ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΓΑΜΟ: Οταν θέλει η νύφη και ο γαμπρός!

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΓΑΜΟ: Οταν θέλει η νύφη και ο γαμπρός!

Η απόφαση του γάμου είναι από τις πιο σοβαρές στη ζωή δυο ανθρώπων. Αν εσείς την πήρατε και ξεκινήσατε τις διαδικασίες που χρειάζονται μέχρι εκείνη τη μεγάλη μέρα της ζωής σας θα είδατε ότι έχετε ένα σωρό τρεξίματα.

Συγκεντρώσατε τα απαραίτητα χαρτιά, καταλήξατε σε ημερομηνία, κλείσατε εκκλησία και το χώρο για τη δεξίωση. Μέχρι εδώ όλα καλά. Ομως έχετε πολλή δουλειά μέχρι να ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας.

Μην ανησυχείτε όμως γιατί το egnomi σας ετοίμασε έξυπνες ιδέες για την ωραιότερη μέρα της ζωής σας.


Το νυφικό που σας ταιριάζει

Ηρθε η ώρα που θα πρέπει να αποφασίσετε το στιλ που θα έχει το νυφικό σας ώστε να αισθάνεστε άνετα αλλά και συνάμα γοητευτική ώστε να εντυπωσιάσετε τους πάντες και κυρίως το σύντροφό σας.

Επιλέξτε το καλύτερο και αφεθείτε στη μαγεία του ονείρου. Το νυφικό που επιτάσσει φέτος η μόδα είναι κυρίως το εξώπλατο, αλλά υπάρχουν τόσες προτάσεις και εσείς διαλέγετε ανάμεσα σε νυφικό που συνδυάζει ύφασμα και διαφάνεια, σε νυφικό με δαντέλλα, ή σε νυφικό σε ίσια γραμμή.

Σας προτείνουμε

• Precious Moments by Chrysanta Triantafyllou, Aβάντων 59, Χαλκίδα, 22210-86.623.

• Νυφικές Δημιουργίες, Εθν. Αντιστάσεως 25, Ν. Αρτάκη,  22210-44.121


Γαμπριάτικο κοστούμι

Ακολουθεί η επιλογή του γαμπριάτικου κουστουμιού. Συνδυάστε τους χρωματισμούς με το νυφικό σας. Δηλαδή, πουκάμισο και γραβάτα να δένουν με το δικό σας ντύσιμο. Το ίδιο θα κάνετε και με την μπουτονιέρα του μέλλοντα συζύγου σας που πρέπει να είναι όπως η ανθοδέσμη σας και ο στολισμός της εκκλησίας.

Σας προτείνουμε

• Μπρακούλιας, Καραμουρτζούνη1, Χαλκίδα, 22210-80011  

• Χανιόγλου, Αβάντων 16, Χαλκίδα, 22210-22040


Λαμπερές δημιουργίες

Το να βρείτε φόρεμα για μετά την τελετή δεν είναι και τόσο απλό. Πρέπει να διαθέσετε χρόνο αν θέλετε να δένει αρμονικά με όλες τις άλλες λεπτομέρειες που θα έχει σε σύνολο ο γάμος σας.

Αν το νυφικό σας είναι μοντέρνο το φόρεμα πρέπει να είναι στο ίδιο στιλ, το ίδιο ισχύει και για ότι σχέδιο και αν έχετε διαλέξει.

Το χρώμα που θα διαλέξετε πρέπει να δένει αρμονικά με το χρώμα και το χτένισμα των μαλλιών, όπως και με το δέρμα σας και το μακιγιάζ.

Το κυριότερο όμως είναι το φόρεμα να αγκαλιάζει ακριβώς το σώμα σας, ώστε να κολακεύει την σιλουέτα σας. 

Σας προτείνουμε

Εξαρχής, Σαλονικιού 4, Χαλκίδα, τηλέφωνο: 22210-60310

Εντυπωσιακό μακιγιάζ

Η εμφάνιση της νύφης είναι το επίκεντρο των συζητήσεων. Μπορεί το νυφικό να είναι τέλειο, όμως και το μακιγιάζ παίζει πρωταρχικό ρόλο. Αφεθείτε στη μαγεία των καλλυντικών και αποκτήστε μια τέλεια και προσεγμένη εμφάνιση. Χρησιμοποιήστε αδιάβροχο μέικ-απ και απλώστε το ομοιόμορφα. Δώστε έμφαση στο μολύβι χειλιών και ματιών, ομορφαίνοντας το πρόσωπό σας. Ολοκληρώστε το μακιγιάζ με ένα πλούσιο κραγιόν. Τώρα θα πείτε εκείνη την ημέρα κάθε γυναίκα λάμπει, οπότε και με ένα απλό nude μακιγιάζ θα δείχνει όμορφη και εντυπωσιακή.

Μην παραλείψετε να φροντίσετε τα νύχια των χεριών και των ποδιών σας. Χρησιμοποιήστε καλά βερνίκια και προτιμήστε για την περίσταση παστέλ χρώματα.

Μοναδικά χτενίσματα

Εχετε επιλέξει το νυφικό σας και το μακιγιάζ και τώρα πρέπει να επιλέξετε το χτένισμα που θα κάνετε τη μέρα του γάμου σας. Αφεθείτε στις ιδέες και τα έμπειρα χέρια του κομμωτή σας και σίγουρα το αποτέλεσμα θα είναι μοναδικό. Διαλέξτε έναν εντυπωσιακό κότσο ή ανάλαφρες μπούκλες. Ακόμη αν θέλετε να κάνετε τη διαφορά αφήστε τα ελεύθερα ώστε να αναδειχθεί το μήκος τους. Αν τα μαλλιά σας είναι κοντά στολίστε τα με άνθη ή κάποιες ανταύγειες και κάντε την εμφάνισή σας εντυπωσιακή.

Οι νέες τάσεις στην κομμωτική δεν είναι αποκλειστικά γυναικείο προνόμιο και οι άνδρες έχουν τις επιλογές τους και μάλιστα την ημέρα του γάμου πρέπει να επενδύσουν στην ...κόμη τους.

Η μόδα είναι όλο εκπλήξεις καθώς ο κομμωτής μπορεί να σας προτείνει διάφορα style και να μην μένετε κολλημένοι στα κλασικά καρφάκια ή φράντζα.

Διαλέξτε με βάση το πρόσωπό σας τι σας πηγαίνει, βρείτε το ιδανικό κούρεμα-χτένισμα ώστε να νιώθετε εσείς καλά και να εκπέμπετε σιγουριά με το νέο σας look.

Σας προτείνουμε

• ANNA’S , Πυτιούσης 40, Ν. Λάμψακος, 22210-88.373

• NS HAIR STUDIO, Χαϊνά 27, Χαλκίδα, 22210-22852

ΑΝΔΡΙΚΟ :  «Κομμώσεις Γιάννης», Παπαδημητρίου 9, Χαλκίδα, 22210-76900 & 22210-28674


Σημασία στις λεπτομέρειες
Τα νυφικά παπούτσια είναι εξίσου σημαντικά με το νυφικό και το φόρεμα για την ξεχωριστή μέρα του γάμου, καθώς θα πρέπει εκτός από εντυπωσιακά να είναι και άνετα, ώστε να μπορείτε να χορέψετε και να απολαύσετε τη μεγάλη βραδιά σας.

Για να μείνει ο γάμος σας αξέχαστος δεν αρκεί το νυφικό, το φόρεμα, το μακιγιάζ, το χτένισμα και τα παπούτσια πρέπει να δώσετε μεγάλη σημασία στις λεπτομέρειες, που θα κάνουν την τελετή, αλλά και τη γαμήλια δεξίωση, να μοιάζει μοναδική και ξεχωριστή.

Ανάλογα με το ύφος σας που έχετε διαλέξει να έχει ο γάμος σας πρέπει να συνδυάσετε και τα προσκλητήρια, τις μπομπονιέρες, την ανθοδέσμη και το στολισμό της εκκλησίας και του χώρου που θα κάνετε τη δεξίωση.

Τα προσκλητήρια πρέπει να αντιπροσωπεύουν εσάς και το άλλο σας μισό. Μπορείτε να διαλέξετε προσκλητήρια με τα αρχικά σας ή κάποια παράσταση που σας αρέσει. Στα ειδικά καταστήματα θα βρείτε διάφορα σχέδια και σε πολλά χρώματα.

Αφιερώστε αρκετό χρόνο για τις μπομπονιέρες και τις λαμπάδες που θα ολοκληρώσουν την εικόνα του γάμου σας. Διαλέξτε όμορφα πουγκιά με σατέν κορδέλες, ή όμορφα καλαθάκια. Αν το στιλ σας είναι κλασικό οι μπομπονιέρες μπορεί να είναι από τούλι ή από οργάντζα. Η επιλογή του χρώματος πρέπει να δένει με το νυφικό και γενικά με το στολισμό της εκκλησίας.

Το ίδιο ισχύει και για τα stand, την ανθοδέσμη σας και το στολισμό του αυτοκινήτου. Διαλέξτε λουλούδια εποχής και αρκετά πράσινα στοιχεία για να φτιάξετε την πιο ονειρεμένη ανθοδέσμη.

Προτείνουμε για στολισμό

• Ολλανδικός Κήπος, Νεοφύτου 70, Χαλκίδα , 22210-74.240


Τώρα, αφού τελειώσατε με όλα τα διαδικαστικά, χαλαρώστε και αφεθείτε στη μαγεία του ονείρου...


Προέλευση: egnomi.gr

0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper