Η Ευαγγελία Αραβανή στην πρώτη της συνέντευξη μετά την αποχώρησή της απο τον Αlpha και την συνεργασία της με το "Πρωινό μου".

Η Ευαγγελία Αραβανή στην πρώτη της συνέντευξη μετά την αποχώρησή της απο τον Αlpha και την συνεργασία της με το Πρωινό μου.

Στα 27 της χρόνια η Ευαγγελία Αραβανή είναι δικαιολογημένα ένα απο τα πιο όμορφα κορίτσια στην Ελλάδα. Τράβηξε τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της, όταν το 2005 συμμετείχε στα καλλιστεία και στέφθηκε Σταρ Ελλάς. Στη συνέχεια ασχολήθηκε με το μόντελινγκ για 3 χρόνια, ώσπου το Φεβρουάριο του 2008 εντάχθηκε στο δυναμικό του «Όμορφου κόσμου το πρωί», χωρίς μάλιστα να κάνει δοκιμαστικό.Στη συνέχεια έκανε πολλές φωτογραφήσεις και editorials στο εξωτερικό και ήρθε η συμμετοχή της στην ταινία του Στράτου Μαρκίδη " Λάρισα Εμπιστευτικό".

Μένει στον Κορυδαλλό και η καταγωγή της είναι από τη Λευκάδα, όπου περνάει τα καλοκαίρια της. Ασχολείται από μικρή με το χορό και η μεγάλη της αγάπη είναι η τηλεόραση όταν και εφόσον μπορεί να είναι σε ένα πρόγραμμα που να ταιριάζει στο ύφος και το στυλ της. Το γοητευτικό μοντέλο στην πρώτη του συνέντευξη εφ όλης της ύλης στο Newspistol  μιλάει για την απομάκρυνσή της απο την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και στέλνει το δικό της μήνυμα σε όσους πιστεύουν οτι όλη αυτή η ιστορία την πήρε απο κάτω. Με αφοπλιστική ειλικρίνεια αναφέρεται τόσο στην Κωνσταντίνα Σπυροπουλου όπου στην ουσία έμεινε στην θέση της και "εκτόπισε" την Ευαγγελία απο τον καναπέ του "¨Μέσα στη καλή χαρά" , αλλά και στο τίμημα της ομορφιάς που μπορεί να έχει μια κοπέλα.

- Θέλω να μου πεις και δύο λόγια για την συμμετοχή σου στο πρωινό του Mega. Είναι μια έκπληξη νομίζω.

Με πού μεγάλη χαρά δέχτηκα τηλέφωνο απο την παραγωγή του παιχνιδιού την προηγούμενη εβδομάδα και μου ζήτησαν να είμαι αυτή την εβδομάδα στην παρέα του Γιώργου και της Φαίης. Παρακολουθούσα την εκπομπή και μ αρέσει η χημεία που έχουν όλα αυτά τα χρόνια. Είναι νομίζω μια πολύ καλή εμπειρία αυτή που θα περάσω. Η τηλεόραση δεν είναι η ζωή μου, αλλά απο τη στιγμή που μου δίνεται η ευκαιρία να δείξω πράγματα το κάνω με χαρά και αυτοπεποίθηση. Όταν ήμουν με τον Γρηγόρη στο ίδιο πλατό πριν αρκετά χρόνια είχαμε περάσει υπέροχα και έχω μόνο καλές αναμνήσεις. Άρα επιστρέφω σε ένα γνώριμο περιβάλλον και είμαι πολύ ευχαριστημένη γι αυτό.

- Μπήκες στο μάτι των τηλεκριτικων μετά την αποχωρησή σου απο το "Μεσα στη καλή Χαρα". Σε ενόχλησαν όσα γράφτηκαν;

Ήμουν προετοιμασμένη ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο και θα γραφτούν διάφορα σχόλια είτε θετικά είτε αρνητικά οπότε και δεν επηρεάστηκα ιδιαίτερα.

- Τελικά Ευαγγελία πως έμαθες οτι δε συνεχίζεις στην εκπομπή;

Έγινε ένα ραντεβού με το Κανάλι και ενημερώθηκα ότι δεν θα συνεχίσω στο "Μες την Καλή Χαρά" για τον λόγο ότι η εκπομπή θα έπρεπε να επιστρέψει στην περσινή δομή της, που αποτελούνταν από πέντε άτομα και όχι από έξι. Και κάπως έτσι ο «κλήρος» έπεσε σε μένα.

- Οι σχέσεις σου με την Ναταλία σήμερα;

Άριστες! Η Ναταλία έως και την τελευταία στιγμή προσπαθούσε να βρει λύση στο θέμα και την ευχαριστώ γι’ αυτό. Είναι ένας άνθρωπος που παρόλο το σύντομο χρόνικο διάστημα που γνωριζόμαστε με κέρδισε με την προσωπικότητα της,τον επαγγελματισμό της και την ευαισθησία της.

- Ακούστηκαν πολλά για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που έμεινε τελικά στο πάνελ της εκπομπής. Ήταν καλές οι σχέσεις σας;

Δεν ξέρω τι έχει ακουστεί και δεν έχω κάτι με την κοπέλα. - Tόσο μονολεκτικά μου απαντάς; Αυτό πάει να πει κάτι;Απλά δε θέλω να κάνω κανένα άλλο σχόλιο. Δε με ενδιαφέρει να γυρίσω στο παρελθόν. Το κεφάλαιο αυτό έκλεισε και δε θέλω να δώσω λαβές για σχόλια σε κανέναν και καμία. Απλά No comment.

 

- Γράφτηκαν πράγματα που σε στεναχώρησαν;

Όπως σου είπα και παραπάνω ήταν φυσικό επακόλουθο οπότε δεν επηρεάστηκα. Αλλωστε τα περισσότερα απο αυτά ήταν θετικά για εμένα όπως εξελίχτηκαν. Δε δημιούργησα κάποιο πρόβλημα εγώ σαν Ευαγγελία.

- Σε ενδιαφέρει ακόμη η τηλεόραση μετά απο τον τρόπο που έφυγες απο τον Alpha;

Η τηλεόραση πάντα με ενδιέφερε και θα με ενδιαφέρει άσχετα απ’το αν «έφυγα» απ’ το Μες την Καλή Χαρά. Κάθε πράγμα γίνεται για καλό θέλω να πιστεύω και η ζωή συνεχίζεται .

- Τι σχεδιάζεις επαγγελματικα στα μέσα της σεζόν; Θα φύγεις εξωτερικό;

Όπως γνωρίζεις διδάσκω σε μια σχολή χορού, πράγμα το οποίο έχω σπουδάσει. Παράλληλα ασχολούμαι με το μόντελινγκ και ίσως κάνω κάποια ταξίδια στο εξωτερικό για κάποιες δουλειές γύρω απο αυτό που έχω αγαπήσει και έχω υπηρετήσει όλα αυτά τα χρόνια με σεβασμό και μεγάλη υπευθυνότητα. Η αλήθεια είναι οτι την περίοδο που έκανα δοκιμαστικά για το πρωινό του Σαββατοκύριακου είχα κάνει και κάποια ταξίδια σε Τουρκία και Μιλάνο και "πάγωσαν " όλα απο τη στιγμή που με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν οτι θα είμαι μαζί τους στην εκπομπή. Θα δώ πως και εάν μπορώ να δω αυτά που άφησα πριν 45 μέρες. Η ζωή είναι απρόβλεπτη όπως βλέπεις....

- Τι άτομο είναι η Ευαγγελία στην προσωπική της ζωη;

Ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων που δεν της αρέσει να δημιουργεί ίντριγκεςστην επαγγελματική μου και στην προσωπική μου ζωή. Είμαι κοινωνική , ευαίσθητη μέχρι ένα όριο πάντα.

- Βγήκες απο μια μακροχρόνια σχέση πριν το καλοκαίρι. Έχεις ανάγκη να ερωτευτείς;

Δεν έχω μιλήσει ποτέ για την προσωπική μου ζωή και δε θα το κάνω ούτε τώρα. Πιστευω οτι ο ερωτας ειναι ενα πολυ ωραιο συναισθημα! Και ο καθενας θα ηθελε να του συμβει και γιατί οχι και σε μένα. Ο έρωτας δε προγραμματίζεται.

- Ο παράγων τύχη τι ρόλο παίζει στην ζωή σου; Έχεις σταθεί τυχερή επαγγελματικά μέχρι σημερα;

Είμαι άνθρωπος που πιστεύει στον παράγοντα τύχη, παρόλα αυτά είμαι πολύ κατά των «τυχερών» παιχνιδιών και οποιαδήποτε τέτοιας μορφής τύχη. Έχω σταθεί τυχερή σε αρκετά θέματα αλλά και άτυχη πολλές φορές, προσπαθώ όμως και παλεύω καθημερινά για να τα καταφέρω.Άλλωστε η ζωή είναι ένα παιχνίδι, παίζεις κερδίζεις ή χάνεις σε κάποιους τομείς.

- Η φυσική ομορφιά Ευαγγελία μπορεί να στερήσει απο μια κοπέλα δουλειές; Ξέρουμε όλοι οτι είσαι ένα πανέμορφο κορίτσι γι αυτό σε ρωτάω!

Το έχω πει αρκετές φορές ότι η ομορφιά είναι δίκοπο μαχαίρι. Όσο εύκολα μπορεί να ανοίξει μια πόρτα τόσο εύκολα μπορεί να κλείσει. Μια όμορφη κοπέλα καλείται καθημερινά να αποδείξει ότι εκτός από όμορφη αξίζει κιόλας.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper