψήφιζε κάποιος άλλος, αλλά γιατί δεν έχω υπομονή να περιμένω να την ψηφίσουν. Από την άλλη, επειδή ξέρων ότι είναι ένα κορίτσι που της αρέσουν η πλάκα και το χιούμορ, εγώ της φέρομαι σαν να βρισκόμαστε στο νηπιαγωγείο και κάνουμε παιχνιδάκια».

Όσο για τη φετινή τηλεοπτική πραγματικότητα στην Ελλάδα ο Β. Περρής έχει να πει: «Φέτος θα είναι ψιλόβροχο! Θα έχουμε πότε εδώ μια πρεμιέρα, πότε εκεί μια άλλη. Το θέμα είναι να συντηρηθεί αυτό το Μέσο και να μη χαθεί. Τα κανάλι δε βάζουν συνέχεια επαναλήψεις από τρέλα. Έχουν φτάσει στο αμήν και δεν έχουν τη δυνατότητα να συντηρηθούν. Δε νομίζω ότι φέτος θα δούμε σπουδαία πράγματα στην τηλεόραση. Θα δούμε όμως, ηρωικές πρωτοβουλίες από ανθρώπους που βρίσκονται σε κάθε κομμάτι της τηλεόρασης. Η τηλεόραση αυτή τη στιγμή βασίζεται στον πατριωτισμό και στον ηρωισμό των ανθρώπων της».

Για τα τουρκικά σίριαλ πιστεύει ότι δεν είναι σωστό να γίνεται κριτική σε αυτά για «χαμηλή ποιότητα», καθώς είναι ένα προϊόν που φαίνεται να επιλέγουν οι τηλεθεατές. «Δε μπορούν να κάνουν κριτική κάποιοι που όταν πήγαιναν να παίξουν δεν ήξεραν τους ρόλους τους. Τα μάτια τους συνέχεια αναζητούσαν τα χαρτάκια για να πούνε τα λόγια τους και οι σκηνοθέτες είχαν βρει μια μανιέρα» είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, για την πρωινή ζώνη ο Β. Περρής είπε: «Οι πρωινές ζώνες έτσι όπως ήταν αποτελούσαν μια ανωμαλία. Στοίχιζαν πολύ και λειτουργούσαν υπέρμετρα, δημιουργώντας σταρ που δεν ανταποκρίνονται στο κοινό που τους παρακολουθούσε. Δόθηκαν πολλά χρήματα σε μια ζώνη που δεν τα έφερε ποτέ πίσω, με τη λογική ότι έτσι θα είχαν μια καλή πόρτα για το υπόλοιπο πρόγραμμα, κάτι που δεν ίσχυε».


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper