Τα είπε όλα: Η Στέλλα Καλή για την προσωπική της ζωή, τον Φοίβο και τον ρόλο που έχει παίξει η τύχη στην ζωή της.

Τα είπε όλα: Η Στέλλα Καλή για την προσωπική της ζωή, τον Φοίβο και τον ρόλο που έχει παίξει η τύχη στην ζωή της.

- Όπως σε άφησα πριν ένα χρόνο περίπου , έτσι σε συναντώ πάλι στο Vox.

Noμίζω είναι το στέκι μου πλέον. Νιώθω καλά και αισθάνομαι υπέροχα με την επιχείρηση και τους συνεργάτες μου. Άν και δεν είναι προληπτική και το άτομο που λέω να βρίσκομαι σε άλλο χώρο κάθε σεζόν , νομίζω οτι το Vox απο την αρχή μου έκανε σαν περιβάλλον. Νιώθω πολύ οικεία με τον Πάνο και τον Χρήστο και είναι το δεύτερό μου σπίτι.

 - Πως αντιμετωπίζει ένας νέος καλλιτέχνης οτι δίπλα στο άλλο μαγαζί τραγουδάει ο Νότης Σφακιανάκης και γενικά υπάρχουν σχήματα με μεγάλο ανταγωνισμό φέτος;

Ειλικιρνά επειδή το έχω σκεφτεί αρκετές φορές αυτό που με ρω΄τας, κάνω τον σταυρό μου που μπορώ να σταθώ και εγώ σε ένα σχήμα που πηγαίνει πολύ καλά και μάλιστα με όπλο του όπλο του την διασκέδαση και την αγάπη μας γι αυτό που κάνουμε. Όλοι αυτοί οι καλλιτέχνες είναι πρώτυπο για μένα που πηγαίνω και τους ακούω και σιγοτραγουδάω τα κομμάτια τους. Μου δίνει κουράγιο πάντως που είμαστε και εμείς εδώ και δηλώνουμε παρών.

- Μπορείς να πας τον χρόνο μπροστά και να μου πεις αν θα είσαι στο τραγούδι ακόμη μετά απο δέκα χρόνια;

Άν με ρωτούσες πριν δυο χρόνια θα σου έλεγα πως σίγουρα ναι. Αλλά έτσι όπως αλλάζουν οι εποχές ανγκάζεσαι να προσγειωθείς και να δεις τα πράγματα πιο ήρεμα και μεθοδικά. Ζώ το σήμερα γιατί δε ξέρω το αύριο. Αυτό που έχω Έχω πίστη μεγάλη και νομίζω οτι τα όνειρά μου θα συνεχίσω να τα υλοποιώ.

- Η τύχη σου γύρισε την πλάτη όλα αυτά τα χρόνια που σε γνωρίζουμε ή ήταν σύμμαχός σου;

Πιστεύω πλέον οτι όλα είναι θέμα τύχης πλέον αρκέί βέβαια να έχεις το ταλέντο και να δουλεύεις σκληρά. Είναι γραφτό του καθενός που μπορεί να φτάσει . Παίζει ρόλο η ικανότητα, οι δημόσιες σχέσεις. Όλα είναι πακέτο που δένει και με τον παράγων τύχη. Και στο λέω εγώ που απο το τίποτα κατάφερα να αποκτήσω κάποια πράγματα.

- Ο Φοίβος πως μπήκε στην ζωή σου;

Έπεσε στα χέρια του ένα demo που είχα τραγουδήσει κάποια ελληνικά κομμάτια και ζήτησε να έρθει σε επαφή μαζί μου. Ασφαλώς και δέχτηκα να τον δώ και απο εκείνη την ημέρα ότι μου είπε έγινε πράξη. Τρομερά ειλικρινής, νιώθω ασφάλεια μαζί του και σου δίνει τρομερή αυτοπεποιθηση. Μου κάνει παρατηρήσεις για να γίνομαι καλύτερη και απο την στιγμή που υπάρχει εμπιστοσύνη βγαίνει και η επιτυχία.

- Το νέο σου κομμάτι αρέσει το ίδιο με τα πιο παλιά.

Κυκλοφορήσαμε ένα νέο κομμάτι λαικό που όταν το άκουσα χάρηκα πολύ. Μπήκαμε στούντιο και το αποτέλεσμα το ακούει ο κόσμος και χαίρομαι που το αγκάλιασε. Είναι μεγάλη υπόθεση να προετοιμάζεις μια δουλειά με αγωνία δίπλα στον Φοίβο και να έχει τόσο γρήγορα απήχηση.

Ακούστε το νέο κομμάτι της Στέλλας Καλή με  τίτλο "Άρνουμαι": http://www.youtube.com/watch?v=u34MC1jK5tA

- Σε είχα πιο πολύ της μπαλάντας ή κάνω λάθος;

Μου αρέσουν και τα ανεβαστικά κομμάτια αλλά είμαι της μπαλάντας και δε θα διαφωνήσω μαζί σου. Σαν γυναίκα είμαι ευαίσθητη και μπορώ να μπω στο κλίμα του κομματιού όταν ερμηεύω ένα κομμάτι ήρεμο. Μπορώ να ταυτιστώ με κάτι που έχω βιώσει.

- Μετά απο τόσα live που έχεις κάνει όταν ανεβαίνεις στην πίστα νιώθεις άγχος;

Μεριμνώ να είμαι καλά ψυχολογικά και φωνητικά και να ζω την μαγεία του live. Επικοινωνώ με το κοινό και με τα φιλαράκια μου που έρχονται να μας δουν. Σίγουρα όσο περνάει ο καιρός το άγχος δεν είναι το ίδιο. Και αυτό που με χαροποιεί είναι όταν έρχονται συνάδελφοί μου να με ακούσουν όπως ο Βασίλης Καρράς που ήρθε, ο Νότης Σφακιανάκης και πολλοί άλλοι.

- Τι συμβουλή θα έδινες σε νέα παιδιά που ξεκινούν να διεκδικήσουν το όνειρο του πενταγράμμου;

Θα τους έλεγα αυτό που μου είπαν και σε μένα όταν ξεκινούσα. Να έχουν γερό στομάχι, να αντέχουν την κριτική και να κάνουν φοβερή υπομονή. Χρειαζόμαστε νέο αίμα και πιστεύω οτι κανείς καλός δε χάνεται.

- Στον ελευθερό σου χρόνο τι κάνεις;

Προσπαθώ να "καθαρίσω" και να βγάλω όλες μου τις ανησυχίες με τα φιλαράκια μου που πίνουμε καφεδάκια. Πηγαίνω γυμανστήριο και ηρεμώ έξω απο αυτό το κομμάτι που λέγεται μουσική. Όχι οτι είναι εύκολο να ζήσω χωρίς αυτήν αλλά όλα χρειάζονται.

 - Προσωπικά είσαι μόνη σου;

Πάντα μόνη(χαμογελάει)...Αυτό δεν αλλάζει. Μόνοι μας ερχόμαστε και μόνοι μας φέυγουμε σ αυτή τη ζωή.

- Το θές να είσαι μόνη; Δεν αναζητάς συντροφιά;

Δεν είναι κάτι που θέλω ή το σχεδιάζω. Εδώ και αν χρειάζεται να έχεις την τύχη με το μέρος σου. Όλα είναι τυχερά και θα πάρω και εγώ αυτό που μου αξίζει κάποια στιγμή.

 - Στην προσωπική σου ζωή και στις σχέσεις που έχεις κάνει έχεις πληγώσει ή εχεις πληγωθεί περισσότερο;

Πληγωμένος θα νιώσεις ότι και αν γίνει. Έχω πληγώσει και έχω πληγωθεί και δε στο λέω διπλωματικά αυτό.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper