Mondo Gelato για γευστικές αποδράσεις


Η εταιρεία ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΣΕΡΕΤΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε., με διακριτικό τίτλο ‘MONDO GELATO’ δραστηριοποιείται στη Παραγωγή Ειδών Αρτοποιϊας, Ζαχαροπλαστικής & Παγωτού, και απευθύνεται μέσα από το δίκτυο πωλήσεων της στην ελληνική αγορά, σε ένα συνεχώς αυξανόμενο και απαιτητικό πελατολόγιο.

Ιδρύθηκε στις 17/09/1980 από τους κυρίους Δημήτριο, Θεόδωρο και Νικόλαο Τσερετόπουλο.

Η αρχική και σύμφωνα με το καταστατικό της εταιρείας δραστηριότητα ήταν η παραγωγή και εμπορία ειδών ζαχαροπλαστικής, έτοιμων εδεσμάτων, παγωτών και συναφών ειδών. Σήμερα η ενασχόληση της επιχείρησης παραμένει η αρχική και έχει εξελιχθεί με την παραγωγή πολλών ειδών ζαχαροπλαστικής, σύμφωνα πάντα με τις σύγχρονες διατροφικές συνήθειες.

Η επιχείρηση ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΣΕΡΕΤΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. είναι δεσμευμένη να παράγει και να εμπορεύεται υψηλού επιπέδου προϊόντα απόλυτα συμμορφούμενα με συγκεκριμένες προδιαγραφές και απαιτήσεις της Ελληνικής και Κοινοτικής Νομοθεσίας. Μέσα από την αρμονική συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων παραγόντων (διεύθυνση, προσωπικό, συνεργάτες, προμηθευτές αλλά κυρίως πελάτες) διασφαλίζει στο μέγιστο την επιτυχημένη ολοκλήρωση των στόχων της.

Η διασφάλιση της ποιότητας και της ασφάλειας αποτελούν πρωταρχικό στόχο της επιχείρησης. Η επιχείρηση εφαρμόζει ένα Σύστημα Ποιότητας & Ασφάλειας Τροφίμων έτσι ώστε να διασφαλίζει στο μέγιστο την ποιότητα και την ασφάλεια των παραγόμενων προϊόντων της για την πλήρη και συνεχή ικανοποίηση των πελατών (τόσο σε θέματα ποιότητας & ασφάλειας όσο και σε τιμές και εξυπηρέτηση).

Η επιχείρηση στη σημερινή έδρα της διαθέτει νέες υπερσύχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις στο Καπανδρίτι και συγκεκριμένα στην θέση Μιλάντζι στην Επαρχιακή οδό Καπανδριτίου – Βαρνάβα, έτοιμες για το νέο ξεκίνημά της. Οι νέες κτιριακές εγκαταστάσεις συνολικού εμβαδού 500 τ.μ. περίπου, είναι κατάλληλα διαμορφωμένες και διαθέτουν όλες τις απαιτούμενες υποδομές ως επιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος, για την ορθή λειτουργία της.

Η εταιρεία ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΣΕΡΕΤΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε., διαθέτει ένα δυναμικό, πολύ καλό και αξιόπιστο όνομα, ένα σημαντικά οργανωμένο δίκτυο πωλήσεων και διανομής και προώθησης των παραγόμενων προϊόντων της δημιουργώντας τις απαραίτητες προϋποθέσεις για συνεχή αύξηση των πωλήσεών της. Η καλύτερη όμως προώθηση των προϊόντων της αφού χαρακτηρίζονται από την καινοτομία και την υψηλή ποιότητα και ασφάλεια παραγωγής τους, επιτυγχάνεται από τους ίδιους τους πελάτες της με την δια στόματος διαφήμιση (word of mouth).

Η πολυετής εμπειρία της εταιρείας τόσο στον σχεδιασμό, στην πρωτοτυπία όσο και στην παραγωγή και ασφάλεια προϊόντων όπως επίσης και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, της δίνει τη δυνατότητα να παρουσιάζει διαρκώς νέα προϊόντα με αποτέλεσμα όλα αυτά να της προσδίδουν δυναμική και προοπτική για περαιτέρω ανάπτυξη.

http://www.mondogelato.gr/


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper