Αυτή είναι η Πάολα Φωκά. Γυνάικα σέξι, εμπορική και παράλληλα παράδειγμα μητέρας και συζύγου.

  • 07/12/2012 - SHOWBIZ - Χάρης Λεμπιδάκης
  • |

Αυτή είναι η Πάολα Φωκά. Γυνάικα σέξι, εμπορική  και παράλληλα παράδειγμα μητέρας και συζύγου.

Η Πάολα γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Συκιά Χαλκιδικής. έχει ένα μεγάλο αδελφό τον Περικλή. Τη μαμά της τη λένε Μαρία. Οι γονείς της τραγουδούσαν μαζί κι έτσι γνωριστήκαν και παντρεύτηκαν. Όταν η Πάολα ήταν 18 υπέγραψε το πρώτο της συμβόλαιο. Η Πάολα παντρεύτηκε και γέννησε την Παολίνα. φυσικά αυτό δεν εμπόδισε την καριέρα της. Στα 19 της ήδη ήταν το πρώτο όνομα στα Μαμούνια της Θεσσαλονίκης.

Η πρώτη της δισκογραφική δουλειά κυκλοφόρησε το 2005 με τίτλο: "Αθόρυβα"

Συνεργάζεται με μεγάλα ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας (όπως ο Χρήστος Δάντης, ο Βασίλης Καρράς, Ο Γιώργος Μαζωνάκης ο Νίκος Οικονομόπουλος ) και κάνει τεράστια επιτυχία σε νεανικά σχήματα!!Η Πάολα σε ηλικία 17 ετών μένει έγκυος και φέρνει στον κόσμο ένα πανέμορφο κοριτσάκι, την μικρή Παολίνα. Η μικρή λόγω των υποχρεώσεων της τραγουδίστριας, μένει τον περισσότερο καιρό με τον Παππού και την Γιαγιά ενώ όταν πάει να δει την μητέρα της στα κέντρα που εμφανίζεται κλέβει και αυτή με την σειρά της την παράσταση, με τον χωρό της και τις κινήσεις που θυμίζουν έντονα την Πάολα.

Η επαγγελματική πορεία της ΠΑΟΛΑΣ όμως δεν επηρεάστηκε από την εγκυμοσύνη και τον αρραβώνα της.Στα 19 της μόλις χρόνια είναι το πρώτο όνομα στο νυκτερινό κέντρο «Μαμούνια» στην Θεσσαλονίκη έχοντας κιόλας αρκετούς φανατικούς θαυμαστές που ταξιδεύουν γι αυτήν από όλα τα μέρη της Ελλάδος.

Το μεγάλο βήμα στην καριέρα της Πάολας γίνεται όταν ο Σταμάτης Γονίδης της κάνει πρόταση να τραγουδήσουν μαζί στην Αθήνα. Όπως αναφέρει η ίδια η Πάολα σε συνεντεύξεις της ο Σταμάτης Γονίδης είναι από τους ανθρώπους που την βοήθησαν πολύ στην καριέρα της, αφού όπως λέει χαρακτηριστικά «αυτός ο άνθρωπος μου φέρθηκε υπέροχα, γέμισε το γήπεδο μόνος του και μ' άφησε να παίξω μπάλα... γι' αυτό λοιπόν είναι το κάτι άλλο για μένα» .

Η Πάολα κυκλοφορεί την πρώτη της ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά το 2005 με το άλμπουμ ΑΘΟΡΥΒΑ με αρκετά από εκείνα τα τραγούδια να ακούγονται δυνατά στα μαγαζιά που εμφανίζεται.

Το 2008 η Πάολα κυκλοφορεί την 2η της δουλεία με τίτλο «ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ». Ο δίσκος περιλάμβανε 11 τραγούδια τα οποία φέρουν την υπογραφή πολλών και καταξιωμένων στο χώρο τους συνθετών (Χρήστος Δάντης, Γιώργος Νάτσιος, Παναγιώτης Καπίρης, Αναστάσιος Αλευράς και Σταμάτης Γονίδης) και στιχουργών (Βασίλης Γιαννόπουλος, Λάζαρος Χατζημελετίου, Αντώνης Παππάς, Πάολα, Αναστάσιος Αλευράς, Δημήτρης Τσάφας και Θεόδωρος Άγγελος).

Η Πάολα όλα αυτά τα χρόνια έχει συνεργαστεί με πολύ μεγάλα ονόματα όπως ο Στέλιος Ρόκκος, ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο Νίκος Οικονομόπουλος και πολλούς άλλους, ενώ αυτή την περίοδο εμφανίζεται στο ΘΕΑ στο μαζί με την Πέγκυ Ζήνα.

Η Πάολα είναι αναμφισβήτητα πλέον από τα πιο καταξιωμένα ονόματα της νυκτερινής Αθήνας, ενώ οι κατά καιρούς περιοδείες τις σε άλλες πόλεις και στο εξωτερικό ( π.χ Κύπρο, Γερμανία) έχουν κάθε φορά τεράστια επιτυχία.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper