Να γιατί η Κατερίνα Στικούδη είναι στην καρδιά μας.....

  • 18/11/2012 - SHOWBIZ - Χάρης Λεμπιδάκης
  • |

Να γιατί η Κατερίνα Στικούδη είναι στην καρδιά μας.....

Βέρα Θεσσαλονικιά, η Κατερίνα Στικούδη ανεβάζει την αδρεναλίνη των ανδρών σε κάθε της εμφάνιση. Με τα καυτά σορτσάκια της, τα σκισμένα t-shirts και τις ψηλοτάκουνες μπότες της πώς να μην μένει χαραγμένη η εικόνα της στο μυαλό και τις …φαντασιώσεις των ανδρών

Φοίτησε στο Τμήμα Ιατρικών Εργαστηρίων του Τ.Ε.Ι. Λάρισας, ενώ υπήρξε αθλήτρια κολύμβησης στον ΠΑΟΚ και μάλιστα με δυνατότητες, αφού το 2001 είχε έρθει 5η στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Αν και ήθελε να γίνει οδοντίατρος, άλλαξε κατεύθυνση και αποφάσισε να δοκιμάσει τις δυνατότητές της στο μόντελινγκ. Το 2005 την είδαμε στα καλλιστεία ομορφιάς του ANT1 μετά από παρότρυνση του συντρόφου της και η εκθαμβωτική Κατερίνα Στικούδη κατέκτησε πανηγυρικά τον τίτλο της Μις Ελλάς 2005 και από εκεί και πέρα οι πόρτες τις άνοιξαν για καριέρα στην τηλεόραση.


Αρχικά, πήρε μέρος στην κωμική σειρά «Τα κορίτσια του μπαμπά», ενώ από το 2008 μέχρι και σήμερα παρουσιάζει τη μακροβιότερη μουσική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης, το «Μega Star». Δεν έμεινε όμως μόνο στις τηλεοπτικές εκπομπές, αλλά ασχολήθηκε παράλληλα με επιτυχία και στο τραγούδι.

Τραγούδησε μαζί με τον Κώστα Μολτσίδη το κομμάτι «Τώρα», το οποίο έγινε αμέσως μεγάλο σουξέ, συμμετείχε στο «Εμμονή» μαζί με τους ΝΕΒΜΑ ενώ μας τραγουδάει και το «Άγγιξε Με»!



Το 2010 ήταν μια από τις πιο καλές χρονιές για την Κατερίνα Στικούδη γιατί εκτός από το Mega Star και τις φιλικές συμμετοχές της σε τραγούδια, είδαμε κι μια άλλη πτυχή του εαυτού της, να τραγουδάει και να χορεύει επί σκηνής για την φιλανθρωπικού χαρακτήρα ψυχαγωγική εκπομπή του Mega, «Just the 2 of us», με παρτενέρ τον Νίκο Μίχα. Προς έκπληξη όλων μας, η Κατερίνα Στικούδη αποχώρησε σύντομα από το σόου, αν και πρόλαβε να μας χαρίσει μερικές πολύ σέξι εμφανίσεις. Στη συνέχεια ακολουθούν κομμάτια στην δισκογραφία και η απήχηση του κόσμου είναι μεγάλη. Τα κομμάτια που ερμηνεύει και οπτικοποιεί ακούγονται στα ραδιόφωνα και μαζί με την εικόνα της καταφέρνει να συνδιάσει ένα πακέτο ιδιαίτερα ελκυστικό. Στο ROMEO και  στο ΘΕΑ αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις με την εμφάνισή της και φέτος στο Fever στο πλευρό του Σταμάτη Γονίδη και του Νίκου Οικονομόπουλου αναμένεται να ξεσηκώσει τον ανδρικό πλυθησμό.  

Ακούστε και δείτε μερικές απο τις επιτυχίες της Κατερίνας Στικούδη:

http://www.dailymotion.com/video/xrt4wo_katerina-stikoudi-senario-hh-remix-panos-t-video-edit_music

http://www.dailymotion.com/video/xi05aw_yyyyyyyy-yyyyyyyy-6-yyyyyyyyyyy-ayyyyyyyyyyy-yyy-dailymotion_music

http://www.dailymotion.com/video/xtxt5e_yyyyyyyy-yyyyyyyy-yy-yyy-yyyyyy-yyyyyy_music


 


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper