Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: H περιοδεία στην Αμερική και η ευτυχισμένη ζωή της μετά το κόψιμο των "Βασιλιάδων".

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: H περιοδεία στην Αμερική και η ευτυχισμένη ζωή της μετά το κόψιμο των Βασιλιάδων.

- Αγχωμένη για το ταξίδι στην Αμερική με την παράστασή σας;
 
Είναι ένα ωραίο συνάισθημα. Lοs Angeles , Τορόντο και Καναδά θα πάμε και πιστεύω να περάσουμε όμορφα. Που ξέρεις μπορεί να κατακτήσουμε και το Hollywood. Θα είναι μια μοναδική εμπειρία να φύγουμε για λίγο απο την μαυρίλα της Ελλάδας και να συναναστραφούμε με Έλληνες του εξωτερικού που μας αγαπάνε το ίδιο αλλά σπάνια έχουν την χαρά να δουν θέατρο.
 
 
 
- Ερχόμαστε στα επαγγελματικά σου . Καλή περίοδος για σένα;
 
Είμαι απλά τυχερή που έχω θέατρο και αν και  όλα έδειχναν οτι θα κάναμε και  τηλεόραση με τους  Βασιλιάδες κάτι στράβωσε και δεν θα προχωρήσουμε. Άν και η κατάσταση ήταν και παραμένι φλου αισιοδοξώ. Η τηλεόραση σίγουρα δε θα είναι αυτή του 1998. Αυτό το ξεχνάμε. Οι παραγωγες θα είναι ελάχιστες και τα μπάτζετ πολύ μικρά. Η Ελληνική μυθοπλασία και η τηλεόραση δε μπορεί να πεθάνει. Θα υπάρξει ανάκαμψη.
 
 
- Πόσο ψυχοφθόρο είναι για έναν ηθοποιό να ψάχνει για δουλειά ή να περιμένει στο ακουστικό του για το αν θα συνεχιστεί το σίριαλ που παίζει; ( καλή ώρα σαν εσένα που για μεγάλο διάστημα ήσουν σε αναμονή).
 
Όταν κάποιος σου πει τέρμα η δουλειά σου είναι άσχημο. Η ψυχολογία σου είτε είσαι ηθοποιός, ή τραγουδιστής ή απλός υπάλληλος πέφτει στα τάρταρα. Δεν υπάρχει χειρότερο συναίσθημα. Και εμένα σαν Αλεξάνδρα με έχει κλονίσει η κρίση και όλα όσα συμβαίνουν γύρω μου. Αλλά δε μπορείς και δε ξέρεις πως να αντιδράσεις.
 
 
- Πέρασε ένας χρόνος απο την ημέρα που παντρεύτηκες. Τι μήνυμα θα έστελνες σε έναν νέο που ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά τηςε εκκλησίας. Να το κάνει;
 
Η ζωή δε σταματάει και πρέπει να προχωράμε μπροστά. Σίγουρα δεν είναι και η καλύτερη ευκαιρία να παντρευτεί κάποιος νέος με όλα όσα βιώνουμε. Εμένα μη μερωτάς πως πήρα την απόφαση και παντρεύτηκα. Μεγάλωσα και το κάνα. Αγάπησα ( χαμογελάει).
 
 
- Είσαι ευτυχισμένη Αλεξάνδρα;
 
Έχω βάλει προτεραιότητα αυτή τη περίοδο την σχέση μου και τον άνδρα μου. Σαφώς πάνω απο τα επαγγλματικά μου. Αλλά είμαι συνεπής και σωστή τώρα με θέατρο και γυρίσματα. Οι φίλες μου, το clubbing πλέον έχουν περάσει πιο χαμηλά σχετικά με τις προτεραιότητες που έχω θέσει σαν Αλεξάνδρα στην καθημερινότητά μου.
 
- Την άποψη και την κριτική των άλλων την δέχεσε;
 
Εξαρτάται απο ποιον συγκεκριμένα γίνεται αυτή η κριτική και πως την ασκεί. Αν γίνει καλοπροέραιτα και με επιχειρήματα σαφώς και θα το λάβω υπόψην μου και θα προβληματιστώ ή θα το πάρω και επάνω μου άν είναι κατι καλό. Άν είναι όμως κάτι κακό και με δόλο δε θα δώσω σημασία και θα προσπαθήσω να μην μου το μεταφέρουν κιόλας. Θέλω να σου πω κάτιο Χάρη. Εγώ είμαι της άποψης, " όπου γης και πατρίς". Και αυτό το αναφέρω σχετικά με το αν είναι καλό να εγκαταλείπουμε την Ελλάδα και να πηγαίνουμε στην Αμερική, στην Αυστραλία να μείνουμε και να κυνηγήσουμε το όνειρο. Όταν δεν πάρ μια ευκαιρία απο την χώρα μου να αποδείξω ποιος είμαι και δέχομαι και κράξιμο τι να κάνω εδω; Προσωπικά δε θα ήθελα να αφήσω την χώρα μου που πιστεύω οτι είναι το ομορφότερο κομμάτι της γης. Είναι το δώρο του θεού για όλους μας.
 


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper